Sizce?

Beraber büyüdük yaşıtız 1 ay arayla evlendik ama genelde o üstün olan oldu ben yufka yürekli affeden oldum bu beni cocuklugumdan beri cok yordu artık büyüdük ikimiz evlendik değişti duruldu derken yine ayni tavırlar suan annemle cok yakınız ev mesafemiz cagirmasam dencek çağırmadı ama bende bunu yediremiyorum yine ayni tavırları yapip silip atabiliyor yan yana gelince bisey olmamis gibi davranabiliyor salak gibi arayıp red yiyen ben oldum ki kırgın olmama ragmen hasta diye aradm bu kadar kin duycak bisey yok ortada

Hamile halinizle üzülmeyin lütfen bunu yazmayı unutmuşum. Hormonlar tavan olduğu için gereksiz hassasiyet yaşıyorsunuz boşverin
Tesekkur ederim belki bilemiyorum ama çocukluktan beri aynı ortamla aynı tavırla karşılaştığım icin suan evlendim hala aynı sorunlar üzdü

Bak sana sinir oldum gelip mantikli mantikli yorum yapiyorsun kendimi agresif biri gibi hissediyorum ,ustelikte bu dogru yuzlesip duruyorum gozum ustunde

Malesef ki bazi insanlarin yapilari böyledir. Dünya onlarin etrafinda dönsün isterler. Burada yazdigin gibi anlat ona durumu. Hareketlerinden sıkıldığından bahset. Sende bir insansin. Yakin olmak istemiyorsa mesafe her zaman iyidir ki bu seni de yormaz. Sen ne kadar üstüne düşersen hep daha fazlasini isterler yani yaptiklarin senin insanlığın gibi degilde görevinmiş gibi gözükür. Annenin evi sende oraya git duruma göre aradaki buzlari eritmek istiyorsa kahve içmeye bana gecelim dersin ya da konaklayacaklarsa davetini yaparsin. Hayatta sende onun kadar kiymetlisin. Bir kez daha Zeytin dali uzatmak senin kiymetini aşağı cekmez ama baktin gördün olmuyor zorlama. Kendini de degmeyecek insanlar için yorma derim. Hayat herkes için yeterince zor.

Yook yakın olmak isteyen o evlenmeden once ben aramız buzdu dugun gunumde agladı biz niye boyle olduk eskiden cok guzeldik felan diye daha sonra aramiz iyi oldu evlenince ama sonra yine aynı

Belki ruhsal geçişleri cok fazladır. Ne yaşadığını bilemezsiniz ki. Ama oturun ciddi ciddi konuşun. Biz kadınlar kuzen olsakta cok yakin olsakta bazen kötü amaclı olmasa da arkadan biseyler konuşabiliyoruz oyle yaptiniz ya da yapti demiyorum ama bir sekilde laf söz taşınmış olabilir mi? Herşeyi bastan alarak sakin bir kafayla enine boyuna konusun ve ne yapacaksaniz birlikte karar verin. Mesafe iyi gelecekse size bazen sadece merhaba ile sınırlı kalmak sizi daha az yorar. Ama içinizi dökün çünkü artık kaybedecek hiçbir seyiniz yok.

Dışardan bakmayın sizde. Kırılmadınız mı?Üzülmediniz mi? Kafanıza takıp buralara yazmadınız mı? Niye yani sizin üzülmenizden önemli mi dışardakilerin ne söyleyeceği. Canım istemedi diyin ne olur yani. Ben istemedim diyin nolur?
Şu insanları bir yerlere yerleştiriyoruz sonrada kendilerini bişey sanıyolar. Gerek yok. Herkes yerinde sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…