- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
Kızlar merhaba,bi sorum olacak ..flört ettiğim biri var ona karşi biraz anaç davraniyorum bilerek yapmiyorum bunu huyum boyle ,surekli benim ne kadar dusunceli ,masum biri oldugumu soyluyor ..hosuna mi gidiyor bilemedim ama sizce erkekler anaç kadınlardan hoslanir mi yoksa nefret mu eder
Mesela elinde yara gorunce hemen krem cikarip surmek vs yani boyle sefkatle davranmak nasil anlatayim bilemedimAnaç kadın derken tam olarak ne kastediyorsunuz?
Bana hisleri oldugunu biliyorum henuz hoşlanmanin bir tık uzerindeyiz ama acaba benm bu davranişlarm soguturmu nebileyim bazi erkekler sevmes belki bilemedmSana aşıksa her türlü giderin var, onun hisleri önemli olan bence. Ne hissettiğini anlamıyor musun?
Mesela elinde yara gorunce hemen krem cikarip surmek vs yani boyle sefkatle davranmak nasil anlatayim bilemedim
Zamanla bende anaç olmayi birakirim :))Anaç kadını napsın zaten bi annesi var. Başta hoşuna gider zamanla sıkılır.
Zamanla bu huyunu birakirsin. Hayat öğretir. Birak biraz da başkaları seni düşünsün..Kızlar merhaba,bi sorum olacak ..flört ettiğim biri var ona karşi biraz anaç davraniyorum bilerek yapmiyorum bunu huyum boyle ,surekli benim ne kadar dusunceli ,masum biri oldugumu soyluyor ..hosuna mi gidiyor bilemedim ama sizce erkekler anaç kadınlardan hoslanir mi yoksa nefret mu eder
Hahah yok onu yapmadimBu arada anaç deyince sırtı terleyen çocuklarım geliyor aklıma , sırtlarına havlu koymam, hep bunu hayal ediyorumUmarım böyle bişe yapmıyorsunuzdur
Bana hisleri oldugunu biliyorum henuz hoşlanmanin bir tık uzerindeyiz ama acaba benm bu davranişlarm soguturmu nebileyim bazi erkekler sevmes belki bilemedm
Alıştığınız bir şeyi nasıl bırakacaksınız ya da bırakmanız gereken zamanı nasıl bileceksinizZamanla bende anaç olmayi birakirim :))
Bencede ama genel olarak nasildir durum acabaAnladım. İlgi olarak görüp hoşlanabilir. Sıkıladabilir. Adamına göre değişir sanki bu.
Bunu diyen birine ben pek güvenmezdim ya. Çok klişe.masum biri oldugumu soyluyor
Aman allah korusun,Annesi olmak istiyorsanız çok mantıklı bir hareket. Ya da o annesi gibi bir kadın arıyorsa ilişki yürür bir müddet. Ama sonra bir dişi gelir aklını başından alıverir.
Bende oyle dusunuyorum zamanla gecer şu an yeni diye oyle bencedeZamanla bu huyunu birakirsin. Hayat öğretir. Birak biraz da başkaları seni düşünsün..
Bencede ama genel olarak nasildir durum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?