Sizce ?

uzumlukekim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
97
38
3
35
Eşim aldığı maaştan 3 bin lira veriyor. Bununla kira, fatura ve yeme içme giderlerini karşılıyorum.
İş başvurusu yaptım inşallah olur...
Araba almak istiyorum. Eşim altınları bozdur sana 15 bin destek çıkarım diyor. Benim derdim şu, boşanma durumunda araba yarı yarıya olur. Altınların tamamını bozdurup erkek kardeşimin üzerine araba alsam nasıl olur?
Sorarsınız belki, evet ipin ucunda bir evliliğimiz var.
Yada işe girince kredi çekip taksit mi ödesem, altınlar dursun?

kredi çektiğiniz zaman ödeyeceğiniz faiz yüksek olacaktır.
Altın bozdurmak daha iyi sanki.
Aile içinde sıkıntılarınız çözümsüz mü

Boşanma gibi bir niyetiniz varsa araba falan almayın bence.. Ayrıca işe girip araba da alsanız yarısında onun hakkı yine olur diye düşünüyorum

Fakat halihazırda eşinizle boşanma muhabbetiniz olmadan araba hayali kurup nasıl yapsak falan diye konuşup eşinizin size destek çıkarım gibi konuşmalarına karşın böyle bir hesap yapmanız bana çirkin geldi söylemeden de yapamadım..

kredi çektiğiniz zaman ödeyeceğiniz faiz yüksek olacaktır.
Altın bozdurmak daha iyi sanki.
Aile içinde sıkıntılarınız çözümsüz mü
Asgari alsam 3 bin lira taksit ödeyebilirim aslında. Faiz evet çok ama altınlar çocuğum içindi, arada kaldım.
Şimdilik idare ediyoruz. Boşanma kararını bana bıraktı ama her an herşey olabilir

Asgari alsam 3 bin lira taksit ödeyebilirim aslında. Faiz evet çok ama altınlar çocuğum içindi, arada kaldım.
Şimdilik idare ediyoruz. Boşanma kararını bana bıraktı ama her an herşey olabilir
Ha öyle bir durum varmıs anladim şimdi peki kardesinizin ustüne kabul edecek mi

Eğer bu kadar hesap kitap yapacak kadar güçlü bağları yokda o evliliğin ayrılın daha iyi yani şimdiden bunları düşünmek saçma evlilikte senin benim olmaz o zaman eşinizde ev alsın anne babasının üzerine yapsın ne hissedersiniz? 3 bin ile kira yeme içme fatura ödüyorsanız başka ihtiyaçlarınızı kendisi karşılıyordur ayrıca alma da dememiş destek çıkarım da demiş daha ne istiyorsunuz?

Kardeşe niye güveniyorsunuz kardeste her zaman sıkıntı ihtimali olan bir tercih.

Boşanma muhabbeti var tabi ki.
Şimdi şöyle, onun da benim gibi planı olabilir. Altını bozdurursam onun vereceği paradan fazla para koyacak ben. Belki o plan yapıyor bosanirsak yarısını alırım gibi.

Asgarî ücret alıp 3 bin liralık taksitle araba mı almayı düşünüyorsunuz?
Boşanma niyetiniz de ayrı. Öyle bir durumda az bir gelirle arabanın borcunun artı kendi masrafının altından kalkamazsınız.
Daha ortada iş bile yok.
Çok zamansız araba isteğiniz ve hiç mantıklı değil.

Eşinizin haberi yok galiba ipin ucunda oldugundan size araba alacagina göre. Ne diyelim insallah olmaz
Biz boşanmadan döndük öncesinde. Haberi var:) bana araba alacak değil, o 15 bin koyacaksa ben 30 bin koyacam. Destek olurum dedi. Ama ben iskilleniyorum yarısını alma planı varsa diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…