- 25 Mayıs 2021
- 97
- 38
- 3
- 35
- Konu Sahibi uzumlukekim
-
Asgari alsam 3 bin lira taksit ödeyebilirim aslında. Faiz evet çok ama altınlar çocuğum içindi, arada kaldım.kredi çektiğiniz zaman ödeyeceğiniz faiz yüksek olacaktır.
Altın bozdurmak daha iyi sanki.
Aile içinde sıkıntılarınız çözümsüz mü
Evet farkederse çok ayıp olurBoşanma durumunda eşinizin katkısını eşinize geri ödeyecekseniz bence herhangi bi sıkıntı yok
Bi de eşinize ne niyetle kardeşinizin üstüne yaptığınızı açıklama kısmı var
O biraz zor olabilir
Ha öyle bir durum varmıs anladim şimdi peki kardesinizin ustüne kabul edecek miAsgari alsam 3 bin lira taksit ödeyebilirim aslında. Faiz evet çok ama altınlar çocuğum içindi, arada kaldım.
Şimdilik idare ediyoruz. Boşanma kararını bana bıraktı ama her an herşey olabilir
Fark ederse derken gizli mi yapmayı düşünüyordunuz?Evet farkederse çok ayıp olur
Kardeşe niye güveniyorsunuz kardeste her zaman sıkıntı ihtimali olan bir tercih.Eşim aldığı maaştan 3 bin lira veriyor. Bununla kira, fatura ve yeme içme giderlerini karşılıyorum.
İş başvurusu yaptım inşallah olur...
Araba almak istiyorum. Eşim altınları bozdur sana 15 bin destek çıkarım diyor. Benim derdim şu, boşanma durumunda araba yarı yarıya olur. Altınların tamamını bozdurup erkek kardeşimin üzerine araba alsam nasıl olur?
Sorarsınız belki, evet ipin ucunda bir evliliğimiz var.
Yada işe girince kredi çekip taksit mi ödesem, altınlar dursun?
Boşanma muhabbeti var tabi ki.Boşanma gibi bir niyetiniz varsa araba falan almayın bence.. Ayrıca işe girip araba da alsanız yarısında onun hakkı yine olur diye düşünüyorum
Fakat halihazırda eşinizle boşanma muhabbetiniz olmadan araba hayali kurup nasıl yapsak falan diye konuşup eşinizin size destek çıkarım gibi konuşmalarına karşın böyle bir hesap yapmanız bana çirkin geldi söylemeden de yapamadım..
Asgarî ücret alıp 3 bin liralık taksitle araba mı almayı düşünüyorsunuz?Asgari alsam 3 bin lira taksit ödeyebilirim aslında. Faiz evet çok ama altınlar çocuğum içindi, arada kaldım.
Şimdilik idare ediyoruz. Boşanma kararını bana bıraktı ama her an herşey olabilir
Boşanmazsiniz umarımAsgari alsam 3 bin lira taksit ödeyebilirim aslında. Faiz evet çok ama altınlar çocuğum içindi, arada kaldım.
Biz boşanmadan döndük öncesinde. Haberi var:) bana araba alacak değil, o 15 bin koyacaksa ben 30 bin koyacam. Destek olurum dedi. Ama ben iskilleniyorum yarısını alma planı varsa diye.Eşinizin haberi yok galiba ipin ucunda oldugundan size araba alacagina göre. Ne diyelim insallah olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?