Sizce ?

Boşanma gibi bir düşünceniz mi var ?

Boşanma muhabbeti var tabi ki.
Şimdi şöyle, onun da benim gibi planı olabilir. Altını bozdurursam onun vereceği paradan fazla para koyacak ben. Belki o plan yapıyor bosanirsak yarısını alırım gibi.
Altınlar kalsın arabayı unutun

Enteresan insanlarsınız:) boyle bir düşünce var gibi
Ama yok gibi de

Biz boşanmadan döndük öncesinde. Haberi var:) bana araba alacak değil, o 15 bin koyacaksa ben 30 bin koyacam. Destek olurum dedi. Ama ben iskilleniyorum yarısını alma planı varsa diye.
İki taraf da bu kadar nasıl para kaçırırım kafasındaysa bence siz zaten boşanın
Ömür boyu karşı tarafa kalmasın diye yatırım,mal, mülk sahibi olmayacak değilsiniz sonuçta

Bu arada bu evlilikten tüylerim ürperdi doğrusu
İnşallah eşim evlendikten sonra aldığımız arabayı kendi üstüne yapmıştır
Hiç sorgulamak aklıma gelmemişti

Biz boşanmadan döndük öncesinde. Haberi var:) bana araba alacak değil, o 15 bin koyacaksa ben 30 bin koyacam. Destek olurum dedi. Ama ben iskilleniyorum yarısını alma planı varsa diye.
Anliyorum sizde kendinizce haklisiniz bu durumda. Insallah olmaz derken yuvaniz bozulmaz ins demek istedim. Hakkinizda hayirlisi

E o zaman hiç araba almayın sonuçta iş de olmazsa araba taksidini nasıl ödeyeceksiniz kredi çekerseniz
Şuan neden araba almak şartmış gibi davranıyorsunuz ki?

eş boşanmayacağınjzı düşünüyor herhalde 15 bin yardım ediyor
Cidden böyle hesaplar varsa boşanın yani evlilik bitmiş zaten
Güvenmediğiniz adamla evli kalmanızın tek sebebi sanırım maddiyat

bir araba için şuan altınların tümünü de bozdurmak hata iş olmadı boşandınız arabanın da masrafı çok oluyor ne yapacaksınız?
He pardon o zaman boşanmazsınız sanırım

Kendisi sürekli şehir dışında çalışıyor. Kızımı gezdirmek istiyorum kendim için değil araba

Hayır bile bile söyledi veririm diye. Araba ihtiyaç 4 yaşında kızım var bir yere götüremiyorum ona üzülüyorum

Boşanma muhabbeti var tabi ki.
Şimdi şöyle, onun da benim gibi planı olabilir. Altını bozdurursam onun vereceği paradan fazla para koyacak ben. Belki o plan yapıyor bosanirsak yarısını alırım gibi.
Bu daha da çirkin o zaman. Koca koca insanlar hiçbirşey yok gibi davranıp içten pazarlık peşine düşüyor gerçekten çok çirkin..

Beklerim açıkçası

Hayır bile bile söyledi veririm diye. Araba ihtiyaç 4 yaşında kızım var bir yere götüremiyorum ona üzülüyorum
Yprumumu düzenleyerek yazdım boşanmanız halinde arabanın da tüm masrafları size kalır işsiz nasıl altından kalkacaksınız?

tüm altınlar giderse?

Kendisi sürekli şehir dışında çalışıyor. Kızımı gezdirmek istiyorum kendim için değil araba
Tamamda bir işiniz yok şuan zaten.
Hele bir işe girin ne kadar kazanacaksınız, elinize ne kalacak bir görün.
Araba fiyatlarından, masrafından haberiniz yok gibi duruyor.

Boşanma durumunda evin geçimi direkt size kalacak o zaman ne yapacaksınız?

Inanın yazdım sildim yazdım sildim. Diyecek bir şey bulamadım.
Kulağa kötü geliyor olabilir ama onun bu söylemi beni ikilemde bıraktı. Kendisi plan yapıyor olabilir o yüzden kardeşimin üzerine yapsam mı dedim. Yoksa karakterimde yok gizli kapaklı şeyler yapmak.

Sebebi ne olursa olsun eşinizden mal kaçırma isteğinizi etik bulmuyorum.
Evi var dükkanı var kiraya vermiyor. Verse böyle ayın sonunu nasıl getireceğimi her gün düşünmezdim. Çocuğu kreşe veremem diyor mesela. O da benden kaçırmış olmuyor mu? Çalış diyeceksiniz çalışacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…