- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.209
- 698
- Konu Sahibi uzumlukekim
-
Boşanma gibi bir düşünceniz mi var ?Eşim aldığı maaştan 3 bin lira veriyor. Bununla kira, fatura ve yeme içme giderlerini karşılıyorum.
İş başvurusu yaptım inşallah olur...
Araba almak istiyorum. Eşim altınları bozdur sana 15 bin destek çıkarım diyor. Benim derdim şu, boşanma durumunda araba yarı yarıya olur. Altınların tamamını bozdurup erkek kardeşimin üzerine araba alsam nasıl olur?
Sorarsınız belki, evet ipin ucunda bir evliliğimiz var.
Yada işe girince kredi çekip taksit mi ödesem, altınlar dursun?
Altınlar kalsın arabayı unutunBoşanma muhabbeti var tabi ki.
Şimdi şöyle, onun da benim gibi planı olabilir. Altını bozdurursam onun vereceği paradan fazla para koyacak ben. Belki o plan yapıyor bosanirsak yarısını alırım gibi.
İki taraf da bu kadar nasıl para kaçırırım kafasındaysa bence siz zaten boşanınBiz boşanmadan döndük öncesinde. Haberi var:) bana araba alacak değil, o 15 bin koyacaksa ben 30 bin koyacam. Destek olurum dedi. Ama ben iskilleniyorum yarısını alma planı varsa diye.
Anliyorum sizde kendinizce haklisiniz bu durumda. Insallah olmaz derken yuvaniz bozulmaz ins demek istedim. Hakkinizda hayirlisiBiz boşanmadan döndük öncesinde. Haberi var:) bana araba alacak değil, o 15 bin koyacaksa ben 30 bin koyacam. Destek olurum dedi. Ama ben iskilleniyorum yarısını alma planı varsa diye.
Canım zaten boşanmadan döndük biz. Kendisi plan programlı bir adam ve bu güvensizlik onun eseri.Ha boyle hesaplar yapabiliyorsanız evlilikte zaten boşanın
Kendisi sürekli şehir dışında çalışıyor. Kızımı gezdirmek istiyorum kendim için değil arabaAsgarî ücret alıp 3 bin liralık taksitle araba mı almayı düşünüyorsunuz?
Boşanma niyetiniz de ayrı. Öyle bir durumda az bir gelirle arabanın borcunun artı kendi masrafının altından kalkamazsınız.
Daha ortada iş bile yok.
Çok zamansız araba isteğiniz ve hiç mantıklı değil.
Almayın o zaman araba. Herkesin parası cebinde kalsın. Boşanınca alırsınız.Canım zaten boşanmadan döndük biz. Kendisi plan programlı bir adam ve bu güvensizlik onun eseri.
Hayır bile bile söyledi veririm diye. Araba ihtiyaç 4 yaşında kızım var bir yere götüremiyorum ona üzülüyorumE o zaman hiç araba almayın sonuçta iş de olmazsa araba taksidini nasıl ödeyeceksiniz kredi çekerseniz
Şuan neden araba almak şartmış gibi davranıyorsunuz ki?
eş boşanmayacağınjzı düşünüyor herhalde 15 bin yardım ediyor
Cidden böyle hesaplar varsa boşanın yani evlilik bitmiş zaten
Bu daha da çirkin o zaman. Koca koca insanlar hiçbirşey yok gibi davranıp içten pazarlık peşine düşüyorBoşanma muhabbeti var tabi ki.
Şimdi şöyle, onun da benim gibi planı olabilir. Altını bozdurursam onun vereceği paradan fazla para koyacak ben. Belki o plan yapıyor bosanirsak yarısını alırım gibi.
Beklerim açıkçasıBiz boşanmadan döndük öncesinde. Haberi var:) bana araba alacak değil, o 15 bin koyacaksa ben 30 bin koyacam. Destek olurum dedi. Ama ben iskilleniyorum yarısını alma planı varsa diye.
Yprumumu düzenleyerek yazdım boşanmanız halinde arabanın da tüm masrafları size kalır işsiz nasıl altından kalkacaksınız?Hayır bile bile söyledi veririm diye. Araba ihtiyaç 4 yaşında kızım var bir yere götüremiyorum ona üzülüyorum
Tamamda bir işiniz yok şuan zaten.Kendisi sürekli şehir dışında çalışıyor. Kızımı gezdirmek istiyorum kendim için değil araba
Kulağa kötü geliyor olabilir ama onun bu söylemi beni ikilemde bıraktı. Kendisi plan yapıyor olabilir o yüzden kardeşimin üzerine yapsam mı dedim. Yoksa karakterimde yok gizli kapaklı şeyler yapmak.Inanın yazdım sildim yazdım sildim. Diyecek bir şey bulamadım.
Evi var dükkanı var kiraya vermiyor. Verse böyle ayın sonunu nasıl getireceğimi her gün düşünmezdim. Çocuğu kreşe veremem diyor mesela. O da benden kaçırmış olmuyor mu? Çalış diyeceksiniz çalışacam inşallahSebebi ne olursa olsun eşinizden mal kaçırma isteğinizi etik bulmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?