Sizce ?

15 30 falan gerçek rakamlar mi farazi mi

Çünkü 45 bine ne araba alacaksınız
Üstüne illa kredi çekilecek faizler ne durumda bilmiyorum ama nasıl ödenecek? Hani o da var?
Bir araba için altın bozdurmak da saçma hani güvence olur işin olur bozdurursun da

rüzgara bağrını açmak bu

Evi var dükkanı var kiraya vermiyor. Verse böyle ayın sonunu nasıl getireceğimi her gün düşünmezdim. Çocuğu kreşe veremem diyor mesela. O da benden kaçırmış olmuyor mu? Çalış diyeceksiniz çalışacam inşallah
İyi de kiraya vermeyerek adam da hayatından feragat etmiş oluyor
Kiraya vermeyerek sizden ne kaçırıyor olabilir?
Bu durum sadece sizi zor durumda bırakmış olmuyor ki
Evi tek başınıza geçindiriyor gibi konuşmuşsunuz
Adam çalışıyor sonuçta evde sadece
Kaldı ki siz çalışınca bile eve katkı yapma planı içinde değilsiniz
Hepsiyle araba kredisi öderim,onu da kardeşimin üstüne yapayım diyorsunuz

Önce işe gitmeliyim doğru söylüyor sunuz
Şuan duygusallıkla ütopik fikirleriniz var
Şu zamanda çoğu insanın arabası yok açıkçası
Kimse de parası yokken çocuğu için araba almayı düşünmez

çocuklarımızın ilerde daha büyük ihtiyaçları çıkacak ki 30 binlik altın da çok değil haberiniz olsun

15 30 falan gerçek rakamlar mi farazi mi

Çünkü 45 bine ne araba alacaksınız
30 yaşında araba var 🙄
Bundan 2 sene önce 2009 model arabayı 25 bine almıştık benim üzerime. Gitti zorla sattirdi bana. Para da çar çur oldu. Bak fiyatlar uçacak araba al dedim almadı o zaman. Şimdi aynı araç 60 binden fazla

Üstüne illa kredi çekilecek faizler ne durumda bilmiyorum ama nasıl ödenecek? Hani o da var?
Bir araba için altın bozdurmak da saçma hani güvence olur işin olur bozdurursun da

rüzgara bağrını açmak bu
Evet altını da bozdurmak hiç istemiyorum aslında, kızımın onlar...

30 yaşında araba var 🙄
Bundan 2 sene önce 2009 model arabayı 25 bine almıştık benim üzerime. Gitti zorla sattirdi bana. Para da çar çur oldu. Bak fiyatlar uçacak araba al dedim almadı o zaman. Şimdi aynı araç 60 binden fazla
30 yaşında arabayı sanayiden eve getiremezsiniz yalnız.
Sizin durumunuzda araba nereden baksanız gereksiz zaten daha iş yokken bu konuşmalarda havaya gidiyor.

30 yaşında araba var 🙄

30 yaşında araba sanayiden zor çıkar

Ona verilecek para da yok

Araba almak mantıksız bu durumda

Adim adım ilerleyin önce bi işi bulun birikime başlayın bi bakalim

Ha boyle hesaplar yapabiliyorsanız evlilikte zaten boşanın :KK66:
Bibicim bende bir zamanlar evliydim ve dediğin gibi herseyimiz ortaktı . Nasıl olsa senin benim mi vardı diyip herseyi daha kolay diye eşimin üstüne yapmıştım. Daha sonra ayrıldık ve Türkiye’de evli olmadığımız icin herseye sahip çıktı. Bende böyle can sıkıcı yasal işlemlerle uğraşmaktansa herseye lanet okuyup ona bıraktım. Şimdi diyeceksin neden böyle oldu? Bazen insanlara kocan dahi olsa kendin kadar gücenmeyeceksin . Şimdiki aklım olsaydı direk evlilik sözleşmesi yapardım.

Eğer bu kadar hesap kitap yapacak kadar güçlü bağları yokda o evliliğin ayrılın daha iyi yani şimdiden bunları düşünmek saçma evlilikte senin benim olmaz o zaman eşinizde ev alsın anne babasının üzerine yapsın ne hissedersiniz? 3 bin ile kira yeme içme fatura ödüyorsanız başka ihtiyaçlarınızı kendisi karşılıyordur ayrıca alma da dememiş destek çıkarım da demiş daha ne istiyorsunuz?
Canım bütün param 3 bin... Başka kuruş vermiyor. Çocuğu kreşe veremem bile dedi. Kendisine 1500 lira ayırıyor her ay. Eski evi dükkanı kiraya vermiyor. Onunki hesap olmuyor mu??

Bibicim bende bir zamanlar evliydim ve dediğin gibi herseyimiz ortaktı . Nasıl olsa senin benim mi vardı diyip herseyi daha kolay diye eşimin üstüne yapmıştım. Daha sonra ayrıldık ve Türkiye’de evli olmadığımız icin herseye sahip çıktı. Bende böyle can sıkıcı yasal işlemlerle uğraşmaktansa herseye lanet okuyup ona bıraktım. Şimdi diyeceksin neden böyle oldu? Bazen insanlara kocan dahi olsa kendin kadar gücenmeyeceksin . Şimdiki aklım olsaydı direk evlilik sözleşmesi yapardım.
Ben eski evi kiraya ver sikinti cekmeyiz diyorum benim evim o, sen karışamazsin diyor...
Benim onun varmış deme ki.

Konu Nerden tutsan elinde kalıyor. Tek maaşla geçiniyorsunuz, henüz bir işiniz yok olsa bile askari ücret diyorsunuz, boşanma durumunuz var ve siz araba almayı mı dert ediyorsunuz şuan? Daha büyük problemleriniz yok mu sizce de?
Canım.
Okursan kızım var 4 yaşında. Ben sırf onun için istiyorum. Alıp bir sahile götürsem mesela. Her gün ağlıyor beni gezdir diye. Eski püskü de olsa razıyım

Back
X