- 25 Mayıs 2021
- 97
- 38
- 3
- 35
- Konu Sahibi uzumlukekim
Önce işe gitmeliyim doğru söylüyor sunuzYprumumu düzenleyerek yazdım boşanmanız halinde arabanın da tüm masrafları size kalır işsiz nasıl altından kalkacaksınız?
tüm altınlar giderse?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce işe gitmeliyim doğru söylüyor sunuzYprumumu düzenleyerek yazdım boşanmanız halinde arabanın da tüm masrafları size kalır işsiz nasıl altından kalkacaksınız?
tüm altınlar giderse?
Üstüne illa kredi çekilecek faizler ne durumda bilmiyorum ama nasıl ödenecek? Hani o da var?15 30 falan gerçek rakamlar mi farazi mi
Çünkü 45 bine ne araba alacaksınız
İyi de kiraya vermeyerek adam da hayatından feragat etmiş oluyorEvi var dükkanı var kiraya vermiyor. Verse böyle ayın sonunu nasıl getireceğimi her gün düşünmezdim. Çocuğu kreşe veremem diyor mesela. O da benden kaçırmış olmuyor mu? Çalış diyeceksiniz çalışacam inşallah
Şuan duygusallıkla ütopik fikirleriniz varÖnce işe gitmeliyim doğru söylüyor sunuz
30 yaşında araba var15 30 falan gerçek rakamlar mi farazi mi
Çünkü 45 bine ne araba alacaksınız
Evet altını da bozdurmak hiç istemiyorum aslında, kızımın onlar...Üstüne illa kredi çekilecek faizler ne durumda bilmiyorum ama nasıl ödenecek? Hani o da var?
Bir araba için altın bozdurmak da saçma hani güvence olur işin olur bozdurursun da
rüzgara bağrını açmak bu
İşte şuan araba almayın diyoruz çünkü mantıksız olurEvet altını da bozdurmak hiç istemiyorum aslında, kızımın onlar...
30 yaşında arabayı sanayiden eve getiremezsiniz yalnız.30 yaşında araba var
Bundan 2 sene önce 2009 model arabayı 25 bine almıştık benim üzerime. Gitti zorla sattirdi bana. Para da çar çur oldu. Bak fiyatlar uçacak araba al dedim almadı o zaman. Şimdi aynı araç 60 binden fazla
30 yaşında araba var
Bundan 2 sene önce 2009 model arabayı 25 bine almıştık benim üzerime. Gitti zorla sattirdi bana. Para da çar çur oldu. Bak fiyatlar uçacak araba al dedim almadı o zaman. Şimdi aynı araç 60 binden fazla
30 yaşında arabayı sanayiden eve getiremezsiniz yalnız.
Sizin durumunuzda araba nereden baksanız gereksiz zaten daha iş yokken bu konuşmalarda havaya gidiyor.
Çünkü aklın yolu bir kız kardeşimAynı anda aynı şeyleri yazan kayıp kız kardeşimi buldum:)
Ne habersiz ne de saf15 bin lira katkı neden yapıyor ki. Geri ödeyecek misiniz? Aranızın bozuk olduğundan eşinizin haberi varmı? Yada eşiniz çok saf biri
Bibicim bende bir zamanlar evliydim ve dediğin gibi herseyimiz ortaktı . Nasıl olsa senin benim mi vardı diyip herseyi daha kolay diye eşimin üstüne yapmıştım. Daha sonra ayrıldık ve Türkiye’de evli olmadığımız icin herseye sahip çıktı. Bende böyle can sıkıcı yasal işlemlerle uğraşmaktansa herseye lanet okuyup ona bıraktım. Şimdi diyeceksin neden böyle oldu? Bazen insanlara kocan dahi olsa kendin kadar gücenmeyeceksin . Şimdiki aklım olsaydı direk evlilik sözleşmesi yapardım.Ha boyle hesaplar yapabiliyorsanız evlilikte zaten boşanın![]()
Canım bütün param 3 bin... Başka kuruş vermiyor. Çocuğu kreşe veremem bile dedi. Kendisine 1500 lira ayırıyor her ay. Eski evi dükkanı kiraya vermiyor. Onunki hesap olmuyor mu??Eğer bu kadar hesap kitap yapacak kadar güçlü bağları yokda o evliliğin ayrılın daha iyi yani şimdiden bunları düşünmek saçma evlilikte senin benim olmaz o zaman eşinizde ev alsın anne babasının üzerine yapsın ne hissedersiniz? 3 bin ile kira yeme içme fatura ödüyorsanız başka ihtiyaçlarınızı kendisi karşılıyordur ayrıca alma da dememiş destek çıkarım da demiş daha ne istiyorsunuz?
Ben eski evi kiraya ver sikinti cekmeyiz diyorum benim evim o, sen karışamazsin diyor...Bibicim bende bir zamanlar evliydim ve dediğin gibi herseyimiz ortaktı . Nasıl olsa senin benim mi vardı diyip herseyi daha kolay diye eşimin üstüne yapmıştım. Daha sonra ayrıldık ve Türkiye’de evli olmadığımız icin herseye sahip çıktı. Bende böyle can sıkıcı yasal işlemlerle uğraşmaktansa herseye lanet okuyup ona bıraktım. Şimdi diyeceksin neden böyle oldu? Bazen insanlara kocan dahi olsa kendin kadar gücenmeyeceksin . Şimdiki aklım olsaydı direk evlilik sözleşmesi yapardım.
Canım.Konu Nerden tutsan elinde kalıyor. Tek maaşla geçiniyorsunuz, henüz bir işiniz yok olsa bile askari ücret diyorsunuz, boşanma durumunuz var ve siz araba almayı mı dert ediyorsunuz şuan? Daha büyük problemleriniz yok mu sizce de?
Okuyunnruca ediyorum:) o da benden mülk kaçırıyor.Mutsuz olduğunuz evliliği bitirme hakkınız tartışılamaz, ama boşanırken her iki taraf da haklarını almalı, araba alın diye destek çıkan adama böyle yaparak boşarsanız o arabadan hayır görmezsiniz.
Bence de yokKulağa kötü geliyor olabilir ama onun bu söylemi beni ikilemde bıraktı. Kendisi plan yapıyor olabilir o yüzden kardeşimin üzerine yapsam mı dedim. Yoksa karakterimde yok gizli kapaklı şeyler yapmak.