Sizce ?

Adam hem ayda 3bin versin evin bütün ihtiyaçlarını o karşılasın hem araba alırsak 15bin veririm desin ama sen arabayı kardeşimin üstüne yapıcam diye düşün gerçekten çok çirkin bir düşünce tarzı. Eğer boşancaksanız alma zaten araba yazık günah adama bu kadar detaylı düşünüyorsanız boşanın zaten

Yahu cidden mal kaçırmak nasıl olmuyor bu? Adam yapsa ooooo olaylar olaylar :işsiz: Bu arada altın dedıklerınız umarım sadece bilezik gibi kadına has şeylerdir. Zira diğer türlü erkeğinde hakkı var. Bu arada önceden verdiği paralarla altın yapıyormuşsunuz. Bunlarda o altınların içindeyse tabiki hakkı var. Zira evin tek geçimini sağlayan adam ama öyle bir yazıyorsunuz ki sanki evin geçimi size ait. Birde dükkan şu bu varmış evlilik içinde yararlandırmak isterse yararlandırır onun dışında evlilik öncesi mallarda bir hakkınız yok. Hakkım var tabiki almak isterdim diyorsunuz ya çalışıp yapabilirsiniz. Siz çok akıllı bir kadınsınız anladığım adamında yaptığı katkı altınlarla ki kenara altın yapıp zamanında koyuyormuşsunuz neyse bunla adamın yardım parasını alıp kardeşinin üstüne yapıp mal kaçırmayı düşünücek kadar baya kafa yoran zeki bir kadınsınız. Eee boşanın. Ama pardon sonra nasıl geçinip araba alırsınız arabayı ılk alıp sonra çalışıp tüm maaşınızı eve katkı yapmadan kredıyı bıtırıp adama hakkını vermeden boşanacaksınız. Ee sız nasıl yüzüne bakacaksınız adam tek başına evi geçindirsin araba almaya katkıda bulunsun eşi alengirli işler çevirsin. Sizde aylık evın geçimini tek başına yapan adama gerı ödeme yapında ödeşin

Altınlar mehir. Ki yasalar bile altın kadının diyor.
Böyleyse bile hiçbir şekilde dokunmayın. Malesef iliskiniz suanda zaten cok kotu bir durumda belli. Siz 15000 i alsam olarak bakıyorsunuz, o belki dediğiniz gibi mehirdende almış olurum diye bakıyor. İnce hesaplara girilmiş. Allah yardımcınız olsun.

Boşanmadan döndük, yazdım.
Onun evi ve dükkanı var benden önce almış. Boşansak hak iddia edemem. Onun mülkü var, benim de bir güvencem olmasın mı?
Ne hikayeler duyuyor görüyorum.
Kızım var onun için bu planlar kendime değil hiç birşey. Ben ister miyim böyle saçma sapan hesaplara gireyim.
Hersey kızınız içinse bence boşuna endişe ediyorsunuz. Sizin o malda hakkınız yok ama kızınızın var. Sadece sizin kiziniz degil sonucta kızınızin ihtiyaci oldugunda babasida karşılamak zorunda bazi şeyleri.

Teşekkür ederim güzel ve akılcı bir yorum. Kızım her gün doğal olarak ilgi istiyor, gezmek istiyor. Ona yetemiyorum. Eşim okula veremem diyor. ,( Halbuki verir çok rahat)
Daha bugün ağladım kızım için.
Sizin este normal degil ki zaten kizi okula vermiyor. Kızınızın siz kac yaşındasınız

Boşanma davası açmıştım. Beni ikna etti barıştık. Şimdi nafaka kafasında veriyor bana paramı.
Bana dedi ki ben zaten hep şehir dışındayım. Boşansak da yokum, bosanmasak da :)) fiziki anlamda yani. Kızımla evin içindeyiz manevi olarak rahatım.
İşe girersem maddi olarak da rahat edecem inşallah.
Yurtdışına gider, izini kaybettirir, böylece zırnık vermez diye korkuyordun bir de, değil mi? Hani boşanma davası açmıştın da sırf bu korkudan bir gel demesi ile davayı çekip gelmiştin. :)

Yurtdışına gider, izini kaybettirir, böylece zırnık vermez diye korkuyordun bir de, değil mi? Hani boşanma davası açmıştın da sırf bu korkudan bir gel demesi ile davayı çekip gelmiştin. :)
Katip bir üye vardı, kızıyla yeni bir düzen kurup boşanmaktan son anda vazgeçmişti. Eşi yediği dürümü bile sakınıyordu, eve girmeden kapının önünde yiyordu. Hatırladın mı? Bence konu sahibi o kişi. Eğer yanılıyorsam kusura bakmasın.

Katip bir üye vardı, kızıyla yeni bir düzen kurup boşanmaktan son anda vazgeçmişti. Eşi yediği dürümü bile sakınıyordu, eve girmeden kapının önünde yiyordu. Hatırladın mı? Bence konu sahibi o kişi. Eğer yanılıyorsam kusura bakmasın.
Ayy bilemedim o mu ki? Çocuğu kreşe yazdırmıyormuş baba ama geri yorumlarda çocuk okula gidiyormuş. Eşim çalışmamış istemedi diyor ama kemdi istemiyormuş ben kendisinin yalancısıyım.

Evet, kadın farkedip yanına gidince küfür falan etmişti. Dürüm değil, tantuniydi. 😀 çocuk da vardı, o farketmişti daha doğrusu . Babaa diye koşmuştu.

Bir şey için hak iddia ettiğim yok:))
Boşansaydik onundu herşey zaten. Buraya nasıl geldi konu. Öyle bişey mi yazdım?
İş başvurusu yaptım zaten. Ev hanımı olmak tercih tabi ki. İşe girme diyen adam şimdi beni mecbur ediyor.
Evini dükkanını kiraya verse her ay kenara yarım altın bile koyardım.
Vermiyor ve ben kit kanaat geçiniyorum. Kızımı kreşe veremem diyor. Ki imkan var. Varlık içinde yokluk çekiyoruz.
Çalışacam ama, git çalış diyeceksiniz yine. Çalışacam.

Yazdıklarımı geri alıyorum, ne var ne yoksa toplayıp vınlayın. Arabayı alıp acilen anne/kardeş üstüne yapın.
Ne rezil, ne şerefsiz bu adam evladının eğitiminden kısıyor :KK62: Ne alırsanız alın çocuğun geleceği için gebersin şerefsiz.

Çocuğu yazdırın kreşe parayı verceksin şerefsiz yoksa gebertirim diyin olmazsa cidden gebertin. Sizin yerinizde olsam köpek gibi boğazını sıkardım bu adamın çok sinirlendim :sinirli:

Ha boyle hesaplar yapabiliyorsanız evlilikte zaten boşanın :KK66:
Bibi bence her kadın evlilikte biraz kendini korumaya almali özellikle bizim ülkemizde adamlar boşanma durumunda mutasyon geçirip kadını perişan ediyorlar. Yani her ihtimali düşünüp hareket etmeli

Back
X