Sizce ?

Adamın malvarlığına ortak olmak aynı şey . Şimdi değilse boşandıktan sonra yarısı sizin olsun istersiniz , cünkü bunu hakkınızmış gibi görüyorsunuz . Aksini söylemeyin zaten yaptığınız yorumlarda bu anlaşılıyor .
İmkan olsa isterim niye istemeyim? Kızımız var bizim "ortak"

Son düzenleme:
Adamın malvarlığına ortak olmak aynı şey . Şimdi değilse boşandıktan sonra yarısı sizin olsun istersiniz , cünkü bunu hakkınızmış gibi görüyorsunuz . Aksini söylemeyin zaten yaptığınız yorumlarda bu anlaşılıyor .
Hakkı değil mi yani , mahkeme veriyor zaten bu hakkı. Kadın evine evliliğine çocuğuna manevi anlamda emek veriyor ve çocuk kadının sağlığından özgürlüğünden her şeyinden götürüyor. Bunların elbette karşılığı olacak

Canım ya neden boşanma gibi bir düşünce kafanda var? Eğer boşanma olacaksa altınları bozdurma. Kusura bakma da Bir de erkekleri kadınlar kolaya alıştırıyor kira ödemek fatura bunlaarı neden eşiniz yapmıyor ki sorumluluk sizde ? Market alışverişine yalnız çıkmak ne kadar zor olsa gerek 😞 neyse inşallah iş bulursunuz bence araba almayın belli ki bir güven sorunu var onu çözün derim
Çok teşekkür ederim..
İki ay önce param yok faturayı sen öder misin diye yalvardım ödemedi. Babam ödedi onun yerine.
Altınları ellemicem o zaman. Varsın araba da olmasın napim.
İşe girer biriktiririm. İnşallah kızım ise girince ona veririm kendisine alsın :)

Hakkı değil mi yani , mahkeme veriyor zaten bu hakkı. Kadın evine evliliğine çocuğuna manevi anlamda emek veriyor ve çocuk kadının sağlığından özgürlüğünden her şeyinden götürüyor. Bunların elbette karşılığı olacak
Hayır vermiyor . Evlilikten önce alınmış mal varlığı kişisel mal sayılıyor . Beraber edindiğiniz mal varlığına ortak oluyorsunuz ve onu paylaşabilirsiniz. Ayrıca birsey hak iddia etmek istiyorsa gitsin çalışsın ve kendi parasını kazansın. Ev hanımı olmasına gerek yok , böylelikle evdeki tüm sorumlulukları da paylaşabilirler. Ev hanımı olmak çoğunlukla bir tercih bence . Bir kadın isterse yapamayacağı şey yok .

Boşanma muhabbeti var tabi ki.
Şimdi şöyle, onun da benim gibi planı olabilir. Altını bozdurursam onun vereceği paradan fazla para koyacak ben. Belki o plan yapıyor bosanirsak yarısını alırım gibi.
Allah aşkına siz boşanın ya. Kafanız nasıl çalışıyor öyle. Bu şekilde evlilik mi olur?

Hayır vermiyor . Evlilikten önce alınmış mal varlığı kişisel mal sayılıyor . Beraber edindiğiniz mal varlığına ortak oluyorsunuz ve onu paylaşabilirsiniz. Ayrıca birsey hak iddia etmek istiyorsa gitsin çalışsın ve kendi parasını kazansın. Ev hanımı olmasına gerek yok , böylelikle evdeki tüm sorumlulukları da paylaşabilirler. Ev hanımı olmak çoğunlukla bir tercih bence . Bir kadın isterse yapamayacağı şey yok .
[/QUOT yurtdışında mı yaşıyorsunuz?
yurtdışında mı yaşıyorsunuz? Evet evlilik öncesi edinilmiş mallar kimseyi bağlamaz tabii ki

Bir şey için hak iddia ettiğim yok:))
Boşansaydik onundu herşey zaten. Buraya nasıl geldi konu. Öyle bişey mi yazdım?
İş başvurusu yaptım zaten. Ev hanımı olmak tercih tabi ki. İşe girme diyen adam şimdi beni mecbur ediyor.
Evini dükkanını kiraya verse her ay kenara yarım altın bile koyardım.
Vermiyor ve ben kit kanaat geçiniyorum. Kızımı kreşe veremem diyor. Ki imkan var. Varlık içinde yokluk çekiyoruz.
Çalışacam ama, git çalış diyeceksiniz yine. Çalışacam.

Bir şey için hak iddia ettiğim yok:))
Boşansaydik onundu herşey zaten. Buraya nasıl geldi konu. Öyle bişey mi yazdım?
İş başvurusu yaptım zaten. Ev hanımı olmak tercih tabi ki. İşe girme diyen adam şimdi beni mecbur ediyor.
Evini dükkanını kiraya verse her ay kenara yarım altın bile koyardım.
Vermiyor ve ben kit kanaat geçiniyorum. Kızımı kreşe veremem diyor. Ki imkan var. Varlık içinde yokluk çekiyoruz.
Çalışacam ama, git çalış diyeceksiniz yine. Çalışacam.
Dükkanı ve evi kiraya vermiyorsa ne yapıyor ? Nadasa mı bırakıyor ? Bakın geçinemiyoruz diyorsunuz , ozaman geçinmeyin . Alışveriş yapmayın bırakın o yapsın . Temizlik ve yemek yapmayın çocuğa bakmaktan vakit bulamadım diyin. Bide böyle deneyin .

Dükkanı ve evi kiraya vermiyorsa ne yapıyor ? Nadasa mı bırakıyor ? Bakın geçinemiyoruz diyorsunuz , ozaman geçinmeyin . Alışveriş yapmayın bırakın o yapsın . Temizlik ve yemek yapmayın çocuğa bakmaktan vakit bulamadım diyin. Bide böyle deneyin .
Turşusunu kuruyor olabilir:)) yalnız olsam harcama yapmam kızım olunca illa ki harcama oluyor.

Eşim aldığı maaştan 3 bin lira veriyor. Bununla kira, fatura ve yeme içme giderlerini karşılıyorum.
İş başvurusu yaptım inşallah olur...
Araba almak istiyorum. Eşim altınları bozdur sana 15 bin destek çıkarım diyor. Benim derdim şu, boşanma durumunda araba yarı yarıya olur. Altınların tamamını bozdurup erkek kardeşimin üzerine araba alsam nasıl olur?
Sorarsınız belki, evet ipin ucunda bir evliliğimiz var.
Yada işe girince kredi çekip taksit mi ödesem, altınlar dursun?
çok ayıp,çok çirkin hesaplar yapıyorsunuz.

böyle planlar yaptığınız birinin parasını yerken nasıl vicdanınız rahat ediyor? nasıl yüzüne bakabiliyorsunuz o kişinin?

çok güzel, arabayı başkasının üzerine yapın olur,ama eşinizden aldığınız tüm o 3 bin tl leri geri ödemeniz lazım,olur mu??

çok fenasınız bence...

çok ayıp,çok çirkin hesaplar yapıyorsunuz.

böyle planlar yaptığınız birinin parasını yerken nasıl vicdanınız rahat ediyor? nasıl yüzüne bakabiliyorsunuz o kişinin?

çok güzel, arabayı başkasının üzerine yapın olur,ama eşinizden aldığınız tüm o 3 bin tl leri geri ödemeniz lazım,olur mu??

çok fenasınız bence...
Peki 🤗

Enteresan bir evlilik 🙄
Boşanma davası açmıştım. Beni ikna etti barıştık. Şimdi nafaka kafasında veriyor bana paramı.
Bana dedi ki ben zaten hep şehir dışındayım. Boşansak da yokum, bosanmasak da :)) fiziki anlamda yani. Kızımla evin içindeyiz manevi olarak rahatım.
İşe girersem maddi olarak da rahat edecem inşallah.

Back
X