- 1 Şubat 2022
- 6
- -4
- 1
- 30
- Konu Sahibi violettttt
-
Bence güzel bir şey demişKızlar sevgilimle konuşurken bana senin karakterin dış görünüşünden daha güzel dedi ben de buna takıldım dış görünüşüm güzel değil mi dedim o da güzel ama karakterin dış görünüşünden daha üstün dedi bu dediğine çok takıldım moralim bozuk beni yetrrncr beğenmedini düşünüyorum size böyle söylenilse ne hissedersiniz
Çok kaba olmuş.İltifat etmeye mi çalıştı acabaKızlar sevgilimle konuşurken bana senin karakterin dış görünüşünden daha güzel dedi ben de buna takıldım dış görünüşüm güzel değil mi dedim o da güzel ama karakterin dış görünüşünden daha üstün dedi bu dediğine çok takıldım moralim bozuk beni yetrrncr beğenmedini düşünüyorum size böyle söylenilse ne hissedersiniz
Önemli olan içinin güzelliği demişKızlar sevgilimle konuşurken bana senin karakterin dış görünüşünden daha güzel dedi ben de buna takıldım dış görünüşüm güzel değil mi dedim o da güzel ama karakterin dış görünüşünden daha üstün dedi bu dediğine çok takıldım moralim bozuk beni yetrrncr beğenmedini düşünüyorum size böyle söylenilse ne hissedersiniz
Neye emin olamadınız anlamadımBen bi emin olamadım. Şurda yerimi alayım da sanki birazdan "sizce çirkin miyim, bi bakın?" fotosu gelir gibi geldi
Bende eşime böyle diyorum
Ki hala aynı düşünüyorum içi dışından güzel . Neden mi evlendim ? BİLMİYORUM
Şaka bir yana erkekler şuursuz oluyor çoğu zaman. Emin ol söylerken o buraya varacağını bilmeden söylemiştir.
Eşimle yemeğe çıkacaktık, nasıl olmuşdum dedim.ay aynen erkekler inanılmaz sığlar bunu söylerken ben de asla düşündüğünü sanmıyorum.0.1 saniye bile
sizin fake hesap mı, yoksa gerçek bir dert sahibi mi olup olmadığınıza. Şahsi algılamayın, Bu şekilde konular açıp sonra sahte çıkan çok. Eğer gerçek bir hesap olarak, gerçekten kafanıza takıldığı için yazdıysanız da özürümü de şimdiden buraya bırakayım.Neye emin olamadınız anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?