Sizce?

yarissarisever

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
149
210
18
Herkese merhaba,

Hafta sonu bir kız arkadaşımla 2 günlüğüne hafta sonu kaçtık. Benimde arabam var ama onun arabası daha konforlu diye onunkiyle gittik. Arkadaşımla yüksek lisansta tanışıyoruz, aramızda yaş farkı var ben 27 kendisi 35 yasında. Ben bir şirkette uzman olarak çalışıyorum o cfo konumda. Hali vakti yerinde tabi, onun arabasıyla gittigimiz için gittigimiz alandaki konaklama ücretini ben ödedim. Birbirimzii dengeliyoruz hani onun geliri iyi benim daha az diye kaçındığım bir durum yok. Ancak kendisinin cfo ve altındaki elemanlara sürekli emir verdiğinden midir nedir, sürekli bi azarlama modunda beni, emretme modunda. Açıkcası çok rahatsız oldum bu tavrından. Diğer hafta da gelelim dedi, bir kız arkadaşım daha var onuda çağırayım kafa kızdır hani dedim, ay yok bana bir tane ergen yetiyor dedi. Denize gidiyoruz su biraz dalgalıydı, ben gayet girdim vakit geçirdim e o girmeyince tek basıma bi eglencesi olmadı. Herşeyden memnuniyetsiz gibi, işte su soguk, rüzgâr var, ay burası taşlı. Yani zaten 5 yıldızlı otele gitmedik kamp yapmaya gittik. Suratıda asık, komik biri değil, benim modumu düşürdü yani. Gelirken yolda yolu şaşırdı , dedim ki taksim tabelasını takip etmen gerek, navigasyonda diğer yolu gösterince bana bagırıyo, ama bence kendinin farkında değil. Dönerken çadırı kapatmayı beceremedik orada da bir azar yedim, yani bence kendi fevri cıkıslarının farkında değil. Kampa ortak gittik bana diyoki su masayı toplamak lazım ( bana duyuruyor) , alt tarafo ıce tea doldurdu bardaga diyorki bak sana hizmet ediyorum.
Neyse çay malzemesi getirmemişiz tüple uğraşamam ben dedi kraliçemiz, bende baska kamp yapanlardan çay istedim, sagolsunlar verdiler. Ama böyle ugrasmakta istemiyor hiçbişeyle, mangal yapabilirdik diyorum ay yok ugrasamam. Yani kampta bile dısarıdan yiyip içiceksek neden geldikki o zaman. Enerjimi tüketti, bu hafta içinde tekrar gelelim dedi acıkcası onunla gitmeyi düşünmüyorum. Zaten hayatımda yeterince problem var insan idare etmekten sıkıldım ben. Ve bunuda yaptıgını bilmesi için uygun bir dille söylemek istiyorum, gelirken siyaset konusu acıldı ordada bi öfkelendi birde sonra bozuldun mu diyor?
Etrafındakilere emir vermeye alışmış bence, ama ben onun personeli değil arkadaşıyım.
Bu hafta aynı yere tekrar gitmeyi planlıyorum ama onsuz, cumadan bana yazdıgında hareketlerınden rahatsız oldugumu dile getirmeli miyim? Yoksa tek gideceğim diye belirteyimmi direkt.
Sizin arkadaslarınızla aranızda böyle şeyler olıyormı?
Ben mi abartıyorum?

Diğer hafta da gelelim dedi, bir kız arkadaşım daha var onuda çağırayım kafa kızdır hani dedim, ay yok bana bir tane ergen yetiyor dedi.
Herşeyden memnuniyetsiz gibi, işte su soguk, rüzgâr var, ay burası taşlı.
Gelirken yolda yolu şaşırdı , dedim ki taksim tabelasını takip etmen gerek, navigasyonda diğer yolu gösterince bana bagırıyo,
İyyyy hiç sevmem böyle soğuk tripli, g.tu gözü yükseklerde tripli konuşanları. Bir ergen daha çekemem demiş haspam. İnsan bir tadını çıkarır eğlenir kös kös oturup somurtmuş. Ben olsam daha gitmezdim öyle biriyle. Bir de azarlıyor küçük çocuk gibi. Ne münasebet!

Arkadasliginizi bitirmeyi goze aliyorsaniz acik acik soyleyin. Ki boyle biri vazgecilmez degilse arkadasliginizin bitmesinde de bence sorun yok.

Anlattiginiz tipte bir kadin elestiri kabul etmeyeceği icin muhtemelen bagirip cagirir, bir daha da gorusmez. Cok lazim degil bence.

alt tarafo ıce tea doldurdu bardaga diyorki bak sana hizmet ediyorum.
Neyse çay malzemesi getirmemişiz tüple uğraşamam ben dedi
mangal yapabilirdik diyorum ay yok ugrasamam.
Hizmet etmiş bak bak. Nasıl da abartıyor. Üşengeç hiçbir şey yapmak istemiyor beleşten kendisine hizmet edecek, eğlendirecek biri istiyor belliki. Bence rahatsız olduğunuzu güzel bir üslupla net olarak belirtin ve tek takılmak istediğinizi söyleyin.

Evet ama kendinin farkında değil, birde sürekli yönlendirmeye çalışıyor. Hep ben bilirim havasında oldugunu sezdim, önceden böyle değildi, cfo olduktan sonra bence değişmiş. Yada ilk defa tatile gittigimşz için onu gerçekten tanıdım

Orası iş ortamı değil siz arkadaşsınız. Haddini bilmesi lazım. İş başka arkadaşlık başka. Egosunu tatmin etmeye çalışıyor emir verip bağırıp kızarak. Farkında ya da değil onu bilemem ama benim sinirim bozulurdu böyle bir durumda . Daha da birlikte vakit geçirmek istemezdim.

Ay tatile gideceğim stres atacağım hiç çekemeyeceğim tripler.
Açık açık bence birbirimize uyumlu değiliz tatil konusunda ben x le gideceğim diyip ergen dediği kişiyle gidin.

Gerçekten aklımda o vardı,
Hafta sonu yazdıgında ben bu hafta X le gideceğim diyeceğim. Birdahada tatile gitmeyeceğim.
Cocuk gibi sürekli yönlendiriliyorum, ben hep olsun yaaa böylede iyi modundauken hiçbirşeyden tat almadı.
Normalde bana ruzgar dalga işlemez denizde vakit geçirir güneşlenirim, of esiyo of ruzgar of dalga diyip 2 günde sadece 2 kere denize girebildim.
Ben günü birlik gittigimde daha cok vakit geçiriyorum , sürekli ben ona uymak zorunda kaldım. X le gitsem en azından cidden eglenirdim

Sizi kendisiyle eşit görmüyor ki arkadaş olarak görsün. Kibirli biri enerjinizi düşürmeye devam eder. Siz ona göre tecrübesine, statüsüne ve konumuna hayran henüz toy olan ondan öğrenecek şeyleriniz olan bir ergensiniz, size o yüzden böyle davranıyor. Asla izin vermeyin, kendisini ne sanıyor böyle tavırlar, egolar falan.

Teklif ettiğinde "ben biraz ergen takılmak istiyorum bir arkadaşımla planlar yaptım başka zaman umarım" deyip geçin bence. Gülme emojisini koyun mutlaka sinir olsun iyice :)

Tamamdır cok güzel laf. Teşekkür ederim

Anlattıklarınızdan sizin arkadaş olmadığınızı düşündüm. Ben yalnız gideceğimi söyler, bi daha da onla plan yapmazdım.
Ben 27 yaşındayken, 35 yaşında biriyle arkadaş olmazdım, kafam uyuşmazdı. Şimdi 36 yaşındayım, 27 yaşındakiler de çocuk gibi geliyor. Denk değilsiniz bence.

En sevmedigim insan ozelligi. Ben olsam bi daha gitmem. Bi kere basima geldi bi daha o kisiyle plan yapmadim.

Evet bende birdaha yapmıcam. Gelene kadar idare etmek zorunda kaldım. Kendimde pek sakin bir tip değilim yani. Evde annem yapsa bagıror cagırırım, aman ağzımızın tadı bozulmasın diye idare ettimde tekrar olmaz. Birde uzun bir tatle gitmeyi planlıyordık yıllık ızınleri ayarlayıp, onun oncesınde bunu görmek iyi oldu. Asla gitmem

Yüksek lisansta tanıstıgım ıcın mesleki açıdan sohbet ederek ilerlettik, kendisi evli değil, buluşup kaliteli yerlerde takılıyorduk. Cogı konuda sohbet uyusunca devam etti arkadaslık, bence lafa uyustıktann sonra eglenirsin , teyzemlede gidiyorum ben denize tatile cokda eglencelş oluyor. Onun bu kadar memnunıywtsız zor biri oldugunu şimdi gördüm. Kampa gidip 5 yıldızlı otel keyfi bekleyemezsin bence. Daha gitmem.ben elimdeki imkanlardan maks mutluluk elde eden biriyim.

Tek gideceğim de. Dert atmaya gidip dert sahibi olmuşsun. Tek olmak gibisi var mı be. Kafa dengi olsa tabiki daha güzel vakit geçirirdiniz. Doğru düzgün bir çay demleyip içememişsiniz.

Evet giderken tüp alalım dememe rağmen ay yok modundaydı.
Gittik dısarıda yedik herkes getirdiğini yaparken.
Bide birdahakıne şişme yatak alalım belim agrıdı diyor.
Kampa gidiyoruz ya ,

Emir vermeye alışık olmak diye bir şey yok bu devirde, yönetmek var.
O emir verenler, eski Türk filmlerindeki yahut günümüzde ufak tefek KOBİ'lerdeki patronlar.
CFO bilen bir şirkette, sandığınız gibi emir vere vere yönetim mi olur bilemedim.

Diyeceğim şu ki, siz hanımefendinin şahsi kabalığını pozisyonuna atfetmeyin.
Birlikte tatile çıktığın insana " bir ergenle uğraştığım yeter" diyebilmek, kibir ve küstahlıktır.
27 yaşındayken en yakın arkadaşım 40 yaşında bir hanımdı. Arkadaşlıkta yaş farkının böyle hadsizliklere vesile olamayacak bir şey olduğunu bilirim.

İş güç nedeniyle tanımışsınız, mesleki yetkinlikleri/sohbeti gerçek fotoğrafı görmenizi engellemiş. Bazen olur, sosyal mesafe kalkıp da o insanın alışkın olduğu samimiyet biçimiyle ve çıplak karakteriyle başbaşa kalınca, karşınızdakinin aslında uyumsuz, memnuniyetsiz, hadsiz paçozun teki olduğunu görüverirsiniz.

Çok haklısınız,
Herşeyi ben bilirim modunda takılması cok canımı sıktı.
Gerekli mesafeyi koyacağım.

Ya ben bazı işleri sizden beklemesini yadirgamam çünkü o da araba sürmüş. Araba sürmek de zor ve yorucu oluyor. Bir de neden bi ergenle uğraştığım yeter dedi. Uğraştığı şey ne. Onun da rahatsız olduğu şeyler var belli ki. Bence uyumlu değilsiniz o yüzden birlikte bir daha gitmeyin o da pek memnun kalmamış sanırım sizle olmaktan ama muhtemelen başka birini bulamadığı için tekrar gitmek istedi.

2 gün durmadan araba sürmedi ki, kaldıki benim arabamı begenmeyip kendi arabasıyşa gitmek isteyende o. Arabasını banada verebilirdi vermedi.
Zaten araba kullanırkende ani frenler vs , ama hep karşı taraf suclu.
3 saatlik yoldan bahsediyoruz, bende bize sandviç hazırladım çay yaptım termosa yolda giderken içeriz diye. Ama yolda mola verdi, oturduğumuz yerde cafede çay içelim dedi arabadaki çayı eline alıp mola yerinde içmeye bile hanımefendi ego yapıyor.
Onada tamam dedim, neden dışarıda içiyoruz zaten cayımız var yolda içmeye demedim.
Ergen oldugumu dusunuyorsa benden şikayetçiyse neden sürekli gidiyormuyuzhaftaya bak plan yapma falan dedi. Hayır aklınca kibirinden beni küçük görüyor, dünde bana mesaj atıyor cok güzel geçti hafta sonu ama yorulmusum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…