- 17 Ağustos 2011
- 25.048
- 158.234
- 798
- Konu Sahibi yarissarisever
-
herkesle tatile gidilmez
hatta neredeyse kimseyle gidilmez:)
ben de yillarca arkadaslarimla, sevgililerimle tatile cikip durdum, sonu hüsran. hep birseylerr gicik oldum. ya her seyi benden beklemeleri, ya nazlari niyazlari, ya 35 foto cekmek istemeleri, ya plan yapip yapip son saniye bir bahane bulup ekmeleri.
en son dedim "boyle vaziyete tüküreyim" gittim tek basima tatile
hatta ilk tatilim tek basima kampti:)
allahim yok boyle bir sey. dunyada canim kendim gibisi yok, o kadaaaaarr eglendim ki anlatamam. sonra hep kendim gitmeye basladim, arada yine arkadaslarla sevgililerle biryere gitsem de "keske tek olaydim" derdim. tek basima 20 den fazla sehir ve 20den fazla ülke gezdim.
son birkac yildir kendim kadar harika bir yol arkadaşım var, sadece yükümü alan, onunla her şeyin harika olduguartik tek planım onunla. daha da eşimle dostumla tatili cikardim hayatimdan
sana da tavsiye ederim.
bu kadinla da gitme.
sen cfo yazinca ceo'nun yandan yemisi sandim , baktim oyle bir sey de degilmis alt tarafi maaşli sirket calisani. havasi kime:)
Evet giderken tüp alalım dememe rağmen ay yok modundaydı.
Gittik dısarıda yedik herkes getirdiğini yaparken.
Bide birdahakıne şişme yatak alalım belim agrıdı diyor.
Kampa gidiyoruz ya ,
Selam sabah merhaba merhaba tadında arkadaşlığınızı sürdürürsünüz ama birlikte tatil yapılmaması gereken birisi.2 gün durmadan araba sürmedi ki, kaldıki benim arabamı begenmeyip kendi arabasıyşa gitmek isteyende o. Arabasını banada verebilirdi vermedi.
Zaten araba kullanırkende ani frenler vs , ama hep karşı taraf suclu.
3 saatlik yoldan bahsediyoruz, bende bize sandviç hazırladım çay yaptım termosa yolda giderken içeriz diye. Ama yolda mola verdi, oturduğumuz yerde cafede çay içelim dedi arabadaki çayı eline alıp mola yerinde içmeye bile hanımefendi ego yapıyor.
Onada tamam dedim, neden dışarıda içiyoruz zaten cayımız var yolda içmeye demedim.
Ergen oldugumu dusunuyorsa benden şikayetçiyse neden sürekli gidiyormuyuzhaftaya bak plan yapma falan dedi. Hayır aklınca kibirinden beni küçük görüyor, dünde bana mesaj atıyor cok güzel geçti hafta sonu ama yorulmusum diye.
Sizin icin ne kadar degerli biri yani hayatinizda kalsin istediginiz birimi oyle arada gorusuruz modunda birimiGerçekten aklımda o vardı,
Hafta sonu yazdıgında ben bu hafta X le gideceğim diyeceğim. Birdahada tatile gitmeyeceğim.
Cocuk gibi sürekli yönlendiriliyorum, ben hep olsun yaaa böylede iyi modundauken hiçbirşeyden tat almadı.
Normalde bana ruzgar dalga işlemez denizde vakit geçirir güneşlenirim, of esiyo of ruzgar of dalga diyip 2 günde sadece 2 kere denize girebildim.
Ben günü birlik gittigimde daha cok vakit geçiriyorum , sürekli ben ona uymak zorunda kaldım. X le gitsem en azından cidden eglenirdim
Yerinde olsam hatasını soyler araya mesafe koyarım. En azındna neden böyle oldu bilsin.Herkese merhaba,
Hafta sonu bir kız arkadaşımla 2 günlüğüne hafta sonu kaçtık. Benimde arabam var ama onun arabası daha konforlu diye onunkiyle gittik. Arkadaşımla yüksek lisansta tanışıyoruz, aramızda yaş farkı var ben 27 kendisi 35 yasında. Ben bir şirkette uzman olarak çalışıyorum o cfo konumda. Hali vakti yerinde tabi, onun arabasıyla gittigimiz için gittigimiz alandaki konaklama ücretini ben ödedim. Birbirimzii dengeliyoruz hani onun geliri iyi benim daha az diye kaçındığım bir durum yok. Ancak kendisinin cfo ve altındaki elemanlara sürekli emir verdiğinden midir nedir, sürekli bi azarlama modunda beni, emretme modunda. Açıkcası çok rahatsız oldum bu tavrından. Diğer hafta da gelelim dedi, bir kız arkadaşım daha var onuda çağırayım kafa kızdır hani dedim, ay yok bana bir tane ergen yetiyor dedi. Denize gidiyoruz su biraz dalgalıydı, ben gayet girdim vakit geçirdim e o girmeyince tek basıma bi eglencesi olmadı. Herşeyden memnuniyetsiz gibi, işte su soguk, rüzgâr var, ay burası taşlı. Yani zaten 5 yıldızlı otele gitmedik kamp yapmaya gittik. Suratıda asık, komik biri değil, benim modumu düşürdü yani. Gelirken yolda yolu şaşırdı , dedim ki taksim tabelasını takip etmen gerek, navigasyonda diğer yolu gösterince bana bagırıyo, ama bence kendinin farkında değil. Dönerken çadırı kapatmayı beceremedik orada da bir azar yedim, yani bence kendi fevri cıkıslarının farkında değil. Kampa ortak gittik bana diyoki su masayı toplamak lazım ( bana duyuruyor) , alt tarafo ıce tea doldurdu bardaga diyorki bak sana hizmet ediyorum.
Neyse çay malzemesi getirmemişiz tüple uğraşamam ben dedi kraliçemiz, bende baska kamp yapanlardan çay istedim, sagolsunlar verdiler. Ama böyle ugrasmakta istemiyor hiçbişeyle, mangal yapabilirdik diyorum ay yok ugrasamam. Yani kampta bile dısarıdan yiyip içiceksek neden geldikki o zaman. Enerjimi tüketti, bu hafta içinde tekrar gelelim dedi acıkcası onunla gitmeyi düşünmüyorum. Zaten hayatımda yeterince problem var insan idare etmekten sıkıldım ben. Ve bunuda yaptıgını bilmesi için uygun bir dille söylemek istiyorum, gelirken siyaset konusu acıldı ordada bi öfkelendi birde sonra bozuldun mu diyor?
Etrafındakilere emir vermeye alışmış bence, ama ben onun personeli değil arkadaşıyım.
Bu hafta aynı yere tekrar gitmeyi planlıyorum ama onsuz, cumadan bana yazdıgında hareketlerınden rahatsız oldugumu dile getirmeli miyim? Yoksa tek gideceğim diye belirteyimmi direkt.
Sizin arkadaslarınızla aranızda böyle şeyler olıyormı?
Ben mi abartıyorum?
çok sabırlıymışsınız valla ben terslerım umrumda da olmaz gıtmeyın tabı kalsın tekHerkese merhaba,
Hafta sonu bir kız arkadaşımla 2 günlüğüne hafta sonu kaçtık. Benimde arabam var ama onun arabası daha konforlu diye onunkiyle gittik. Arkadaşımla yüksek lisansta tanışıyoruz, aramızda yaş farkı var ben 27 kendisi 35 yasında. Ben bir şirkette uzman olarak çalışıyorum o cfo konumda. Hali vakti yerinde tabi, onun arabasıyla gittigimiz için gittigimiz alandaki konaklama ücretini ben ödedim. Birbirimzii dengeliyoruz hani onun geliri iyi benim daha az diye kaçındığım bir durum yok. Ancak kendisinin cfo ve altındaki elemanlara sürekli emir verdiğinden midir nedir, sürekli bi azarlama modunda beni, emretme modunda. Açıkcası çok rahatsız oldum bu tavrından. Diğer hafta da gelelim dedi, bir kız arkadaşım daha var onuda çağırayım kafa kızdır hani dedim, ay yok bana bir tane ergen yetiyor dedi. Denize gidiyoruz su biraz dalgalıydı, ben gayet girdim vakit geçirdim e o girmeyince tek basıma bi eglencesi olmadı. Herşeyden memnuniyetsiz gibi, işte su soguk, rüzgâr var, ay burası taşlı. Yani zaten 5 yıldızlı otele gitmedik kamp yapmaya gittik. Suratıda asık, komik biri değil, benim modumu düşürdü yani. Gelirken yolda yolu şaşırdı , dedim ki taksim tabelasını takip etmen gerek, navigasyonda diğer yolu gösterince bana bagırıyo, ama bence kendinin farkında değil. Dönerken çadırı kapatmayı beceremedik orada da bir azar yedim, yani bence kendi fevri cıkıslarının farkında değil. Kampa ortak gittik bana diyoki su masayı toplamak lazım ( bana duyuruyor) , alt tarafo ıce tea doldurdu bardaga diyorki bak sana hizmet ediyorum.
Neyse çay malzemesi getirmemişiz tüple uğraşamam ben dedi kraliçemiz, bende baska kamp yapanlardan çay istedim, sagolsunlar verdiler. Ama böyle ugrasmakta istemiyor hiçbişeyle, mangal yapabilirdik diyorum ay yok ugrasamam. Yani kampta bile dısarıdan yiyip içiceksek neden geldikki o zaman. Enerjimi tüketti, bu hafta içinde tekrar gelelim dedi acıkcası onunla gitmeyi düşünmüyorum. Zaten hayatımda yeterince problem var insan idare etmekten sıkıldım ben. Ve bunuda yaptıgını bilmesi için uygun bir dille söylemek istiyorum, gelirken siyaset konusu acıldı ordada bi öfkelendi birde sonra bozuldun mu diyor?
Etrafındakilere emir vermeye alışmış bence, ama ben onun personeli değil arkadaşıyım.
Bu hafta aynı yere tekrar gitmeyi planlıyorum ama onsuz, cumadan bana yazdıgında hareketlerınden rahatsız oldugumu dile getirmeli miyim? Yoksa tek gideceğim diye belirteyimmi direkt.
Ben mi abartıyorum?
çok sabırlıymışsınız valla ben terslerım umrumda da olmaz gıtmeyın tabı kalsın tek
yok be çekilmez gıtsın nazını nıyazını sevgilisne yapsın çekmek zorunda değilsinValla nası dayandım bende bilmiyorum, normalde pek sabırlı biri değilim. Geldik şuraya hadi susayım daha gelmem diye düşündüm bence.
Sizi o kadar manipüle etmiş ki, "ben mi abartıyorum" diye kendinizden şüphe ettirmiş. Kadın bariz dengesiz, "bir ergenle daha uğraşamam" diye küstahça konuşup tekrar tatil yapmak istemesi akıl alır gibi değil. Okudukça ben sinirlendim yahu, birlikte tatile gitmeyi tekrar teklif ettiğinde ergenlikle alakalı okkalı bir laf sokup reddedin lütfen...Herkese merhaba,
Ben mi abartıyorum?
Sizi o kadar manipüle etmiş ki, "ben mi abartıyorum" diye kendinizden şüphe ettirmiş. Kadın bariz dengesiz, "bir ergenle daha uğraşamam" diye küstahça konuşup tekrar tatil yapmak istemesi akıl alır gibi değil. Okudukça ben sinirlendim yahu, birlikte tatile gitmeyi tekrar teklif ettiğinde ergenlikle alakalı okkalı bir laf sokup reddedin lütfen...
Ay yemin ederim kadın ağzının ortasına vurmalıkTek onlarda değil, sürekli bi yönlendirme
Bulasık yıkıyorum mesela orada bile yönlendirmeye calısması,
7-8 tane bira içti çok içtin içme bence derken tersler gibi cevap vermesi “aldıysam içicem dimi canım sanane” gibi bu tarzda böyle,
Orada cocuklar vardı ve onlara dönük duruyodu cocuklar iyiymiş dedi bende dönüp baktım ama karanlıktı tabi cocuklar onlara baktıgımzıın farkında bile değil “ ne bakıyosun kızım yaaa bakmasana “ demesi
Böyle her hareketi gıcıgıma dokundu.
Çadırı kapatırken bi sakin ol dedi beni dedim ben sakinim sen mi sakin olsan ?
Sabah uyuyordu bende denize gittim onu uyandırmadım, sonra kalkmıs gelmiş bagırıyp uzaktan hadisene bende giricem denize seni bekliyorum kahvaltı için.
Neyse kahvaltı ettik denize giricez girmedi, ay rüzgarlı bilmem ne :) cidden dusununce iyi dayandım.
Dediginiz gibi yapıcam zaten, arkadaslıgımızın neden bittiğini anlasın.
Hiç idare edemem.
Sizin tatilden beklentileriniz birbiriyle uyuşmamış. O daha konfor odaklı bir insanmış. Bunlar ego ya da artistlik değil. Kadının burcu ne? Aslan falan mı? Tekrar gitmeyebilirsiniz pişman olduysanız.
Kamp usulünü bilmiyormuş demek ki. Ben de tatilden konfor beklerim de bir an kendimi gördümBeklentimi? Kampa gittik, konfor istiyorsa otel tutsaymıs. Kamp diye tutturan kendisi bu arada, gelirken ne götürülecek diye konusurken pipet al evden demiş. Bu derece rhaatına düşkün biri, ayrıca ben gitmeden nereden bileyim , gittik ve gördüm. Ben uyumlu biriyim elimdeki imkanlarla kendime maksimum mutluluk sağlar anın tadını cıkarırım. Sureklı olumsuzluklara odaklanmak sacma, millet hep denizdeydi bir o girmedi denize. Çıkınca üşütmüş, şarabımızı deniz kenarına götürelim orda içelim diyorum ay yoook.
Daha gitmem zaten, burcunu bilmiyorum aralıkta doğdu. Memnun kalmadıysa sen gelmesende ben kendim giderim kampa haftaya da, diye söyleuen kendisi.
O yanındaki insanları yönlendirmeye alışık bence.
Sürekli bi ben bilirim havası.
Yazdıklarınızı başkası yazmış gibi okuyun bakın bakalım abartmış mısınız? Böyle insanların saçmalıklarına maruz kalıp hala acaba demeyi bırakın.Adı üstünde tatil yapmak,derdi de yanında götürünce o tatil olmuyorHerkese merhaba,
Ben mi abartıyorum?
Yazdıklarınızı başkası yazmış gibi okuyun bakın bakalım abartmış mısınız? Böyle insanların saçmalıklarına maruz kalıp hala acaba demeyi bırakın.Adı üstünde tatil yapmak,derdi de yanında götürünce o tatil olmuyor
Ben asla kamp insanı değilim,huyluyum öyle çadırda falan yatamam .Bana kamp teklifi gelse anında red ederim.Kaç yaşında kadın daha ne sever sevmez bilmiyor,konu sahibine tatili zehir ediyor.Sizin onu idare etmeniz sayesinde olay büyümüş bence. İlk saçmaladığında dile getirseydiniz o da dikkat ederdi. Size saygısı da yok zaten. Ayrıca o kamp değil otel insanı. Ne işi var kamplarda onu da anlamadım.
Sizin onu idare etmeniz sayesinde olay büyümüş bence. İlk saçmaladığında dile getirseydiniz o da dikkat ederdi. Size saygısı da yok zaten. Ayrıca o kamp değil otel insanı. Ne işi var kamplarda onu da anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?