- Konu Sahibi NationalGeographic
-
:roflol::roflol::roflol:muhahaahaaa:roflol:
hatun resmen bizimle dalga geçiyorda açtığı konulara baktım hepsi bi entrika
özellikle eşimin yeğeni yazan konuya bayıldım bu kadar olur pes
:roflol:
sanırım kendi halinize böyle katılarak gülüyorsunuz
başka işiniz yokmu mesela kocanızı tekrar aldatmak gibi saçma sapan konular açıp neden insanları meşgul edersiniz anlamam zaten
madem saçma buluyorsun neden meşgul oluyorsun ve cevap yazıyorsun.seninde daha iyi bir işin yok galiba laelaelaelaelae
eee ne güzel gülüşüyoduk konu sahibi mızıkçılık yaptı banlandı..
cıks olmadı şimdi bu :umursamaz:
aldatıp konu açan kanatsız melaike, adam yerine koyup yorum yapanlar denyo...
tabi tabi bende zeki müren zaten vereliniortak
ben o yazımı gece yazdım arkadaş konuyu açıp abuk subuk açıklamalar yaptındaNiye????
Bunu kaldiramiyordu beyfendi madem neden illaki evlenmek istedi arkadasla?
Bende bunu anlayamiyorum.....
Buraya bir kadin esim beni evlenmeden önce aldatmisti simdi sürekli hirsimi ondan cikariyorum diye konu acsaydi....kabul ettin sesini cikarma buna hakkin yok arkadasim derdik....:hulya:
Konu sahibinin yaptigi iyi birsey degildi tabiki...ama madem buna ragmen evlendi esi onunla simdide kalkip bunu öne sürerek hayatini zindan etmeye hakki yok diye düsünüyorum...
Zaten bu evlilik basli basina bir hataydi...
madem konu açıyosun yorum istiyosun alsana yorummadem saçma buluyorsun neden meşgul oluyorsun ve cevap yazıyorsun.seninde daha iyi bir işin yok galiba laelaelaelaelae
şu şekilde çıkarıyor devamlı sert bir tavrı var asık bir surat ilgisiz tavırlar.saygısız davranışlar yani ben çok değersiz işe yaramaz biriymişim gibi davranıyor.sen anlamazsın sen bilmezsin.sen ne biçim bir insansın.kötü yetişmişsin.cahil vs vs vs gibi.seni ben ne yapayım senin nereni seveyim.sen kimsinki gibi laflar ağzından hiç eksik olmaz sağolsun.sanki beni üzmek,aşağalamak onun günlük rutin gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?