• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce?

Benim sevgilimden çok daha yakışıklı erkekler olabilir vardır da.. Ama yanyana koysan benim sevdiceğim en yakışıklısıdır insanın sevdiği gözüne güzel gelir baştan beğenmezsen zaten sevgili olmazsın ama sevince başkaları yakışıklı gelmez gözüne kıyaslama yapmazsın bile :)

Sordugun soruya gore cirkin buluyorsan zaten sevgilin olmamali...cunku sevince o cirkin senin gozunde dunya guzeli oluyor...benim asik oldugum adam cirkin,kel biriydi ama onu gorunce dunyam dururdu...guzelini buldum icim almadi her haline kusur buldum vs...bana gore eger bu soruyu soruyosan boyle bi durumda mevcutsa olmaz bu is..kalp guzelligi falan bi yere kadar oluyor.gozune guzel gelmediyse olmuyor..3ayim heba oldu boyle bi durum yuzunden.iyi adam dedim ama sevemedim bi turlu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güzellik görecelidir size çirkin gelen başkasına güzel, sizce güzel olan başkasına da çirkindir. Adriana Lima bile aldatıldı o güzelliğe güzellik müzellik yakışıklılık hep laf, kalbi güzelse Allah'tan başka bir şey isteme.

çirkin erkek yoktur bakımsız erkek vardır :1: ama cidden öyle temiz titiz saç baş tarz giyim kuşamı varsa güzel kokuyosa oh misss :16: o adam yakışıklıdır diger türlü bakımsız adamla hayatta yanyana dahi gelmem ya ıyyy :51:

Kuzenim cok yakisikli biriyle 8 sene kadar cikti ama cok sorun yasadilar bu yuzden ayrildi. Simdiki esi nasil diyim kiyaslanamaz bile. Ama huzuru yerinde ve cok mutlu. Damadimiz esinin gozunun icine bakiyor. Eski ciktigiyla evlense mutlu olamazdi zaten. O yuzden guzellik ikinci plandadir bana gore. Benim esim de yakisikli biridir ama ayni karakterde ama cirkin olsaydi yine bayila bayila evlenirdim. :16:

sevgiliden ziyade evleneceğin insanın tipi en azından iyi olmalı..
ilerde çocuğunu da düşünmelisin yani...:1:

Allahın yarattığı kula çirkin demek doğru değil.Olsa olsa tipi sana göre olmaz.
Bir laf vardır ; Görünüşünle karşılanır,tavırlarınla uğurlanırsın diye. Kimin sana iyi geleceğini de bilemezsin. Ve en büyük yanlış insanlara karşı önyargıdır bana göre. Eğer önyargısız yaklaşırsan insanlara belki sana güzel gelmeyen tanıdıkça en mükemmel oluverir.

Allahımmm ne boş bi soru... Yanına yakışanı seçen mi varmış??? Aşk sevgi görünüş aramaz.. Ortalama bi sevgi duyarsan görüntüsü iyi olsun istersin, önce görüntüsüne vurulur sonra ilgilenirsin.. Ama aşıksan bi önemi olmaz.. Ayrımını yapamıyor musunuz??

Tabiki olur neden olsun cok yakisikli olupta seni yari yoldada birakir baskalarina göre cirkin olanida seni tahta cikartir ..
hemde cirkin insan yoktur herkezin zevki baska ama sen sevdigine cirkin diyebiliyorsan bu hayranliktir ve bence ise daha ciddi bakma derim
cocuguda kendine asik etme sonradan birakirsan cocuga yazik olur ..cünkü yanindaki yüzüne fizigine degil yüregine yakismali
en önemlisi budur bir ömür boyu ..
:16:

Bence kişiyi güzelleştiren de çirkinleştiren de karakteri ve kişiliğidir. Ilk gördüğümüz anda güzelse güzel güzel değilse çirkin tabirini kullanırız. Ama tanımaya başladığımız zaman değişebiliyor. Çok iyi, karakterli, çok temiz biri en güzeldir benim gözümde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mecnuna sormuşlar -Sen bu leyla için mi çöllere düştün diye. .
Mecnun da demişki - Sen bir de benim gözümle bak ona..

Yani seviyorsan güzeldir, sevmiyorsan kusurlu. Eğer fiziksel kusuru seni ondan soğutuyorsa hiç sevmiyorsun demektir.

Olmaz.
Objektif bakınca belki eşim süper yakışıklı değildi
Ama ben aşık olduğum için onu dünyanın en yakışıklı erkeği görüyordum
Açıkça yakıştırmadığını söyleyen de oluyordu ama benim için öyleydi
Bence sen de aşık olsan çirkin görünmez sana...

Back
X