sizce

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
merabalar dün k.v. me uzun bir aradan sonra gitmek durumunda kaldım. geçtiğimiz öğretmenler gününde k.peder öğretmen emeklisi öğretmenler gününü kutlamadım arayıp özel bi sebebi yok, eşim benim yerimide kutladı. k.v. dün oğlu ve benim yanında babanı herkesler herkesler aradı bi novelll aramadı imalı imalı. k.pederide severim özel bi neden yok aramamam için bu kadar önemli mi bu durum. bende aramadım diye kötü mü oldum neden böyle söylyosun dedim, ben bişey demedim ki dedi, sizce?

aramanız iyi olurdu.Seneye arayın gönlünü alın.

iyi olmuş alıştırma.onlar senin her önemli gününü kutluyor mu? ayrıca ögretmenler günü onlar için meslek hayatlarını gözden geçirip yaptıkları hatalar için pişman olma ve vicdan muhasebesi yapma günü olmalı.

ama iyi yaptığım hiçbirşeyi görmüyor. hep bi eksikliğim olursa ona odaklanıyo. sinirlerim bu aralar bozuk tutumadım kendimi geçtim lav. da ağladım. ya bana görgü öğretir ya da anneme öğretmeye kalkar, kendisi benim anneme bi bayramda gitmiş yada aramış can değil bunun gibi

yoo yapmaz dediğim gibi bana, ama hep terbiye etmeye çalışır.

Demek ki onlar onem vermisler.
Kocaniz da aradigina gore demek ki ehemmiyeti var.
Fevri bir karakteriniz var sanirim, bir novell aramadi deyince kotu mu oldum simdi cevabi yerine ozel bir nedeni yoktu vs gibi seyler soyleyebilirdiniz. Gerci millet iyilikten mi anliiyor, lafi yapistirmak da iyi sanki...
Bilemedim simdi, muallakta biraktiniz beni:)

cidden art niyetli düşünüp de aramamazlık yapmadım, severim k.pederide ama böyle konuşması sinir etti.

Karşılarında hacıyatmaz olalım istiyorlar. onlar ne yaparsa yapsın biz her şeyi düşünüp gönüllerini yapacağız. Boşver arama her şeyde düşünüp onları mı pışpışlayacaksın.

ama kendi ne beni bilir ne annem tarafını dedğim gibi ne bi bayram annemi arar ne gider, önem veren insan herkese önem vermez mi

Aramadiysan aramadin esim ikimiz adina da kutladi siz niye hosnut olmadiniz anlamadim ama neyse bir art niyet yoktu diyip gecistirseydiniz.

Niye aglayip uzuluyorsunuz bos verin ya.

ne demiş ki canım,tav olduğum sözcük yakarlar yıkarlar sonra ben şimdi ne dedim ki derler..takılma he de geç.

Aramadiysan aramadin esim ikimiz adina da kutladi siz niye hosnut olmadiniz anlamadim ama neyse bir art niyet yoktu diyip gecistirseydiniz.

Niye aglayip uzuluyorsunuz bos verin ya.
yok eşimde arayınca novelll da kutluyo demiş babasını arayıp akşam da annesine de dedi. bende neden kötü düşünüyosun böyle aramayınca hemen beni dedim.yoookkk ne dedim ki dedi.

Ben olsam arardım. Kutlardım öğretmenler gününü..
Kötülüğe kötülükle cevap verenlerden olmadım.

Bi mazeretin yoksa aramalıydın, demek ki kırılmışlar ki dile getirilmiş. Gönül almadır, karşındakini mutlu etmenin bi zararı yok nihayetinde. Tabi içinden gelmiyorsa o ayrı.
Bayramda Araması mı gerekiyor anneni?
Bizimkilerde aramazlar birbirlerini bence en iyisi bu, ne gerek var fazla samimi olmaya.

ama kendi ne beni bilir ne annem tarafını dedğim gibi ne bi bayram annemi arar ne gider, önem veren insan herkese önem vermez mi
Isine geleni biliyorsa hic gerek yok.
onem veren insan herkese onem verir evet, kayinvalideniz hep bana olsun istiyor sanirim.
hiiic takilmayin bu tarz insanlara, minimum gorusmek en iyisi. Aglayacak kadar onemsenir mi Allah askina...

ama annemi bi işleri olsa ayağına beklerler, annemde garibim iyi niyetli yapar. ama kendileri anneme bi adım gitmez

Aynen bu şekilde söyleseydiniz ya. Sizde aileme gitmediniz ama biz böyle şeylere takılmıyoruz, önemli olan gönül birliği falan diye iyi niyetli gibi söyleseydiniz. Yazık neden ağladınız ki boşverin aramamış olmanız bir eksiklik değil ki ayrıca.

yok eşimde arayınca novelll da kutluyo demiş babasını arayıp akşam da annesine de dedi. bende neden kötü düşünüyosun böyle aramayınca hemen beni dedim.yoookkk ne dedim ki dedi.

Bosver ne dusunurse dusunsunler.. İnan kafaya takacak sey degil bir telefonla kimse kotu/iyi olmaz... Bir tek agizlarina laf vermis oldun onu da bosver canini skmaya degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…