yok demedim onları zannedicek ki osebeple aramadım, ama böyle şeylere önem vermekse kendi neden benim tarafıma önem vermez hep kendi tarafına bekler(bencil), eksiklik değil suçlu gibi hissettirdi.Aynen bu şekilde söyleseydiniz ya. Sizde aileme gitmediniz ama biz böyle şeylere takılmıyoruz, önemli olan gönül birliği falan diye iyi niyetli gibi söyleseydiniz. Yazık neden ağladınız kiboşverin aramamış olmanız bir eksiklik değil ki ayrıca.
cidden art niyetli düşünüp de aramamazlık yapmadım, severim k.pederide ama böyle konuşması sinir etti.
aramayınca kötü mü oldum dedim.... babamı hepinizden de çok severim dedim.neden benim hakkımda kötü düşünmek istiyosun bi aramamaktan dolayı hemen dedim.Aynen bu şekilde söyleseydiniz ya. Sizde aileme gitmediniz ama biz böyle şeylere takılmıyoruz, önemli olan gönül birliği falan diye iyi niyetli gibi söyleseydiniz. Yazık neden ağladınız kiboşverin aramamış olmanız bir eksiklik değil ki ayrıca.
yok ben ona çok güzel cvp veririmde hassas bi dönemimdeyim ve artık okadar bunaldım ki onla yüz göz olmaktan geçmiş konularımı bilenler bilir.neden kadına cevap veremiyorsun zorla kendini lavaboya gidip ağlamak çok tuhaf gerçekten.
Özel bir sebebi olsa yani sevmeseniz, saymasanız aramamanızı anlarım da bu şekilde bir anlam veremedim. Bence aramalıydınız.merabalar dün k.v. me uzun bir aradan sonra gitmek durumunda kaldım. geçtiğimiz öğretmenler gününde k.peder öğretmen emeklisi öğretmenler gününü kutlamadım arayıp özel bi sebebi yok, eşim benim yerimide kutladı. k.v. dün oğlu ve benim yanında babanı herkesler herkesler aradı bi novelll aramadı imalı imalı. k.pederide severim özel bi neden yok aramamam için bu kadar önemli mi bu durum. bende aramadım diye kötü mü oldum neden böyle söylyosun dedim, ben bişey demedim ki dedi, sizce?
Aile ilişkileriniz nasıl bilmiyorum ama kendinle ilgili şeylerde tepki göstermelisin bence..ama annemi bi işleri olsa ayağına beklerler, annemde garibim iyi niyetli yapar. ama kendileri anneme bi adım gitmez
yok demedim onları zannedicek ki osebeple aramadım, ama böyle şeylere önem vermekse kendi neden benim tarafıma önem vermez hep kendi tarafına bekler(bencil), eksiklik değil suçlu gibi hissettirdi.
aramayınca kötü mü oldum dedim.... babamı hepinizden de çok severim dedim.neden benim hakkımda kötü düşünmek istiyosun bi aramamaktan dolayı hemen dedim.
annem sadece beni düşündüğünden kız annaleri daha iyi niyetli olabiliyo erkek tarafına göre, annem de onlar konusunda rahatsız kayınvalide ve eşim tarafının bana tavırlarından ve annem de zamanında kendi tanık olduğu konularda uyardı. arayışa girmedim ama gözüme sokar bi durum olduğu için aklıma gelen ilk bu, kendilerinin arayıp aramama durumu oldu.Aile ilişkileriniz nasıl bilmiyorum ama kendinle ilgili şeylerde tepki göstermelisin bence..
Sonuçta kimse annene saygısızlık yapmıyor, rahatsız olsa eminimki annen uzak durur dünürlerinden.
Ayrıca aramamamın bir sebebi yok demiştin, kv nin dile getirişine tepki olarak birşeyler arayışına geçmişsin gibi olmuş.
kayınpederim bişey demedi, tavrında da bana karşı olumsuz bi durum yoktu, k.v. sever laf sokmayı bana benle derdi nedir anlamamışımdır, bi de (ben sormadım)o gün kızkardeşinin günü varmış gelini falanda var o kız kardeşinin yok gelen misafirler torununa altın falan takmışlar gelin aa yok anne ben almam o altınları senin ihtiyacın olur belki senin olsun demiş, bunu bana anlatıyo ve ben hiçç sormadım, anlamıyorum ben bu kadınıEvet bencede madem kayınpederini seviyorsun arasaydın iyi olurdu. Ama aramadıysan kayınpederini aramadın kayınvalidene ne oluyor orasını anlamadım. Kayınpederin kırılsaydı dile getirebilirdi herhalde koskoca adam kayınvalidenemi kaldı dile getirmek. Üstüne vazife olmayan her şeye söyleyecek lafı olan insanlardan hiç haz etmiyorum. Neden bu kadar sinirlendiğime gelince aynı şeyleri bende yaşıyorum. Kayınpederimin sesi çıkmaz kayınvalidem laf sokmak için fırsat kollar üstüne vazife olana da konuşur olmayana da. Amma dertliymişim be.
kayınpederim bişey demedi, tavrında da bana karşı olumsuz bi durum yoktu, k.v. sever laf sokmayı bana benle derdi nedir anlamamışımdır, bi de (ben sormadım)o gün kızkardeşinin günü varmış gelini falanda var o kız kardeşinin yok gelen misafirler torununa altın falan takmışlar gelin aa yok anne ben almam o altınları senin ihtiyacın olur belki senin olsun demiş, bunu bana anlatıyo ve ben hiçç sormadım, anlamıyorum ben bu kadını
aynen aynen gelinin dediği lafa şahidim o da şu'' bana kaynanalık yapmaya kalkma bende sana gelinlik yapmak durumunda kalmayayım(azarlayarak)''Yani kardeşinin gelini çok iyi gelin öyle dediği için sende öyle ol demek istiyor. Benimki de örnek verir falancanın gelini şöyle saygılı böyle saygılı kaynanasına hiç cevap vermez ne derse desin anne sen haklısın der. Bir gün canıma tak etti söyledim bende anne zaten sana göre benim dışımdaki bütün gelinler iyi bir ben iyi olamadım hayır bir saygısızlıkta yapmadım sana ama niye böyle düşündüğüne anlam veremiyorum. Bu arada o methettiği gelinlerin de kayınvalidesiyle konuşmasına (azarlama desek daha iyi olur) kaç kez şahit oldum anlatamam.
ayy ne diyosun ilk evlendiğim dönem eşimin teyzelerinin de anneler gününde arayıp kutlamamı istemişti.(yapmadım tabi)ıvır günü arayalım zıvır günü arayalım ben de bunu sevmiyorum... oldu anneler gününde de tanıdığımız bütün anneleri arayalım tek tek..
cnm boşuna canını sıkıyorsunama iyi yaptığım hiçbirşeyi görmüyor. hep bi eksikliğim olursa ona odaklanıyo. sinirlerim bu aralar bozuk tutumadım kendimi geçtim lav. da ağladım. ya bana görgü öğretir ya da anneme öğretmeye kalkar, kendisi benim anneme bi bayramda gitmiş yada aramış can değil bunun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?