Sizin bu agir uslubunuzla rahatca elestirip stresinizi atmaniz icin acmadim bu konuyu. Kendinize gelin.Doğrudur, eskiden hap prezervatif yoktu, sonuç olarak insankarın 6-10 çocuğu olurdu. Annem 6, babam 9 kardeş.
9 çocuk sahibi olmak istiyorsan sen de nişanlının gerzekçe fikirlerini uygula tabi.
Ona bakılırsa eskiden insanlar mağarada yaşıyormuş, nişanlın mağaraya dönsün hayvan derisi giysin toplayıcılık yapsın. Bir de eskiden iphone vs de yoktu, cep telefonunu da elinden bıraksın o zaman.
Bence sen hayat boyu korun bu zeka seviyesindeki birinden çocuk sahibi olmak istemeyebilirsin.
Sizin bu agir uslubunuzla rahatca elestirip stresinizi atmaniz icin acmadim bu konuyu. Kendinize gelin.
Gunlerim sayili evlendim evlenecegim. Nisanlim korunmaya karsi cok tepkili. Eski insanlar nasil korunuyormus diye kestirip atiyor tum korunma yollarini. Hap alacagim dedigimde kesinlikle karsi cikti aylar oncesi soz verdim nerdeyse.
Geri cekilme yontemi korunma olmadigini biliyorum. Nisanlimda bu konuda cok sert. Problem olmayacagini soyluyor.
Eskiden de hap prezervatif falan yok muydu?
Kafam cok karsik kizlar.
Dertliyim kederliyim hernedensa aglarum
Sizin bu agir uslubunuzla rahatca elestirip stresinizi atmaniz icin acmadim bu konuyu. Kendinize gelin.
Doğrudur, eskiden hap prezervatif yoktu, sonuç olarak insankarın 6-10 çocuğu olurdu. Annem 6, babam 9 kardeş.
9 çocuk sahibi olmak istiyorsan sen de nişanlının gerzekçe fikirlerini uygula tabi.
Ona bakılırsa eskiden insanlar mağarada yaşıyormuş, nişanlın mağaraya dönsün hayvan derisi giysin toplayıcılık yapsın. Bir de eskiden iphone vs de yoktu, cep telefonunu da elinden bıraksın o zaman.
Bence sen hayat boyu korun bu zeka seviyesindeki birinden çocuk sahibi olmak istemeyebilirsin.
Burda faydali olmak icin yapilan elestirilerle stres ego vs tatmini icin yapilan elestiriler bariz bi sekilde belli oluyor hanimlar.
Faydali elestiri icin burdayiz tahminimce. Ve bu yuzden konu aciyoruz. Elestiri de herkesin lugatinda farkli manalara geliyor olabilir benim icin durum bu. Eger elestirilecek mevzular hatalar varsa uslubunca yapilmali.
Tebrik ederim. Harika mizah.Vallahi nişanlınızın fikirleri cidden çok uçuk. Peki arkasındaki mantık neymiş, merak ettim cidden. Hiç sordunuz mu neden şiddetle karşı, ne dedi? Haydi kondomu anlarım ama sizin içtiğiniz hap ona neden dokunsun?
Vallahi tatildeyim, hiiiçbir stresim yok Vikings izliyorum karpuz yiyorum.
Madem nişanlınız çoook akıllı ve bilinçli buyrun fikirlerini uygulayın. 10. çocuğunuza benim ismimi koyarsınız.
Tebrik ederim harika mizahi uslubunuz var o zaman. Bahsettiginiz dizi bende izlemeyi dusunuyorum. Ne dersiniz?Doğrudur, eskiden hap prezervatif yoktu, sonuç olarak insankarın 6-10 çocuğu olurdu. Annem 6, babam 9 kardeş.
O zaman harika mizah tebrik ederim sizi. Bu bahsettiginiz dizinin ismini cok isittim izlemeyi dusunuyorum ne dersiniz? Bence sizle olan sohbetimize burdan devam edelimVallahi nişanlınızın fikirleri cidden çok uçuk. Peki arkasındaki mantık neymiş, merak ettim cidden. Hiç sordunuz mu neden şiddetle karşı, ne dedi? Haydi kondomu anlarım ama sizin içtiğiniz hap ona neden dokunsun? Burayı anlamadan kim ne dese boş.
Vallahi tatildeyim, hiiiçbir stresim yok Vikings izliyorum karpuz yiyorum.
Madem nişanlınız çoook akıllı ve bilinçli buyrun fikirlerini uygulayın. 10. çocuğunuza benim ismimi koyarsınız.
Gerçekler ağırdır konu sahibi kaldıramayacaksan konu açma napalım nişanlına kondom nu yollayalım nasıl korunmanızı sağlayalım.Sizin bu agir uslubunuzla rahatca elestirip stresinizi atmaniz icin acmadim bu konuyu. Kendinize gelin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?