Sizce??

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
31
Gunlerim sayili evlendim evlenecegim. Nisanlim korunmaya karsi cok tepkili. Eski insanlar nasil korunuyormus diye kestirip atiyor tum korunma yollarini. Hap alacagim dedigimde kesinlikle karsi cikti aylar oncesi soz verdim nerdeyse.
Geri cekilme yontemi korunma olmadigini biliyorum. Nisanlimda bu konuda cok sert. Problem olmayacagini soyluyor.
Eskiden de hap prezervatif falan yok muydu?
Kafam cok karsik kizlar.
Dertliyim kederliyim hernedensa aglarum

Doğrudur, eskiden hap prezervatif yoktu, sonuç olarak insankarın 6-10 çocuğu olurdu. Annem 6, babam 9 kardeş.
9 çocuk sahibi olmak istiyorsan sen de nişanlının gerzekçe fikirlerini uygula tabi.

Ona bakılırsa eskiden insanlar mağarada yaşıyormuş, nişanlın mağaraya dönsün hayvan derisi giysin toplayıcılık yapsın. Bir de eskiden iphone vs de yoktu, cep telefonunu da elinden bıraksın o zaman.

Bence sen hayat boyu korun , bu zeka seviyesindeki birinden çocuk sahibi olmak istemeyebilirsin.

Son düzenleme:
Sizin bu agir uslubunuzla rahatca elestirip stresinizi atmaniz icin acmadim bu konuyu. Kendinize gelin.

Sizin bu agir uslubunuzla rahatca elestirip stresinizi atmaniz icin acmadim bu konuyu. Kendinize gelin.

Bence her türlü eleştiriyi kabullenerek konu açmalısınız. Çünkü nişanlınızın tutumu gülünç ve saçma. Buna ne denebilir ki?

E="zeholll, post: 42058546, member: 694668"]Sizin bu agir uslubunuzla rahatca elestirip stresinizi atmaniz icin acmadim bu konuyu. Kendinize gelin.[/QUOTE]
Bence çok net ve mantıklı açıklamış. Ama bu kendine gelmek olayını nişanlınıza söyleyebilirsiniz tabii korkmuyorsanız sizi terk eder diye. Hayatımda böyle saçmalık duymadım

sen ona bakma kuzum dogum kntrol hapı ıc ruhu bıle duymaz..istemeye bsladıgınızda brakırsın olur bıter...yada 3 aylık korunma ıgnesı war ondan attır

Vallahi nişanlınızın fikirleri cidden çok uçuk. Peki arkasındaki mantık neymiş, merak ettim cidden. Hiç sordunuz mu neden şiddetle karşı, ne dedi? Haydi kondomu anlarım ama sizin içtiğiniz hap ona neden dokunsun? Burayı anlamadan kim ne dese boş. Hemen çocuk sahibi mi olmak istiyor, çok çocuk sahibi mi olmak istiyor;korunmaya genel anlamda mı karşı , yoksa belli bir noktadan sonra mı korunmak istiyor, yani nedir kafasındaki düşünce?

Peki siz ne istiyorsunuz güzel kardeşim, 22 yaşında çocuk sahibi olmak istiyor musunuz, hazır mısınız?

Vallahi tatildeyim, hiiiçbir stresim yok Vikings izliyorum karpuz yiyorum.

Madem nişanlınız çoook akıllı ve bilinçli buyrun fikirlerini uygulayın. 10. çocuğunuza benim ismimi koyarsınız.

Son düzenleme:

arkadas cok hakli daha ne desin...

Burda faydali olmak icin yapilan elestirilerle stres ego vs tatmini icin yapilan elestiriler bariz bi sekilde belli oluyor hanimlar.
Faydali elestiri icin burdayiz tahminimce. Ve bu yuzden konu aciyoruz. Elestiri de herkesin lugatinda farkli manalara geliyor olabilir benim icin durum bu. Eger elestirilecek mevzular hatalar varsa uslubunca yapilmali.

Peki siz hap kullansanız nişanlınız bunu nerede bilecek ki? Neden illa onun dediği üzerinden gidiyorsunuz? Ben bunu anlayamadım açıkçası. Merak ediyorum sadece yanlış anlamayın.

İlk geceden ya da 1 ay içinde çocuğunuz olur . Hemen çocuk mu istiyor acaba ? Ya da çocuklar mi? En iyisi ilk çocuk dan sonra hap için gizli yapacak bir şey yok

Konu açıyorsanız Eleştiriye acık olmanız Lazım, kaldı ki hakaret küfür içermiyor Hoşunuza gitmeyen mesajlar. Üstelik eleştirilen siz değilsiniz, nişanlınız. Demekki nişanlınızın sacmaladıgının farkındasınız ki konu açmışınız! Yıl olmuş 2015, binlerce korunma Şekli varken neden en ilkeli

Tebrik ederim. Harika mizah.
Tebrik ederim harika mizahi uslubunuz var o zaman. Bahsettiginiz dizi bende izlemeyi dusunuyorum. Ne dersiniz?
O zaman harika mizah tebrik ederim sizi. Bu bahsettiginiz dizinin ismini cok isittim izlemeyi dusunuyorum ne dersiniz? Bence sizle olan sohbetimize burdan devam edelim

Ohannes. Telefondan mesaj gondeeilmedi diye 100 defa gondermisim

Sevgili (!) nişanlınız, biraz daha fazla zevk almak uğruna kendi korunmuyor bir de sizin korunmanıza karşı çıkıyor.
Pes doğrusu...
10 çocuğa bakabilecek, eğitimi ve tüm ihtiyaçlarını eksiksiz yerine getirecek bir maaşı var mı?
Yatlar, katlar olması gerek bunun için.
24 yaşına gelen, üniversiteyi bitirmiş 0rta-alt yaşam standardı olan bir çocuğun doğumundan o yaşa kadarki masrafı tam tamına 600bin tl.
Siz düşünün kaliteli yaşayanını...
Yaptığı bencillikten, cehaletinden ve size bu derece baskı yapıp deyim yerindeyse 'kadın' olarak haddinizi bildirmesinden söz etmiyorum bile!
Evlenecek misiniz hakikaten bu insanla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…