Sizce??

Burada gösterdiğiniz tepkiyi nişanlınıza gösterseydiniz, bence konu açmak zorunda kalmazdınız.

Yıl olmuş 2015, korunmayalım diyen bir adam var ve siz onu ikna etmeye çalışıyorsunuz. Gerçekten trajikomik bir olay bu. Açık açık ben doğum kontrol hapı kullanıcam diyin bitsin gitsin. Neyi düşünüyorsunuz, neden ikna etmek zorunda hissediyorsunuz kendinizi? Gizli saklı içmenize bile gerek yok. Ne yapabilir yani, bu ortak bir karar alalım, biz aile oluyoruzluk bir durum değil ki. Sanıyorum -daha doğrusu öyle inanmak istiyorum- yaşınız küçük. Bütün her şeyde nişanlınızın ağzının içine bakmayın, siz üzülürsünüz.

Siz nişanlınıza ciddi ciddi;
- kaç çocuğumuz olacağını düşünüyorsun/umuyorsun?
- diyelim 8 oldu, 9 da olacak mı? 10? 11? Duracak mıyız bir sayıdan sonra?
- o sayıdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsun?
- e belli bir sayıdan sonra korunmayı düşünüyorsan, neden en baştan korunmaya karşısın? ikiyüzlülük değil mi bu?

sorularını sormalısınız. Alacağınız cevaba göre kafanızda şekillenir zaten. Ömrünüz boyunca hamile olmaya ve çocuk bakmaya razı mısınız?

Nişanlınız korunma yöntemlerine mi karşı korunmaya mı?
Bence korunmaya.
Doğur doğuranildiğin kadar.

Takvim yöntemimi kullanacaksınız?
E çok eskiden takvimde yoktu oda olmaz.
Adam sevişecek takvimine başlarım lan derse nolcak...o ne derse o değil mi? :S

Adam sevişecek takvimine başlarım lan derse nolcak...o ne derse o değil mi? :S

Tabii sevişmek lazım akışına bırakacak.
Arka arkaya boy boy çocuklar e gürültüden ağlamalardan zırlamalardan sevişmeyede vakit kalmayacak.

6,7 doğuma vücutta hakgetire arkadaş sevişmek için yenisini bulacak

Konu sahibi, iyi düşünün.
Sevişirken bile size karışan, kısıtlama getiren bir adamla evliliğe doğru gidiyorsunuz.
Burada bizim söylemlerimizi unutun, kendi geleceğinizi koruyun önce.
Günümüzde çoğu kadın (ben dahil), kendi korunmayı reddediyor bedenine zarar verme ihtimalini ortadan kaldırmak adına da o prezervatifi taktırıyor zorla adama!
Yoksa anca yatıyorlar koyun koyuna!

Düşünün bizler neredeyiz, siz neredesiniz....

haydar dumene sorulan , sosyal medyada da karsilasilan bi soru geldi aklima ipek corapli yun corapli bsydi :) konu fake mi diye sormaktan alamicam kendimi

Şekerim geri çekilme diyorsun da; tam işin en güzel kısmına gelmissiniz, hoop yere dusuveriyorsunuz.. benden sana tavsiye; zamanla ikinizde cinsellikten sogursunuz yada aç kalırsınız.. İş bitince de öyle yarım yamalak kaliverirsin evliliğinin en güzel aylarında..

sen şimdiden en iyisi paket paket kondomlari yerlestiriver çeyiz sandığına..

Haklisiniz. Aslinda o da igne ve hapa sagliksiz oldugunu dusunerek sicak bakmiyor. Bunun faydalarini anlatsam dahi on yatlrgisini kiramiyorum.
Bilmiyorum soylediklerinizde haklisiniz ve sanirim bundan baska bi yol daha yok

İlk kondom çok eskiden yapılmış Afedersiniz ama domuz bağıtsağından imiş. Televizyonda duymuştum. Bu gereksiz bilgigi de burda dursun
Ben de onu diyecektim, eskiler de eldiven kullanıyormuş zaten kondom niyetine. Medeniyet güzel şey. Sevin onu. Sevelim...
Rahim içi araç(spiral) taktırabilirsiniz. Çocuk istediğinizde de çıkarılır.

Hemen bebek istemiyorsan hap kullanabilirsin
Nisanlin mantiginda olan biri hamile kalsan nolur ki mantiginda olacak
Oyle tahmin ediyrm
Senin icin sakincasi yoksa hamile kalmanin bisey yapna

Haklisiniz. Aslinda o da igne ve hapa sagliksiz oldugunu dusunerek sicak bakmiyor. Bunun faydalarini anlatsam dahi on yatlrgisini kiramiyorum.
Bilmiyorum soylediklerinizde haklisiniz ve sanirim bundan baska bi yol daha yok
Yol çok. Aile hekiminize gidin, anlatsınlar. Çeşit çeşit yöntem var. Kadın kondomu, tüp ligasyonu, bantlar...

Yol çok. Aile hekiminize gidin, anlatsınlar. Çeşit çeşit yöntem var. Kadın kondomu, tüp ligasyonu, bantlar...
tesekkur ederim. Gec kaldim ama en yakin zamanda aile hekimimize gidecegim. Insaallah bi problem olmaz gecikmeye dair

Sakin ol sampiyon. Sakinles. Halledicem meseleyi tamam

Bence sen nisanlini ikna edemez buraya gelip cocuklarla basim dertte diye konu acarsin gibime geldi

Dogum kontrol hapini ben de saglikli bulmuyorum mesela ama geri cekilme gibi ilkel bir yöntemi de 2015'te ne kadar tutturursunuz orasini bilemem.

En guzeli konmak
Hem meyvelisi var, tirtiklisi var incesi var ultraincesi var vs vs cesit cok sec begen al bacim

Sakin ol sampiyon. Sakinles. Halledicem meseleyi tamam
Keşke nişanlınızada ''sakin ol şampiyon'' diyebilseydiniz. Üsluplu yorum yapın diyorsunuz ama zerre alakası yok.Siz korunsanız bize ne faydası olacak ? Sanki korunursanız bize bir şeyler bahşedecekmiş gibi yorum yapıyorsunuz.Nolur korun,Allah aşkına korun tarzı bir yorum göremedim ben.İster halledin ister halletmeyin bize ne ? Üreyecek olan sizsiniz.Neyse ''Nolur korun''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…