Adam sevişecek takvimine başlarım lan derse nolcak...o ne derse o değil mi? :SNişanlınız korunma yöntemlerine mi karşı korunmaya mı?
Bence korunmaya.
Doğur doğuranildiğin kadar.
Takvim yöntemimi kullanacaksınız?
E çok eskiden takvimde yoktu oda olmaz.
Adam sevişecek takvimine başlarım lan derse nolcak...o ne derse o değil mi? :S
haydar dumene sorulan , sosyal medyada da karsilasilan bi soru geldi aklima ipek corapli yun corapli bsydi :) konu fake mi diye sormaktan alamicam kendimi
Gunlerim sayili evlendim evlenecegim. Nisanlim korunmaya karsi cok tepkili. Eski insanlar nasil korunuyormus diye kestirip atiyor tum korunma yollarini. Hap alacagim dedigimde kesinlikle karsi cikti aylar oncesi soz verdim nerdeyse.
Geri cekilme yontemi korunma olmadigini biliyorum. Nisanlimda bu konuda cok sert. Problem olmayacagini soyluyor.
Eskiden de hap prezervatif falan yok muydu?
Kafam cok karsik kizlar.
Dertliyim kederliyim hernedensa aglarum
Haklisiniz. Aslinda o da igne ve hapa sagliksiz oldugunu dusunerek sicak bakmiyor. Bunun faydalarini anlatsam dahi on yatlrgisini kiramiyorum.Konu sahibi, iyi düşünün.
Sevişirken bile size karışan, kısıtlama getiren bir adamla evliliğe doğru gidiyorsunuz.
Burada bizim söylemlerimizi unutun, kendi geleceğinizi koruyun önce.
Günümüzde çoğu kadın (ben dahil), kendi korunmayı reddediyor bedenine zarar verme ihtimalini ortadan kaldırmak adına da o prezervatifi taktırıyor zorla adama!
Yoksa anca yatıyorlar koyun koyuna!
Düşünün bizler neredeyiz, siz neredesiniz....
Ben de onu diyecektim, eskiler de eldiven kullanıyormuş zaten kondom niyetine. Medeniyet güzel şey. Sevin onu. Sevelim...İlk kondom çok eskiden yapılmış Afedersiniz ama domuz bağıtsağından imiş. Televizyonda duymuştum. Bu gereksiz bilgigi de burda dursun
Hemen bebek istemiyorsan hap kullanabilirsinGunlerim sayili evlendim evlenecegim. Nisanlim korunmaya karsi cok tepkili. Eski insanlar nasil korunuyormus diye kestirip atiyor tum korunma yollarini. Hap alacagim dedigimde kesinlikle karsi cikti aylar oncesi soz verdim nerdeyse.
Geri cekilme yontemi korunma olmadigini biliyorum. Nisanlimda bu konuda cok sert. Problem olmayacagini soyluyor.
Eskiden de hap prezervatif falan yok muydu?
Kafam cok karsik kizlar.
Dertliyim kederliyim hernedensa aglarum
Yol çok. Aile hekiminize gidin, anlatsınlar. Çeşit çeşit yöntem var. Kadın kondomu, tüp ligasyonu, bantlar...Haklisiniz. Aslinda o da igne ve hapa sagliksiz oldugunu dusunerek sicak bakmiyor. Bunun faydalarini anlatsam dahi on yatlrgisini kiramiyorum.
Bilmiyorum soylediklerinizde haklisiniz ve sanirim bundan baska bi yol daha yok
tesekkur ederim. Gec kaldim ama en yakin zamanda aile hekimimize gidecegim. Insaallah bi problem olmaz gecikmeye dairYol çok. Aile hekiminize gidin, anlatsınlar. Çeşit çeşit yöntem var. Kadın kondomu, tüp ligasyonu, bantlar...
Sakin ol sampiyon. Sakinles. Halledicem meseleyi tamamBizce derken ne duymak istiyorsun ki. Gerçekleri, yöntemleri sonuçlarını bilecek yastasin ki evlenecek s i n. Kaç çocuk, ne zaman istersin, nisanlini kırar mısın kirmaz mısın karar senin. Biz ne yapalım burdan.
Keşke nişanlınızada ''sakin ol şampiyon'' diyebilseydiniz. Üsluplu yorum yapın diyorsunuz ama zerre alakası yok.Siz korunsanız bize ne faydası olacak ? Sanki korunursanız bize bir şeyler bahşedecekmiş gibi yorum yapıyorsunuz.Nolur korun,Allah aşkına korun tarzı bir yorum göremedim ben.İster halledin ister halletmeyin bize ne ? Üreyecek olan sizsiniz.Neyse ''Nolur korun''Sakin ol sampiyon. Sakinles. Halledicem meseleyi tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?