Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konuştum zaten böyle söyledim
Neden böyle yapıyosun adam bölümden arkadaşım iyi bi insan niye istemiyosun demeye başladı hemen
Kendisi insan gibi konuşamadığı için direk tartışmaya başlıyo
Şu an için bişey yok o illa görüşelim diyo bende görüşceksek hiç gitmeyelim dedim.
Ya bi kere korku evine gitmek istemiştim gelmedi iki kişiyiz çok korkorız diye şimdi diyoki 4kişi giderz onlarla kesinlikle gitmem dedim
Demek ki ben yetmiyorum kendisine
Ama nefret ettrcek kendinden böyle yaparak
Yok canım nefrette etme bunun için.. başka bir gün gidelim hayatım.
Neden özel günümüzü harcıyoruz derdim ben olsam. Hala bahane uretirse. Anlasılan sen benimle başbaşa vakit geçirmek istemiyosun diye trip atardim :S
Şu an için bişey yok o illa görüşelim diyo bende görüşceksek hiç gitmeyelim dedim.
Ya bi kere korku evine gitmek istemiştim gelmedi iki kişiyiz çok korkorız diye şimdi diyoki 4kişi giderz onlarla kesinlikle gitmem dedim
Demek ki ben yetmiyorum kendisine
Ama nefret ettrcek kendinden böyle yaparak
Yok canım nefrette etme bunun için.. başka bir gün gidelim hayatım.
Neden özel günümüzü harcıyoruz derdim ben olsam. Hala bahane uretirse. Anlasılan sen benimle başbaşa vakit geçirmek istemiyosun diye trip atardim :S
Yani 2.gün sabah kahvaltisini yapip sonra basbasa biraz daha vakit gecirebilirseniz aslında gitmekte yine iyi gelebilir canım. Ama pek sanmıyorum. Bulusunca kahvaltidan sonra laflar hemen bugun napiyoruza donerr
Yani 2.gün sabah kahvaltisini yapip sonra basbasa biraz daha vakit gecirebilirseniz aslında gitmekte yine iyi gelebilir canım. Ama pek sanmıyorum. Bulusunca kahvaltidan sonra laflar hemen bugun napiyoruza donerr