Sizce?

Çok saçma eşinin tavrı 2 günlük tatilde kahvaltı ne alaka ardından da bir kahve olur bilmem ne olur beraber geçer o vakit.Eşin seninle Başbaşa kalmak istemediğinden onlarla denk gelmiş olabilir mi ya da siz plan yaptıktan sonra siz de gelin Demiş olabilir mi?Artık bunlar bir tesadüf olamaz.

yaaa cnm ne demek evlenmiycekti bu düşünceyi kafandan at insanlarla olmak iyidir. arkadaşlıklar vakit geçirmek iiyidr kötü deilki. çok fazla huysuzlanıyosun
Yok cnm ondan değil zaten vakit geçiriyoruz milletle ama bu durum çok başka
Yok, Elif diyor ki, benle vakit geçirmek yerine insanlarla vakit geçirecektiyse evlenmeseydi diyor. Sonuçta 365 günde 1 gün ve evlilik yıl dönümü gibi özel bir gün. Aslında adamın kendisinin doğrudan ve direk baş başa geçirmek istemesi, jestler yapması falan lazım. Ama adam gittiği yerde X kişisiyle kahvaltı yapmayı bile normal karşılıyor. O günü özel olarak görmüyor gibi..
Aynen öyle diyorum
Ve aklım almıyor
1-2 hafta kalsanız neyse dicem ama zaten kısa bi kaçamak yapacaksınız o yuzden haklısın bence canım bide emri vakiler hiç hoş değil sakin ve güzelce konuş eşinle :)
Evet ben ona sormadan birileryle görüşcez desem ne yapardı acaba
Elif senin kocan senin aklında ya da hayalinde kurduğun adam değil maalesef. Önce anlaman gereken bu, adam sohbet muhabbet seviyor, insanlarla birlikte olmayı, kalabalığı seviyor, ortam adamı bir kere, çevresinde insanlar olsun, onlarla paylaşımı olsun istiyor, ailece görüşeceği birileri olsun, aile dostları olsun istiyor. Ama sen aksine eşinle yalnız olmak, özel günlerde bir şeyler yapmak isteyen, kalabalıktan haz etmeyen, kendi kendinize yetinmeye çalışan birisin. Eş dost senin için 2. belki 3. 4. sırada.

Sen en başta senin gibi olan birini bulmalıydın, yani seni hayatının merkezi yapacak, her şeye birlikte karar vereceğiniz, sensiz adım atmayacak biriyle evlenmeliydin. Mesela buradaki KK kadınları olarak çoğumuz eşin gibiyiz, eşlerimiz de öyle, herşeyi eşlerimizle birlikte yapmayız, arkadaşlarımız, çevremiz var, eşlerimizden bağımsız kararlar alır uygularız, bir yere gittik mi ortam yapar insanlarla vakit geçirmeyi severiz, sürekli tek başımıza olmayız, hatta eşim ortam adamının dibidir ve ben bunu çok seviyorum. Eşim benim haricimde türlü ortamlara gider ve bundan rahatsız olmam aksine bireylerin eşleri harici kendi hayatları olması evliliğin sağlığı açısından önemli birşey.

Eşin aile dostları edinmek, birlikte görüşebileceği, aktiviteler yapabileceği bir çevre edinmek istiyor. Ya sen değişecek ve herşeyi sorun eden bir insan olmaktan vazgeçip relax takılacaksın ya da eşin sen ne dersen onu yapan biri olacak ki bu mümkün görünmüyor, ya da işte yol yakınken ne diyim Elif. Hayat her an herşeyi kafayı takarak geçmez, geçmemeli, bu kadar takma herşeyi hayatı akışına bırak.
Kesinlikle söylüyorum zaten zıt karakterleriz biz
Ama kimse kendinden tamamen ödün vermesin ortada buluşalım bence
Zaten gidip geldiğimiz iş arkadaşlarımız var ailelr zaten kalabalık onları hiç söylemiyorum kalabalıktan hiç geri kalmıyotuz ki
Bu zaten özel bi durum o her ne kadar çevrenin derdindeyse bu isteğinden vazgeçmek zorında bu tatilde çünkü ben gitmekten vazgeçerim
Her zaman gidemiyoruz gittiğimizde düzgün geçsin bari

Bu gibi durumlarda en güzel cevap kısmet cnm yaa bakarız demektir.

Sizi arayıp kahvaltı planı yapalım dediklerinde de benim eşim genelde dur bir hanima sorayım der. Ben de ay bilemedim şimdi dur bir bakalım planları uydurabilecekmiyiz sizi ararız derim. Sonra da yok yaa biz gelemeyecegiz havalimanında buluşalım diyi mesaj atardım.

Mesela benim eşim hangi arkadaşlarını sevmediğimi bilir. Onlarla bir plan yapılacaksa mutlaka hanima danışalım der. Bazi arkadaslarini da cok severim onlarla planlarimiz uymasa bile ben bir sekilde gorusnek isterim. Ama bu bir gunde olmadi tabii ki hepsi konusa konusa yani o kisileri sevmedigini onlarla plan yaparken dur bakalım bir hanima sorayım demesi gerektiğini anlatmanız lazım.

Hatta bu güzel bir fırsat. Sinirlenmeden Ayy görüşmesek başbaşa olalım. Zaten onları çok sevmiyorum. Dönüşte zaten beraberiz uçakta

Zaten sorması lazımdı
Nefret ediyorum onun bu pis huyundan yalnız mı yaşıyodun sen bu evde diycektim akşam zor tuttum kendimi ben ona insan gibi yaklaşıtım anlara ne ala anlamazsa...
Kadın haklı bayanlar. :temizlik:
Dağılın:-)

Haklisin
Ben olsam dalga gecerim askim ayni odada kalalim hatta ucuz olur sen adamla beraber yatarsin biz de kadinla beraber bir koseye kivriliriz diye
:)))))))

2 gunluk tatilde bile adam benle basbasa kalmak istemiyorsa ben mi yaratcam firsati. O bi plan yapiyosa ben de bi plan yaparim. O 2 gunde yanina yaklasamasin da gor bi daha yapiyor mu
Evet bu ancak o dilden anlar

Çok saçma eşinin tavrı 2 günlük tatilde kahvaltı ne alaka ardından da bir kahve olur bilmem ne olur beraber geçer o vakit.Eşin seninle Başbaşa kalmak istemediğinden onlarla denk gelmiş olabilir mi ya da siz plan yaptıktan sonra siz de gelin Demiş olabilir mi?Artık bunlar bir tesadüf olamaz.
Evet işte devamı mutlaka gelir yani
Yok tesadüf tamamen çünkü kongre var onun için gidiyo onlar

Aman valla sinirlenirse sinirlensin bosversene, sen aklindan gecenleri rahat rahat soylemeye bak bence. Ayrica ne demek ya oraya evlilik yildonumunuz icin gidiyorsunuz, sizle vakit gecirmek varken araya neden baskalarini sokuyor?? Anlamiyorum erkeklerin bu huyunu. Benim esim de birkac kez yapmisti, ben atama dolayisiyla baska yerde calisirken. O an soyleyemedim tabii, hos o da yaptiginin farkinda degildi ya neyse, bence susmamak en iyisi. Aklindan ne geciyorsa soylemek, gerekiyorsa kavga etmek ama hayir demek... Bunlar sart, uoksa onune gecilmez. Bir de o kisilero sevmiyormussunuz yani... Kaldi ki sadece kahvaltiyla sinirli kalmaz o.

Aman valla sinirlenirse sinirlensin bosversene, sen aklindan gecenleri rahat rahat soylemeye bak bence. Ayrica ne demek ya oraya evlilik yildonumunuz icin gidiyorsunuz, sizle vakit gecirmek varken araya neden baskalarini sokuyor?? Anlamiyorum erkeklerin bu huyunu. Benim esim de birkac kez yapmisti, ben atama dolayisiyla baska yerde calisirken. O an soyleyemedim tabii, hos o da yaptiginin farkinda degildi ya neyse, bence susmamak en iyisi. Aklindan ne geciyorsa soylemek, gerekiyorsa kavga etmek ama hayir demek... Bunlar sart, uoksa onune gecilmez. Bir de o kisilero sevmiyormussunuz yani... Kaldi ki sadece kahvaltiyla sinirli kalmaz o.
Kesinlikle
Susmayı düşünmüyorum zaten ya yalnız vakit geçiririz ya gitmeyiz
2 günlük mutlunolmayı çok görüyo bana ya

Elifcigim konunda haklısın ama kırılma söyleyeceklerime
Bence sen ve eşin birbirinizle mutlu olmanın keyfine huzuruna erisememişsiniz
O yüzden etrafta başka birilerinin arayışı içinde
Sanki canı sıkılacakmış gibide yanına arkadaş arıyor gibi

Elifcigim konunda haklısın ama kırılma söyleyeceklerime
Bence sen ve eşin birbirinizle mutlu olmanın keyfine huzuruna erisememişsiniz
O yüzden etrafta başka birilerinin arayışı içinde
Sanki canı sıkılacakmış gibide yanına arkadaş arıyor gibi
Öyle mi diyosun
Bunu aynen bu şekilde sorcam ona benimle sıkılıuosunda yanına birilerini mi arıyosun diye sorcam

Ya ama kendisi teklif etti üstelik 3-4 ay önce yaptı bu teklifi gerçekten anlamıyorum
Canım hemen öyle düşünme.bazı insanlar yanında arkadaş aile dost yani kalabalık ister o şekilde daha çok keyf alırlar.bazılarıda sakinlik ister başbaşa olmak ister.tabiki bu durumdan rahatsız olduğunu ve başbaşa olmak istediğinizi eşine söyle.ama farklı bir amacı olduğunu hiç sanmam.sadece bu konuda farklı düşünceye sahipsiniz hepsi bu.valla evliliğin ilk zamanları bizde başbaşa olmak isterdik hep.şimdi sıkılıyoz hep birileri olsun istioz valla ozaman daha çok gırgır şamata oluyo:)

Öyle mi diyosun
Bunu aynen bu şekilde sorcam ona benimle sıkılıuosunda yanına birilerini mi arıyosun diye sorcam
ben biraz kendimden yorumladım canım
ilk evlendiğim zaman evliliğim çok kötüydü
Bırak tatile gitmeyi aynı odada otururken bile sıkılıyordum
Şimdi herşey çok güzel
Şimdi o yanımda olmayınca sıkılıyorum
Birşey yapıyorsam bile hep yanımda olsun istiyorum

Canım hemen öyle düşünme.bazı insanlar yanında arkadaş aile dost yani kalabalık ister o şekilde daha çok keyf alırlar.bazılarıda sakinlik ister başbaşa olmak ister.tabiki bu durumdan rahatsız olduğunu ve başbaşa olmak istediğinizi eşine söyle.ama farklı bir amacı olduğunu hiç sanmam.sadece bu konuda farklı düşünceye sahipsiniz hepsi bu.valla evliliğin ilk zamanları bizde başbaşa olmak isterdik hep.şimdi sıkılıyoz hep birileri olsun istioz valla ozaman daha çok gırgır şamata oluyo:)
Şahsen ben hiç kalabalığı vs sevmem gerçektenyani yalnız olmamızdan hiç sıkılmam arada güzel olıyo tani başkalarıyla sevdiğim insanlarla vakit geçirmek ama bu biraz daha özel bi durum bide farklı bi yere gideceğimz için çok mutluydum

ben biraz kendimden yorumladım canım
ilk evlendiğim zaman evliliğim çok kötüydü
Bırak tatile gitmeyi aynı odada otururken bile sıkılıyordum
Şimdi herşey çok güzel
Şimdi o yanımda olmayınca sıkılıyorum
Birşey yapıyorsam bile hep yanımda olsun istiyorum
Ne kadar güzel peki bu durum nasıl değişti

Ne kadar güzel peki bu durum nasıl değişti
bizim ki eşimin ailesi yüzünden kötüydü
sürekli gelip uzun uzun kalıyorlardı
onları ne zaman eleştirmeyi bıraktım o zaman düzeldi
ha eleştirmeyi bıraktım derken sindirilmedim yani
okey senin ailen burada yaşamak istiyorsa
Boşanalım zaten benim yaşadığım bir evlilik yok ortada dedim
Oda bunun ciddiyetine vardı ve o son konuşmamız oldu
Ondan sonra ailesinin bir kez bile konusunu açmadım
Çünkü umrumda değiller
1,5 yılım onlar yüzünden zehir gibi geçmişti zaten daha da mutsuz edemezdim kendimi

bizim ki eşimin ailesi yüzünden kötüydü
sürekli gelip uzun uzun kalıyorlardı
onları ne zaman eleştirmeyi bıraktım o zaman düzeldi
ha eleştirmeyi bıraktım derken sindirilmedim yani
okey senin ailen burada yaşamak istiyorsa
Boşanalım zaten benim yaşadığım bir evlilik yok ortada dedim
Oda bunun ciddiyetine vardı ve o son konuşmamız oldu
Ondan sonra ailesinin bir kez bile konusunu açmadım
Çünkü umrumda değiller
1,5 yılım onlar yüzünden zehir gibi geçmişti zaten daha da mutsuz edemezdim kendimi
Demek ki eşin hatasının farkına varabilmiş
Bu çok güzel
Benim eşim biraz geç anlıyo hatasını yada hiç anlamıyo

Demek ki eşin hatasının farkına varabilmiş
Bu çok güzel
Benim eşim biraz geç anlıyo hatasını yada hiç anlamıyo
Bazen sürekli uyarmakta işe yaramıyor
Hatta inada bile biniyor diyebilirim
Erkekler biraz odun yani bunu kabul etmekte fayda var
Hani kavga ederek değil ama tatlı bir dille
Ahh canım bende onlarla kahvaltı etmek isterdim ama malum bizim özel bir günümüz belki biz gün boyu odamızdan çıkmayız ;) bu yüzden bence kimseye söz verme
Odamızdan çıktığımızda karşılaşırsak bir kahve içeriz neden olmasın de bakalım ne diyecek
Tabi birazda duygu kat hani ne bileyim sevgi aşk falan ;)

Back
X