Sizce ??????

THEY-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
5.247
3.452
198
5 yaşındaki erkek bi çocuk bebek vs. sünnet olunca erkekmi oluyor o , bu nası bir mantıktır ya.
Evlenince erkek olursun , sünnet olursun erkek olursun , namus meselesi olur vurmak gerekir vurursan erkek olursun vurmazsan olmazsın , nedir bu ya ?
Lütfen gerçekten doğru yorumları bekliyorum....

tam olarak problem ne anlamadım ama toplumda sğalıksız bi bakış açısı olduğu doğru.
Problem ilk başta yazdığım soru erkek bebek sünnnet olunca erkek oldun erkeksin sen mantık ????? uyuyormu yani sünnet olmadan önce kızmıydı erkek oldu

Bi kişiyle fena tartıştık bu konu hakkında , topluma uymak gerekmiş , herkes ne düşüncedeyse bizde o düşüncede olmak zorundaymışız , benim aklım zihniyetim beynim yokmu ???
Oğlunuz var da sünnet olmasını mı istemiyorsunuz? O yüzden mi tartıştınız?

Oğlunuz var da sünnet olmasını mı istemiyorsunuz? O yüzden mi tartıştınız?
Hayır sünnet olacak tabikide , ama bu erkek oldun sünnet olunca denmesni anlayamıyorum , zaten erkek değilmiydi.

Hayır sünnet olacak tabikide , ama bu erkek oldun sünnet olunca denmesni anlayamıyorum , zaten erkek değilmiydi.
Herkesin düşüncesi kendinedir. Toplum öyle düşünüyor diye kimse katılmak zorunda değil. İnsanlar bilinçlendikçe zamanla azalacak şeyler bunlar tartışmaya, dert etmeye değmez yani bunun için.

Herkesin düşüncesi kendinedir. Toplum öyle düşünüyor diye kimse katılmak zorunda değil. İnsanlar bilinçlendikçe zamanla azalacak şeyler bunlar tartışmaya, dert etmeye değmez yani bunun için.
Böyle zihniyetli insanlardan nefret ediyorum , katılmak zorundaymışız tartıştığım kişi öyle diyor.

Kim bu sünnet oldun erkek oldun muhabetine gidiyorsa ağzına terliğin arka tarafıyla bir vuracaksın bak bir daha diyor mu :)) işte bu zihniyetin sonucu kadın ölümleri cinayetler... Erkekse erkek ne olmuş yani oncee insan olmayı başarsın erkek olmak kolay

Böyle zihniyetli insanlardan nefret ediyorum , katılmak zorundaymışız tartıştığım kişi öyle diyor.
Aman he he diyip geçin çünkü ne kadar konuşsanda karşı taraf yine kendini haklı çıkaracak.Bunun değişik versiyonu kızlar için de söylüyorlar adet olursun genç kız oldun artık çocuk değilsin halbuki daha çocuktur-evlenirsin artık kadın oldun derler o yüzden hiç kafaya takmayın.

İyi de tartışmayın işte

Doğru olmayan bir söylem bunu herkes bilir

Nasıl eşşek sıpası derseniz çocuğa eşek olmazsa öyle deyince de erkek olmaz

Artık erkekliği tam oldu diyorlar işte kendilerince yapılan işleme kılıf buluyorlar

Siz istemezseniz demezsiniz ille de bir şey demek zorunlu mu

Kim bu sünnet oldun erkek oldun muhabetine gidiyorsa ağzına terliğin arka tarafıyla bir vuracaksın bak bir daha diyor mu :)) işte bu zihniyetin sonucu kadın ölümleri cinayetler... Erkekse erkek ne olmuş yani oncee insan olmayı başarsın erkek olmak kolay
Tecavüz olayları tacizler bu yüzden çıkıyor işte , paşam lafına hele varya sinir oluyorum aslanım vs. vs.
Demekki sünet olmadan önce erkek değildin

İyi de tartışmayın işte

Doğru olmayan bir söylem bunu herkes bilir

Nasıl eşşek sıpası derseniz çocuğa eşek olmazsa öyle deyince de erkek olmaz

Artık erkekliği tam oldu diyorlar işte kendilerince yapılan işleme kılıf buluyorlar

Siz istemezseniz demezsiniz ille de bir şey demek zorunlu mu
Ben hariç herkes aynı fikirde , türkiyedeki genel bir sorun bu zaten

Kadınların da "kadın" olabilmesi için evlenene kadar beklemesi lazım.
kadınlardada şöyle bişey var regl olursun kadın olursun , evlenirsin ilişki olur kadın olursun , en önemlisi çocuk doğurursun daha bi kadın anaç olursun , bence erkeklerın baba olabilmeleri için 40 yaşını beklemesi lazım erkeklerin mantığı geriden geliyor çünki

5 yaşındaki erkek bi çocuk bebek vs. sünnet olunca erkekmi oluyor o , bu nası bir mantıktır ya.
Evlenince erkek olursun , sünnet olursun erkek olursun , namus meselesi olur vurmak gerekir vurursan erkek olursun vurmazsan olmazsın , nedir bu ya ?
Lütfen gerçekten doğru yorumları bekliyorum....
ya den onaltın lafına ne bakıyorsun sacmalıyorlar işte herseyi bir laf kalıbına sıgdıracaklarya.

Back
X