- 13 Ekim 2022
- 11
- 7
- 1
- 37
- Konu Sahibi zambak0607
-
Çok zor ve çekilmez bir hayat gibi duruyor ancak 11 yıldır neden ayrı odalarda uyuyorsunuz yani buna sebep neydi, birde birkaç gün sonra tuhaf davranışlar başladı dediniz ne türlü davranışlar biraz detaylandırabilir misiniz.merhaba arkadaşlar doğru yeremi açtım konuyu bilmiyorum ilk defa yazıyorum o yuzden yanlış olduysa kusura bakmayın konuya geleyim ben 11 yıllık evliyim ve eşimle 11 yıldır ayrı odalarda uyuyoruz 1 tane kızımız var kızım yüzünden işimi bıraktım çünkü yasadığımız ilde hiç tanıdığım yok ailem,akrabalarım,arkadaşlarım başka ilde yaşıyorlar.eşim bana karşı evlenmeden önce hep çok iyi ilgiliydi fakat evlendikten hemen bi kaç gün sonra tuhaf davranmaya başladı hemen ayrılmak istedim bebeğimin olacağını öğrenince vazgeçtim kendisiyle defalarca bu konuyu konuştum bütün evlilikler böyle deyip normal hayatımiza devam ettik taşınmak istedim ailemin olduğu yere yardım etmiceğini söyledi işe girmek istedim her seferinde hiç yardım etmiceğini söyledi taşınamadım ailem bu konuda çok katı yardımcı olmuyorlar her boşanma lafında eşim ortamı terk edip konuşmuyor bile gündelik olaylara geri dönuyor sanki hicbişey olmamis gibi.aslında olan biten çok şey var tabiki çok sinir bozucu uğradığım haksızlıklar maddi manevi bir dolu sıkıntılar ama sıkmayayım sizi o yüzden sorum siz olsaydınız ne yapardınız?
11 yıldır ayrı uyuduktan sonra aynı evde yaşamanın bir manası yok bence.Ama aileniz boşanmanız konusunda neden bu kadar katı .Bir şekilde onları ikna etmeniz lazım.Cinsellik olmadan böyle ömürmü geçer.merhaba arkadaşlar doğru yeremi açtım konuyu bilmiyorum ilk defa yazıyorum o yuzden yanlış olduysa kusura bakmayın konuya geleyim ben 11 yıllık evliyim ve eşimle 11 yıldır ayrı odalarda uyuyoruz 1 tane kızımız var kızım yüzünden işimi bıraktım çünkü yasadığımız ilde hiç tanıdığım yok ailem,akrabalarım,arkadaşlarım başka ilde yaşıyorlar.eşim bana karşı evlenmeden önce hep çok iyi ilgiliydi fakat evlendikten hemen bi kaç gün sonra tuhaf davranmaya başladı hemen ayrılmak istedim bebeğimin olacağını öğrenince vazgeçtim kendisiyle defalarca bu konuyu konuştum bütün evlilikler böyle deyip normal hayatımiza devam ettik taşınmak istedim ailemin olduğu yere yardım etmiceğini söyledi işe girmek istedim her seferinde hiç yardım etmiceğini söyledi taşınamadım ailem bu konuda çok katı yardımcı olmuyorlar her boşanma lafında eşim ortamı terk edip konuşmuyor bile gündelik olaylara geri dönuyor sanki hicbişey olmamis gibi.aslında olan biten çok şey var tabiki çok sinir bozucu uğradığım haksızlıklar maddi manevi bir dolu sıkıntılar ama sıkmayayım sizi o yüzden sorum siz olsaydınız ne yapardınız?
sebebini hic bilmiyorum ne zaman konuşmaya çalişsam ortamdan uzaklaşıyor ve sanki hicbirşey olmamış gibi geri dönüyor artık konuşmuyorum bile bu konuları tuhaf hareketleri şöyle oldu birden bana yabancıymışım gibi davranmaya başladı yaptığım her hareketi kötüye yormaya başladı benimle değil ailesiyle vakit geçirmeye başladı hamileliğim boyunca yalnızdım erken doğum yaptım stresten son derece artık kötü dicem yani öyle bir insanÇok zor ve çekilmez bir hayat gibi duruyor ancak 11 yıldır neden ayrı odalarda uyuyorsunuz yani buna sebep neydi, birde birkaç gün sonra tuhaf davranışlar başladı dediniz ne türlü davranışlar biraz detaylandırabilir misiniz.
klişeler toplanmıştan ziyade vasat bir insanın kötü olmasindan kaynaklanıyor sanırım görücü usulu evlenmedim üniversitede tanıştık gayet iyi bir insandı ben sadece tanımadığım insanlardan gorüş almak istedim tek celsede boşanabilirim tabiki ama kızıma nasıl tek başıma bakarım yada iyi bir yerde oturabilirmiyim ona bu haksızlığı yapmak istemiyorum bilmiyorum tabi sizde haklısınız dışarıdan bir çırpıda söylenince tuhaf gorünüyorGörücü usulü mü evlendiniz? Evlilik yok, karı koca değil embriyo donörü olmuşsunuz. Çalışamıyorsunuz, boşanamıyorsunuz, adamla anlaşamıyorsunuz. Nadıl bir tavsiye istiyorsunuz? Bütün klişeler toplanmış. Ailem arkamda değil, çocuk olacak diye boşanamadım, çocuğa bakacak kimsem yok diye işten çıktım, çocuğum babasız büyüsün istemedim...
Sizi tek celsede boşarlar çünkü evli sayılmazsınız. Niye kocanıza dil döküyorsunuz, gidin dilekçe verin. Boşanmak istiyorum ama kocam kabul etmiyor avukat için para vermiyor deyin. Var mı niyetiniz?
her boşanma lafında eşim ortamı terk edip konuşmuyor
Neden ailenizin yanına taşınıp yeni bir hayat kurmayı düşünmüyorsunuz? Çocuğunuz küçük mü bilmiyorum, anneniz çocuğunuza bakarken siz çalışırsınız.uğradığım haksızlıklar maddi manevi bir dolu sıkıntılar
Adam zaten siz boşanın diye size yol yapmış, kızınızla da mı ilgilenmiyor? Ona karşı nasıl davranışlarıtuhaf hareketleri şöyle oldu birden bana yabancıymışım gibi davranmaya başladı yaptığım her hareketi kötüye yormaya başladı benimle değil ailesiyle vakit geçirmeye başladı hamileliğim boyunca yalnızdım
merhaba arkadaşlar doğru yeremi açtım konuyu bilmiyorum ilk defa yazıyorum o yuzden yanlış olduysa kusura bakmayın konuya geleyim ben 11 yıllık evliyim ve eşimle 11 yıldır ayrı odalarda uyuyoruz 1 tane kızımız var kızım yüzünden işimi bıraktım çünkü yasadığımız ilde hiç tanıdığım yok ailem,akrabalarım,arkadaşlarım başka ilde yaşıyorlar.eşim bana karşı evlenmeden önce hep çok iyi ilgiliydi fakat evlendikten hemen bi kaç gün sonra tuhaf davranmaya başladı hemen ayrılmak istedim bebeğimin olacağını öğrenince vazgeçtim kendisiyle defalarca bu konuyu konuştum bütün evlilikler böyle deyip normal hayatımiza devam ettik taşınmak istedim ailemin olduğu yere yardım etmiceğini söyledi işe girmek istedim her seferinde hiç yardım etmiceğini söyledi taşınamadım ailem bu konuda çok katı yardımcı olmuyorlar her boşanma lafında eşim ortamı terk edip konuşmuyor bile gündelik olaylara geri dönuyor sanki hicbişey olmamis gibi.aslında olan biten çok şey var tabiki çok sinir bozucu uğradığım haksızlıklar maddi manevi bir dolu sıkıntılar ama sıkmayayım sizi o yüzden sorum siz olsaydınız ne yapardınız?
konuda o zaten ben boşanmak istiyorum ama tek başıma üstesinden gelemem yada gelemiym diye her yolu deniyor kızımiza çok iyi bir baba o konuda inanılmazdırAdam zaten siz boşanın diye size yol yapmış, kızınızla da mı ilgilenmiyor? Ona karşı nasıl davranışları
bu tepkileri duyunca rahatladım desem inanırmısınız yıllardır sanki herşey cok normalmişte ben abartıyomuşum gibi davrandı herkes haklı olduğumu bilmem sevindirdi beni boşanıcam elbette çok kararlıyım bu sefer teşekkür ederim11 yıl sabretmezdim mesela. Zararın neresinden dönerseniz de kardır. Bundan sorasına bakacaksınız. Ayrılın
bu tepkileri duyunca rahatladım desem inanırmısınız yıllardır sanki herşey cok normalmişte ben abartıyomuşum gibi davrandı herkes haklı olduğumu bilmem sevindirdi beni boşanıcam elbette çok kararlıyım bu sefer teşekkür ederim
İyi de siz sadece anne değilsiniz ki? Daha genç bir kadınsınız. Hiç mi sevilmek paylaşmak beraber vakit geçirmek istemezsiniz? 11 yıldır evlisiniz ve 11 yıldır aynı yatakta yatmıyorsunuz. Bu nasıl bir adam, hadi sizde annelik, çocuğunu koruma iç güdüsü var ve güvenli alandan çıkamıyorsunuz; kocanız hiç mi karısıyla beraber bir şey yapmak istemez? Yoksa paravan evlilik mi bu?klişeler toplanmıştan ziyade vasat bir insanın kötü olmasindan kaynaklanıyor sanırım görücü usulu evlenmedim üniversitede tanıştık gayet iyi bir insandı ben sadece tanımadığım insanlardan gorüş almak istedim tek celsede boşanabilirim tabiki ama kızıma nasıl tek başıma bakarım yada iyi bir yerde oturabilirmiyim ona bu haksızlığı yapmak istemiyorum bilmiyorum tabi sizde haklısınız dışarıdan bir çırpıda söylenince tuhaf gorünüyor
Tuhaf bir durum. Sorun nedir diye sorunca bir cevabı yok anladığım kadarıyla. Yani rahatsız olduğu birşey arsa söylemeli siz de çözüm arardınız. evlenmiş olmak için mi evlendi acaba yada neden evlendi ki. Ayrı uyumak, isteyen o muydu siz mi kızıp ayırdınız. Yani bu durumdan da rahatsız değil, anladığım kadarıyla. Sorunlarımızı çözelim gibi derdi yok galiba. Özel olacak ama cinsel anlamda yaklaşımı nasıldır.sebebini hic bilmiyorum ne zaman konuşmaya çalişsam ortamdan uzaklaşıyor ve sanki hicbirşey olmamış gibi geri dönüyor artık konuşmuyorum bile bu konuları tuhaf hareketleri şöyle oldu birden bana yabancıymışım gibi davranmaya başladı yaptığım her hareketi kötüye yormaya başladı benimle değil ailesiyle vakit geçirmeye başladı hamileliğim boyunca yalnızdım erken doğum yaptım stresten son derece artık kötü dicem yani öyle bir insan
Tuhaf bir durum. Sorun nedir diye sorunca bir cevabı yok anladığım kadarıyla. Yani rahatsız olduğu birşey arsa söylemeli siz de çözüm arardınız. evlenmiş olmak için mi evlendi acaba yada neden evlendi ki. Ayrı uyumak, isteyen o muydu siz mi kızıp ayırdınız. Yani bu durumdan da rahatsız değil, anladığım kadarıyla. Sorunlarımızı çözelim gibi derdi yok galiba. Özel olacak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?