sizcede boşanmam gerekiyor mu?

Ben ortada bir evlilik göremedim
11 senedir ayrı odada uyumak zaten en temel sorun
Buna sebep ne ?

Neden 11 yıldır ayrı yattığınızı anlayamadım. Eşiniz ile cinsel sorunlar olduğu için mi ayrı yatıyorsunuz yıllardır?

Şu mesajdan sonra adam gizli eşcinselmis gibi gelmeye başladı bana...
Tanıdığım biri böyle paravan evlilik yapmıştı, cinsellik yok bir şey yok kimse suphelenmesin diye bir çocuk yapmış ondan sonra kadınla alakayı kesmişti ama aynı böyle kıyafetine karışmalar, maço rolü oynamalar falan vardı. Boşanma düşüncesini dile getirmesine izin vermiyordu kadının asla çünkü o zaman dışarıya özellikle de ailesine karşı çizdiği sahte tablo bozulacaktı. Kadının maddi manevi her gücünü elinden alıp onu kendine muhtaç bırakması da oyununu sağlama almak psikolojisi ile güttüğü bir stratejiydi.
Sonra bir şekilde çıktı foyası ortaya kadın da tabiri caizse donuna kadar alıp öyle boşandı.
Öyledir demiyorum elbette ama hikayedeki erkek karakteri çok tanıdık geldi nedense
Böyle bir yönelimi ilgisi olabilir mi ya da bu değilse bile senelerce cinselliğin olmadığı bir evlilikte yüksek ihtimalle aldatılıyorsunuzdur, kanıtlayabilirseniz boşanırken eliniz güçlü olur yeni hayata daha kolay başlarsınız belki. Allah yardımcınız olsun zor bir durum

ilk söylediğiniz çok daha akla yatkın ama emin değilim boyle biseyi dillendirmek kızıma haksızlık olur
şu durumda söylenen herşey çok mantıklı geliyor dahası aptal yerine konmuş olmak çok zor geliyor hangisini seçsem elimde kalıyor

Yahu sizin evliliginiz sadece kağıt uzerinde kalmış..
Aynı evin içerisinde kaliyorsunuz diye karı koca olmuyorsunuz..
Evlilik için temel kıstaslar : Karşılıklı iletisim,sevgi,saygı, hoşgörü ve destek.
Yani sizinkisi zaten evliliğin ruhuna aykırı.
İmkaniniz varsa bosayin..
Adamın ne ölüsü ne dirisi fayda ediyor size.

Geri kalan 10 yılda hiç mi cinsel hayatınız olmadı,bu bile boşanma sebebi artık.

Boşanmadan işe girip, biraz birikim yapın. mesleğiniz var mı, tahsiliniz ne; bunlar önemli konular. tabii ki mutsuz olduğunuz bir evlilikte boşanmalısınız ama kendinizi biraz sağlama alın. sonuçta bir çocuğunuz var. 11 yılda insan taş olsa çatlar. biraz kendinizi de düşünmenin vakti gelmiş.

Siz eşinizle nerede tanıştınız ve ne kadar süre sonra evlendiniz?illa ki bir açık vermiştir.ayrica çalışmamak için çocuğunuzu bahane etmeyin.2 yaşına geldiğinde kreşe giderdi.zaten şu anda da okula gidiyordur sanırım. Yarım gün bakacak birisini bulabilirsiniz.aileniz arkadaşlarınız yani bildiğiniz insanlardan yardım istemek daha iyi tabi ki ama onlar yok diye de bahane üretmeniz yanlış.

Evlendikten bir kac gun sonra degisti, hamile oldugum icin ayrilamadim yazmışsıniz bu ne sacmalik?
11 yildir ayri uyumaniz baska sacmalik.

Acaba eşinizin cinsel eğilimi farklı olabilir mi? Sırf çevresini ikna etmek için evlenip çocuk sahibi olmuş olabilir mi?

Hayatta ekonomik özgürlükten daha önemli hiçbir şey yok. Kadınlar hamilelik ve bebek nedeniyle ara verdiğiniz çalışma hayatına en kısa zamanda geri dönün. Kazancınızın en az %25'ini kötü günler için biriktirin.

Konu sahibi tabii ki boşansın. Aile desteği de yok, Birikim yok, iş yok. Kolay mı sizce?

11 yıldır neden ayrı yatıyorsunuz ?
ilk günden berimi yani?
bu kadar dayanmanız bile bir mucize gerçekten
aranızda cinsellik var ki çocuğunuz olmuş
ama ayrı yataklarda yatmak neden ? sebebi ne kocanıza göre ?

Evlendikten bir kac gun sonra degisti, hamile oldugum icin ayrilamadim yazmışsıniz bu ne sacmalik?
11 yildir ayri uyumaniz baska sacmalik.
saçmalık benim hayatımın tamamıni oluşturuyor maalesef kötü bir insana denk gelirseniz yaşanılanlar kaçınılmaz

saçmalık benim hayatımın tamamıni oluşturuyor maalesef kötü bir insana denk gelirseniz yaşanılanlar kaçınılmaz
O kötü insan da 11 yıl çekilmez ama değil mi? Çocuk da bu saçmalığın içinde büyüyor. Bir gün farkedecek zaten durumunuzu. Ayrıca bu adam çocuğun biraz daha büyümesini bekleyip hadi bana eyvallah diyerek çekip gidebilir.

Hepimiz şüphelendik kocanızın eşcinsel olmasından. Ya oturun güzelce ve dürüstçe konuşun ya da kaçıyorsa araştırma soruşturma yapın. Hem çocuğunla karınla kendini gizle hem de istediğin gibi yaşa ne güzel.

Üstünüzde ağır bir yük var ve altından kalkamam sanıyorsunuz. Bir günde olmasın herşey. Yavaş yavaş plan program yapın. Sevmek sevilmek sizin de hakkınız. Koca baskısı eziyeti çekip boşanan kadınların çocukları yok mu? Bir şekilde hayata tutunuyorlar.

Cocuk okul cagindadir artik birakacak kimsem yok demeniz tuhaf okula gitmiyor mu? O okuldayken calisabilirsiniz sizde. Iyi bir babaysa siz ayrilinca babaligi bitmeyecek sonucta o hala baba olmaya devam edecek. Paravan bir evlilik yapmis gibi duruyor. Ayrilin bir an once.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…