- 25 Nisan 2018
- 4.993
- 9.633
- 158
- Konu Sahibi zambak0607
-
Şu mesajdan sonra adam gizli eşcinselmis gibi gelmeye başladı bana...ilk 1 sene aynı yatakta arkası dönük uyuyordu öyle bir yaklaşımı olmadı sonrada yatağımizi ayirmayı zaten ben teklif ettim aslında ayrıyız bilincini o sıralar anladım cinsel olarak hicbir paylaşımımız yok ama etrafa karşı inanılmaz mutluymuş gibi davraniyor etek giyinince bozuluyor fln ben çözemedim aslında zaten yapılması gereken belli tabiki sadece cesaret lazım sanırım
ilk söylediğiniz çok daha akla yatkın ama emin değilim boyle biseyi dillendirmek kızıma haksızlık olurŞu mesajdan sonra adam gizli eşcinselmis gibi gelmeye başladı bana...
Tanıdığım biri böyle paravan evlilik yapmıştı, cinsellik yok bir şey yok kimse suphelenmesin diye bir çocuk yapmış ondan sonra kadınla alakayı kesmişti ama aynı böyle kıyafetine karışmalar, maço rolü oynamalar falan vardı. Boşanma düşüncesini dile getirmesine izin vermiyordu kadının asla çünkü o zaman dışarıya özellikle de ailesine karşı çizdiği sahte tablo bozulacaktı. Kadının maddi manevi her gücünü elinden alıp onu kendine muhtaç bırakması da oyununu sağlama almak psikolojisi ile güttüğü bir stratejiydi.
Sonra bir şekilde çıktı foyası ortaya kadın da tabiri caizse donuna kadar alıp öyle boşandı.
Öyledir demiyorum elbette ama hikayedeki erkek karakteri çok tanıdık geldi nedense
Böyle bir yönelimi ilgisi olabilir mi ya da bu değilse bile senelerce cinselliğin olmadığı bir evlilikte yüksek ihtimalle aldatılıyorsunuzdur, kanıtlayabilirseniz boşanırken eliniz güçlü olur yeni hayata daha kolay başlarsınız belki. Allah yardımcınız olsun zor bir durum
şu durumda söylenen herşey çok mantıklı geliyor dahası aptal yerine konmuş olmak çok zor geliyor hangisini seçsem elimde kalıyorŞu mesajdan sonra adam gizli eşcinselmis gibi gelmeye başladı bana...
Tanıdığım biri böyle paravan evlilik yapmıştı, cinsellik yok bir şey yok kimse suphelenmesin diye bir çocuk yapmış ondan sonra kadınla alakayı kesmişti ama aynı böyle kıyafetine karışmalar, maço rolü oynamalar falan vardı. Boşanma düşüncesini dile getirmesine izin vermiyordu kadının asla çünkü o zaman dışarıya özellikle de ailesine karşı çizdiği sahte tablo bozulacaktı. Kadının maddi manevi her gücünü elinden alıp onu kendine muhtaç bırakması da oyununu sağlama almak psikolojisi ile güttüğü bir stratejiydi.
Sonra bir şekilde çıktı foyası ortaya kadın da tabiri caizse donuna kadar alıp öyle boşandı.
Öyledir demiyorum elbette ama hikayedeki erkek karakteri çok tanıdık geldi nedense
Böyle bir yönelimi ilgisi olabilir mi ya da bu değilse bile senelerce cinselliğin olmadığı bir evlilikte yüksek ihtimalle aldatılıyorsunuzdur, kanıtlayabilirseniz boşanırken eliniz güçlü olur yeni hayata daha kolay başlarsınız belki. Allah yardımcınız olsun zor bir durum
Geri kalan 10 yılda hiç mi cinsel hayatınız olmadı,bu bile boşanma sebebi artık.ilk 1 sene aynı yatakta arkası dönük uyuyordu öyle bir yaklaşımı olmadı sonrada yatağımizi ayirmayı zaten ben teklif ettim aslında ayrıyız bilincini o sıralar anladım cinsel olarak hicbir paylaşımımız yok ama etrafa karşı inanılmaz mutluymuş gibi davraniyor etek giyinince bozuluyor fln ben çözemedim aslında zaten yapılması gereken belli tabiki sadece cesaret lazım sanırım
Acaba eşinizin cinsel eğilimi farklı olabilir mi? Sırf çevresini ikna etmek için evlenip çocuk sahibi olmuş olabilir mi?ilk 1 sene aynı yatakta arkası dönük uyuyordu öyle bir yaklaşımı olmadı sonrada yatağımizi ayirmayı zaten ben teklif ettim aslında ayrıyız bilincini o sıralar anladım cinsel olarak hicbir paylaşımımız yok ama etrafa karşı inanılmaz mutluymuş gibi davraniyor etek giyinince bozuluyor fln ben çözemedim aslında zaten yapılması gereken belli tabiki sadece cesaret lazım sanırım
saçmalık benim hayatımın tamamıni oluşturuyor maalesef kötü bir insana denk gelirseniz yaşanılanlar kaçınılmazEvlendikten bir kac gun sonra degisti, hamile oldugum icin ayrilamadim yazmışsıniz bu ne sacmalik?
11 yildir ayri uyumaniz baska sacmalik.
O kötü insan da 11 yıl çekilmez ama değil mi? Çocuk da bu saçmalığın içinde büyüyor. Bir gün farkedecek zaten durumunuzu. Ayrıca bu adam çocuğun biraz daha büyümesini bekleyip hadi bana eyvallah diyerek çekip gidebilir.saçmalık benim hayatımın tamamıni oluşturuyor maalesef kötü bir insana denk gelirseniz yaşanılanlar kaçınılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?