Sizcee soğumakta haklı mıydım ?

R Rosalind Franklin bu yoruma niçin beğenmedim attığınızı öğrenebilir miyim? erkek üye misiniz?

Tamam yedirmesin işte akıllı olsun

Selam, bu mesajımı bana iki mesajınıza cevap olarak yazıyorum. Evet sosyoloğum bir de evli değilim :) çok cömert bı sevgilim var bunu sen cömert sana destek olan baba-eş görmemissin diyen arkadaşlara itafen yazdım. Lütfen yanlış anlaşılmasın ben asla çalışmayan kadın ezilmeli eziliyor demedim ama hickimse evlenirken ben seni dövücem, ben seni anneme ezdiricem ya da ben sana maddi şiddet uygulicam demiyor değil mi keşke deseler de önlem alsak. Güzel duygularla evleniyoruz ama çat diye sana bı laf soylenebiliyo karşı taraftan. O nedenle bir kadının maddi gücünün olmasını savunuyorum hayatımızı tamamen bir erkegin vicdanına bırakmamalıyı savunuyorum. Ben annemden böyle gördüm 30 yıllık çalışan bir kadın olduğu için kimseye muhtaç olmadan, hesap vermeden çat diye mutsuz olduğu evliliğini bitirebildi. Ben inanın burdaki kadınlara uzuluyorum laf isittiklerinde erkekler tarafından ezildiklerinde. Burda KFC kucumsenmis falan bı zahmet onu da odeyiversin yapiversin ediversin istemiyo işte :) sırf erkek diye kadının yediğini içtiğini ödemek zorunda değil hickimse, en nihayetinde kendi parası gönlünden kopmuyo para azda olsa çokta olsa ve biz erkeklere işin ne odeyiver dedikçe o da evi supuruver, çocuğa bakiver sofrayı kuruver diyo kadın erkek eşitliğinden uzaklaşıyoruz.

Yani babamı ve erkek arkadaşımı tanımadan boşa uzuluyosunuz bence de

yemeği o ısmarlıyorsa kahve tatlı benden olur adamı sömürmem yada sömürülmüş gibi hissetmesini istemem her neyse sizin defter kapanmış zaten ayrılmışsınız bakın önünüze

Önceki yazdığınız mesajlarla çok zıt düşmüşsünüz .. dedğiniz şekilde bir kadın erkek eşitliği yok ülkede .

Eşitliği savunuyor ama hediye telefon kabul etmekten de gocunmuyor ..içinden gelmiş almış tabii .ya zaten böyle duyar kasanlar da bu tipler oluyor genelde .

Haftada bir KFC ' ye gitmek çok lüks zaten.Daha orta halli yerlerde neden buluşmadiniz ki.Hesabi erkek öder doğru.Ama sizde erkeği zorlamayacaktiniz.Arada siz odeyecektiniz.

Ben sana hak veriyorum kardeşim ne saçma muhabbetler ya parasını kazanıyosa ay da 1500 lira bana harcıycak değerim yok mu haftada bir yemeğe gitmekte ne var bu kadar zor gelmiş ilişkiye? Ki sende kahve tatlı ödüyomussun pardonda artık tatlı kahvede yemek parası kadar oldu bende kesin soğurdum..

Eşitliği savunuyor ama hediye telefon kabul etmekten de gocunmuyor ..içinden gelmiş almış tabii .ya zaten böyle duyar kasanlar da bu tipler oluyor genelde .
İçinden gelip hediye almış bende hediyeler alıp hesabı ödüyorum altta kalmadığım ve talepkar olmadığım için gayet esitiz ve içimde rahat

ondan asla beklemiyordum böyle tavır aklıma gelincede üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…