- Konu Sahibi lavitabella1
-
Konuda bunlar yazmıyor bak herkes sana yükleniyorKız yok teklif ederdimm de onun hep parası birikimi vardı öyle zorda olduğu durum yoktu diğerleri bahsetmişte. Hatta ek olarak maaş aldığım günlerde onun bile gitmediği çok güzel mekan belirleyip giderdim her şeyi de karşılardım gayet .
Adam sizin sponsorunuz mu? Küçümseyil orta halli dediğin yerlerde iki kişi haftada bir gidip yeseniz aylık masraf kaç para oluyor.Merhabaa
Ara sıra düşünceler yokluyor beni ayrılığıma dair .4-5 ay öncesinde ayrılmıştık .çok seviyordum gerçekten iyi biriydi ama bazı şeyler çok gözüme batıyordu tamamen kör olamıyordum
benim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC,arada restoran falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada bir gün buluşuyorduk .benim yoğun çalışmam nöbetlerden dolayı . Yani haftada bir görüştüğün insandan da esirgemezsin diye düşünüyorum .
Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim ya da gözümde mi büyüttüm bu olayları .
Maddi durumuna bağlı. Eşimin maaşı iyi ben her hafta sonu dışarda yiyelim diyorum ki bizde bide 3 çocuk var. Bizi sarsmaz. Siz iki kişi yiyorsunuz maddi durumu iyiyse odeyebilirdi yani siz haftada bir dışarda yiyoruz diyosun tatlı kahvede sen ismarliyorsun. Ben seni yanlış bulmadım. Ama asgari ücretle çalışıp borç falanda oduyorsa onu yormuş olabilir bilemedim bekar insan başka bişey anlatmamissinki kimisi birikim yapar kimisi biseyler alır taksit öder yada eve ailesine yardım ediyordur bilemeyiz
Millet şey sanıyor aşko kuşko kızlar gibi her şeyi erkekten bekleyen tayfa hdhdhKonuda bunlar yazmıyor bak herkes sana yükleniyor
Küçümsediğim değil zaten bütçeye göre gidip oturuyorduk o mekanlarda .Adam sizin sponsorunuz mu? Küçümseyil orta halli dediğin yerlerde iki kişi haftada bir gidip yeseniz aylık masraf kaç para oluyor.
E orta halli yer diye sürekli onun ödemesi mi gerekiyordu? Madem orta halli diye küçümsüyorsun biraz da sen ödeseydin meselaYa tabi ki ben zaten öyle boğz kenarı mekanlara gidelim şuraya gidelim buraya gidelim demiyordum .zaten bütçeye göre orta halli yerlere gidiyorduk
Gayet haklısın. Senin onu kullandigina dair bir hissiyata kapılıp böyle konuşsaydı tamam da alakası da yok gayet sen de hesap oduyormussun.Merhabaa
Ara sıra düşünceler yokluyor beni ayrılığıma dair .4-5 ay öncesinde ayrılmıştık .çok seviyordum gerçekten iyi biriydi ama bazı şeyler çok gözüme batıyordu tamamen kör olamıyordum
benim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC,arada restoran falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada bir gün buluşuyorduk .benim yoğun çalışmam nöbetlerden dolayı . Yani haftada bir görüştüğün insandan da esirgemezsin diye düşünüyorum .
Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim ya da gözümde mi büyüttüm bu olayları .
Ben de öyle tahmin ediyorum .. yani böyle bazen vicdan yapıyorum .hiç öyle abartı isteklerim olmadı benim .karşıntqraf içinden nasıl geliyorsa öyle davranır .Bence adam sizden soğumuş ki bir sen bir ben demiş. Yoksa kolay kolay böyle denmez.
Kendinizi neden boğazda yemeye layık görmğyorsunuz? Rezervasyon yaptırın yarı yarıya ödeyin keyfinize bakın. Allah aşkınıza 2 hamburger 2 çıtır tavuk ödemedi diye soğuyorsanız siz sevgili değil eşşk arıyorsunuz kusuruma bakmayın lütfen!Ya tabi ki ben zaten öyle boğz kenarı mekanlara gidelim şuraya gidelim buraya gidelim demiyordum .zaten bütçeye göre orta halli yerlere gidiyorduk
Kendinizi neden boğazda yemeye layık görmğyorsunuz? Rezervasyon yaptırın yarı yarıya ödeyin keyfinize bakın. Allah aşkınıza 2 hamburger 2 çıtır tavuk ödemedi diye soğuyorsanız siz sevgili değil eşşk arıyorsunuz kusuruma bakmayın lütfen!
Destek olmak yemeği ona ödetip, çayı senin ödemen olamaz.Yok zaten öyle put gibi duran biri olmadım hiç .öğrenciliğimden beri destek olurdum hesaplarda
Sonuçta ikimizin bütçesine göre hareket ediyorduk . Alman usulü hoş değil sonuçta .eşek aramak ne demek pardon .karşı taraf halihazırda çalışmıyorsa o zaman yemek yemeyi bir yerlere gitmey hak etmiyor mu sizin düşüncenize göre .Kendinizi neden boğazda yemeye layık görmğyorsunuz? Rezervasyon yaptırın yarı yarıya ödeyin keyfinize bakın. Allah aşkınıza 2 hamburger 2 çıtır tavuk ödemedi diye soğuyorsanız siz sevgili değil eşşk arıyorsunuz kusuruma bakmayın lütfen!
Cidden şaşkınım tepkilere .kimsenin belini bükmedim hesap konusunda ..Gayet itici bence, para diyen adamdan soğuyorum anında .. para lafı eden erkek kalitesiz geliyor bana, ben centilmen erkek seviyorum kardeşim
Cidden şaşkınım tepkilere .kimsenin belini bükmedim hesap konusunda ..
ya tabi ki elimi de atıyordum . Demek istediğim zaten sıkça buluşmuyorduk bunu lafını etmesi beni üzmüştü .hesap ben de öderdim .Bence haklısınız. Bir hafta sen bir hafta ben demesi çok yakışıksız ve hiç şık bir hareket değil. Ben olsam bu kadar bile tahammül etmem . Sitedeki genelin aksine bu konuda aşırı klasik bir kafa yapım var bir erkeğin yanında elimi cebime sadece canım isterse atarım, üzgünüm.
Konu hak etmek değil arkadaşım, tabiki hak eder. Ama adam sıkışmıştır seni dr kıramamıştır naapsın?Sonuçta ikimizin bütçesine göre hareket ediyorduk . Alman usulü hoş değil sonuçta .eşek aramak ne demek pardon .karşı taraf halihazırda çalışmıyorsa o zaman yemek yemeyi bir yerlere gitmey hak etmiyor mu sizin düşüncenize göre .
Ben sadece onun böyle bi davranışta bulunmasına üzülmüştüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?