- 31 Temmuz 2017
- 1.012
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
İki kfc bile çok görüldü bize 350 gram altın mı hdhdHayır bence haklısın canım . Erkek yanındaki hatunu yaşatacak şartları azıcık zorlayacak. Bunun sponsorla falan alakası yok sponsor olan kadın zaten bu dertlere toplara girmez . Cok yakışıksız hareket etmiş . Ha bu arada yasatmaktan kastım 350gr altın değil he burda açılan bir konu gibi
Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim ya da gözümde mi büyüttüm bu olayları .
İçinden gelmiyorsa da gelene yapsınyememize fırsat bile verilmedi diyormuşum hdhdhh şimdi öldürür bu tayfa beni şaka bir yana da . Karşımdaki insanı zorlayamam ya adamın içinden gelir yapar ya ..
çok seviyorduk be o zamanlar şok etkisiyle kalmışımdır öyle hdjdhİçinden gelmiyorsa da gelene yapsın
Keşke sen de erkeğim diye geçiniyosun falan deseydin sinirim bozuldu hadi iyi geceler dşdkdjsjs
Merhabaa
Ara sıra düşünceler yokluyor beni ayrılığıma dair .4-5 ay öncesinde ayrılmıştık .çok seviyordum gerçekten iyi biriydi ama bazı şeyler çok gözüme batıyordu tamamen kör olamıyordum
benim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC,arada restoran falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada bir gün buluşuyorduk .benim yoğun çalışmam nöbetlerden dolayı . Yani haftada bir görüştüğün insandan da esirgemezsin diye düşünüyorum .
Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim ya da gözümde mi büyüttüm bu olayları .
bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı
Haklı olsanız ne haksız olsanız ne? Bitmiş gitmiş bir şeyin arkasından neyin kafasını yaşıyorsunuz?Merhabaa
Ara sıra düşünceler yokluyor beni ayrılığıma dair .4-5 ay öncesinde ayrılmıştık .çok seviyordum gerçekten iyi biriydi ama bazı şeyler çok gözüme batıyordu tamamen kör olamıyordum
benim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC,arada restoran falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada bir gün buluşuyorduk .benim yoğun çalışmam nöbetlerden dolayı . Yani haftada bir görüştüğün insandan da esirgemezsin diye düşünüyorum .
Ya adam fakir değildi onun her daim parası vardır .para konusunda çok hassastı .tamam savurmazdıbirikimin yapardı ama harcarken de rahat etmezdi.klasik oğlak burcu .hdhdhAyy gerçekten yorumdakilere tınlama.
Fakir ve cimri derdi çekilmiyor.
En iyisini yapmışsın.
Haftada bir sevgilisine yemek ısmarlayamacaksa bi zahmet yapmasın sevgili.
Ayrıca boşanma avukatıyım öyle hesap ödetmeyen vefakar cefakar kadınlar aldatılıyo eziliyo genelde.
Erkekler sevdikleri kadınlara yatırım yaparlar.
Ya adam fakir değildi onun her daim parası vardır .para konusunda çok hassastı .tamam savurmazdıbirikimin yapardı ama harcarken de rahat etmezdi.klasik oğlak burcu .hdhdh
Burası dert platformu değil gece gece dertlenmişim yazmışım buraya çok mu ? Her açılan konuyu sorgularsan ohoo bana sıra gelmezHaklı olsanız ne haksız olsanız ne? Bitmiş gitmiş bir şeyin arkasından neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Çok değil, ama bunun sonucunda elde ettiğiniz bilgi bir işinize yarayacak mı?Burası dert platformu değil gece gece dertlenmişim yazmışım buraya çok mu ? Her açılan konuyu sorgularsan ohoo bana sıra gelmez
Bilimsel bir bilgi arayışında değilim belki yazmak rahatlatıyor .bu kadar sorgulamayın hayatıÇok değil, ama bunun sonucunda elde ettiğiniz bilgi bir işinize yarayacak mı?
Bunu da konuşmasak burada rönesansı mı konuşacağız allaşkınaÇok değil, ama bunun sonucunda elde ettiğiniz bilgi bir işinize yarayacak mı?
Azıcık aklın varsa cimri adamdan koşar adımlarla kaç hayatın zindan olur kendi kazandığını bile yedirtmez sana.Şimdi sorsan asla ben öyle biri değilim yapmam etmem der ama inanma !Merhabaa
Vallahi ya zaten gündüz zaten iş dertleri gece de anca kendi dertlerime sıra geliyor .Bunu da konuşmasak burada rönesansı mı konuşacağız allaşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?