Sizcee soğumakta haklı mıydım ?

Bazı kadınlar erkeğe çok yükleniyor hesap konusunda
Adam enayi miyim ulen demiş olabilir
Yarı yarıya ödemelidir herkes

Erkeğin beraber olmak istediği kadın için yaptığı küçük bir jesti enayilik olarak görmek saçmalığın kaçıncı seviyesi acaba.

Erkek varken kadın hesap ödemez . Ödeten veya ödeme teklifini kabul eden erkek gözümde baya puan kaybeder. Lafını etmesi zaten iğrenç ötesi iğrenç . İki dandik kahve, burger king ikili menu ödemek onu mali olarak sallayacaksa bu kadar bile parası yoksa zaten flört işlerine girmesin . Sanki atla deve yaşatmış size . Hiç canınızı sıkmayın ben sizi çok haklı buldum dediğim gibi ben olsam ikinci kere dahi aynı masaya oturmam
Yorumları ağzım açık okudum, KFC kaç para haberin var mı falan yazmışlar 😅 ya kimse kusura bakmasın ama KFC, burger king falan gidilebilecek en dandik ve ucuz yerler. Iki kişilik kahvaltı bile daha pahalı. Mado da 2 kahve, 2 pasta alsan menu fiyatına yakın ödüyorsun. Erkekleri savunucam diye bazen saçmalıyoruz cidden. Bence konu sahibi gayet haklı.

Yorumları ağzım açık okudum, KFC kaç para haberin var mı falan yazmışlar 😅 ya kimse kusura bakmasın ama KFC, burger king falan gidilebilecek en dandik ve ucuz yerler. Iki kişilik kahvaltı bile daha pahalı. Mado da 2 kahve, 2 pasta alsan menu fiyatına yakın ödüyorsun. Erkekleri savunucam diye bazen saçmalıyoruz cidden. Bence konu sahibi gayet haklı.
Şaşırdım tepkilere ben de . Ama başka bir konuda tatil masrafının da erkeğin ödemesini savunuyorlar 🤷🏻‍♀️

Ekonomi herkesin malumu tabiki ama KFC de menü fiyatı kaç lira acaba diye yanında düşündüğüm bir erkekle değil sevgili olmak bir kahve içip nur cemalimi dahi gosteremem yani 😁😁😂 bazen bazılarının normal altı standartlarıni bende ağzım açık okuyorum. Sonra buraya gelip yaa milletin dişil enerjisi vay efendim çok yüksek üzerine evler arabalar altınlar . E bacım sen KFC düşünüyorsun o altın düşünüyor gayet normal . Standartlarımizi bu kadar paspas etmeyelim

İki kfc bile çok görüldü bize 350 gram altın mı hdhd
(Linçlemeyinn hanımlar sakin şaka yapıyorum uyarımı da yapayım selam okunacak birazdan )
Keşke bu kadar kasıp kfcye razı olmasaydın, en azından yediğin linçe değerdi 🙈 ne o öyle ya liseliler gibi, ya da anne cocuk dışarı çıkmış gibi. Benim oğlan 5.5 yaşında senden daha masraflı.

Ekonomi herkesin malumu tabiki ama KFC de menü fiyatı kaç lira acaba diye yanında düşündüğüm bir erkekle değil sevgili olmak bir kahve içip nur cemalimi dahi gosteremem yani 😁😁😂 bazen bazılarının normal altı standartlarıni bende ağzım açık okuyorum. Sonra buraya gelip yaa milletin dişil enerjisi vay efendim çok yüksek üzerine evler arabalar altınlar . E bacım sen KFC düşünüyorsun o altın düşünüyor gayet normal . Standartlarımizi bu kadar paspas etmeyelim
Cidden ülkece durumdayız biliyoruzz ki ona göre davrandık biz de anlamıyor kimse .artık kendimi savunmaya geçtimn 🥲

KFC genç çocuklar için bence de, yetişkin birine zaten uygun değil. KFCye davet edip menü alan adama sümüğümü atmam😶

Yani sende birşeyler almana rağmen ama artık tamamen alman usulü yapıyorsa ben şüphe ederim yani sevgisinden insan sevdiğine cömert olur ne alaka yani feminist bakamam.

Yani sende birşeyler almana rağmen ama artık tamamen alman usulü yapıyorsa ben şüphe ederim yani sevgisinden insan sevdiğine cömert olur ne alaka yani feminist bakamam.
Ya insanın aklına şey bile geliyor . Beni çalışmadığım zamanlar da (olur ya insanlık hali ,hastalık hamilelik) tolere edemeyecek miydi .zaten çalışmıyorsun hak etmiyorsun otur evde takılcaz mı olacaktı..

Valla bana gore adamin gozunun ustunde kasi var diye bile soguyabilirsiniz. Yani battiysa batmistir, hic kendinizi kotu hossetmeyin, aklamaya da calismayin.

Onun disinda hesap odenmesi konusundaki yorumum, valla beni rahatsiz etmezdi. Baskasi hesap odeyince zaten ben cok rahatsiz olurum, ucuz menuyu secerim, ne bileyim tatli soylemem falan. Kendim odesem daha memnun olurum, kafama gire takilirim. Boyle diyen adama direk alman usulu yapalim da ona gore derdikm 🤣 her harukarda biterdi iliski saniyorum.

Merhabaa
Ara sıra düşünceler yokluyor beni ayrılığıma dair .4-5 ay öncesinde ayrılmıştık .çok seviyordum gerçekten iyi biriydi ama bazı şeyler çok gözüme batıyordu tamamen kör olamıyordum
benim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC,arada restoran falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada bir gün buluşuyorduk .benim yoğun çalışmam nöbetlerden dolayı . Yani haftada bir görüştüğün insandan da esirgemezsin diye düşünüyorum .
Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim ya da gözümde mi büyüttüm bu olayları .
Sevgiliye hep hesap ödetmek hoş değil. Bence siz haksızsınız. Haftada 1 bile olsa artik hersey çok pahalı olduğu için 500 liralık olmadan çıkılmıyor bir mekandan. Bazen o ödemeli bazen siz. Ki artik herkes böyle yapıyor. E adamda görüyordur etrafında o da bu durumdan rahatsız olup ben keriz miyim demiştir. 😃

Ben de soğurdum ya. Yani haftada bir zaten üstelik siz de kahve tatlı teklif ediyorsunuz yani haftada bir uyduruk bir tavuk ismarlayamayan adamın sevgili ile işi ne? Yukarida kahve tatlı aynı şey değil yemekle denmiş ama gayet de aynı. Bi kahve 100 lira yanında tatlı 100 lira e tavuk dünyası da 200 lira kfcde menü 200 lira. Üstelik bunun daha evliliği var orda neler çıkacakti acaba? Maaş kartın bende dursuna kadar gider. Cimri adamla olmaz ya. Hadi şunu dese ok hayatım benim bu aralar maddi durumum sıkıntıda haftada iki kere disarda yemek yiyelim ama haftada iki kere de çay kek alıp parka gidelim keki de sen yap çayı ben termosla getireyim bitti gitti bak. Kadını rencide etmeden oluyor yani

Back
X