• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizcee soğumakta haklı mıydım ?

Yorumları ağzım açık okudum, KFC kaç para haberin var mı falan yazmışlar 😅 ya kimse kusura bakmasın ama KFC, burger king falan gidilebilecek en dandik ve ucuz yerler. Iki kişilik kahvaltı bile daha pahalı. Mado da 2 kahve, 2 pasta alsan menu fiyatına yakın ödüyorsun. Erkekleri savunucam diye bazen saçmalıyoruz cidden. Bence konu sahibi gayet haklı.
Bende şimdi onu yazdım. Bogazda yemek ismarlamis sanki adam. Fiyatlardan kimsenin haberi yok mu yahu

Valla bana gore adamin gozunun ustunde kasi var diye bile soguyabilirsiniz. Yani battiysa batmistir, hic kendinizi kotu hossetmeyin, aklamaya da calismayin.

Onun disinda hesap odenmesi konusundaki yorumum, valla beni rahatsiz etmezdi. Baskasi hesap odeyince zaten ben cok rahatsiz olurum, ucuz menuyu secerim, ne bileyim tatli soylemem falan. Kendim odesem daha memnun olurum, kafama gire takilirim. Boyle diyen adama direk alman usulu yapalim da ona gore derdikm 🤣 her harukarda biterdi iliski saniyorum.
bilmiyorum ya çoğu şey çözülür de para muhabbeti daha da zor aşılmıyor böyle bir ülkede ..
Sevgiliye hep hesap ödetmek hoş değil. Bence siz haksızsınız. Haftada 1 bile olsa artik hersey çok pahalı olduğu için 500 liralık olmadan çıkılmıyor bir mekandan. Bazen o ödemeli bazen siz. Ki artik herkes böyle yapıyor. E adamda görüyordur etrafında o da bu durumdan rahatsız olup ben keriz miyim demiştir. 😃
Yok artık kimseyi enayi yerine koymadık .

Aç gibi yemeğini karşı tarafa kitlersen duyarsın tabii bu lafları.
Ben şahsen çok ayıp buluyorum ya.
Bu hafta iki kere aynı İsviçreli kişiyle buluştum , gayet de Euro kazanıp TL harcayan birisi. İlk gittiğimiz mekanda hesabı o ödedi, kibar kibar teşekkür ettim, dün gittigimiz mekanda ondan önce davrandim ben ödedim. Belki kazandığı para benim on katimdir ama neden sponsorum gibi tüm yediğimi içtiğimi ona kitleyeyim ki?
Hadi o kişi arkadaşımdı, ama benim anlayışıma göre sevgililer de dile dökmeden bir şekilde dengeyi bulur. Diğer türlüsü aşk iliskisi olmuyor, yanlış anlaşılmaz inşallah ama sanki seni yanında gezdiriyor - karşılığında yedirip iciriyor gibi , saçma bir şey oluyor .
Bir de arasıra kahve pasta ismarlardim demişsin.
Allah razı olsun, yemek dediğin saydığın lokantada iki kişi 400 lira, en adı duyulduk yerde iki kahve 120 lira. Maşallah, çok adilsin 🧿

Ya insanın aklına şey bile geliyor . Beni çalışmadığım zamanlar da (olur ya insanlık hali ,hastalık hamilelik) tolere edemeyecek miydi .zaten çalışmıyorsun hak etmiyorsun otur evde takılcaz mı olacaktı..

Yani kendiniz zıkkımlanın gibi yorumlar gördüm bu konu ile ilgili reels vardı 😀😀 erkekler verip veriştirmiş sanırım aldatıldılar bırakıldılar vs.
Şöyle bir durum var yeri gelir içinden gelir sen alırsın yeri gelir o alır ama bunun lafı olmaz ve geçmez boyle bir kural konulmaz sen aldığını öde ben aldığımı gibi. Saçma yani kişisel jest sınıfına giriyor yani hediye alsa sende bana al bende sana mı diyecek bence soğuma sebebi.
İşte evlilikte kadın alamasa almicak mı? Yada karısı önemli ise sevgilisi ne? önemsiz mi?

Merhabaa
Ara sıra düşünceler yokluyor beni ayrılığıma dair .4-5 ay öncesinde ayrılmıştık .çok seviyordum gerçekten iyi biriydi ama bazı şeyler çok gözüme batıyordu tamamen kör olamıyordum
benim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC,arada restoran falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada bir gün buluşuyorduk .benim yoğun çalışmam nöbetlerden dolayı . Yani haftada bir görüştüğün insandan da esirgemezsin diye düşünüyorum .
Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim ya da gözümde mi büyüttüm bu olayları .
Sizde onu boğumus ola bilirsiniz her defasında hesabi ona odeterek bencede iyi bir teklifde bulunmuş hesap konusunda bu pahalilikta tek tarafa yuklemek de hiç hoş değil

Bu hafta iki kere aynı İsviçreli kişiyle buluştum , gayet de Euro kazanıp TL harcayan birisi. İlk gittiğimiz mekanda hesabı o ödedi, kibar kibar teşekkür ettim, dün gittigimiz mekanda ondan önce davrandim ben ödedim. Belki kazandığı para benim on katimdir ama neden sponsorum gibi tüm yediğimi içtiğimi ona kitleyeyim ki?
Hadi o kişi arkadaşımdı, ama benim anlayışıma göre sevgililer de dile dökmeden bir şekilde dengeyi bulur. Diğer türlüsü aşk iliskisi olmuyor, yanlış anlaşılmaz ama sanki seni yanında gezdiriyor - karşılığında yedirip iciriyor gibi , saçma bir şey oluyor .
Allah razı olsun, yemek dediğin saydığın lokantada iki kişi 400 lira, en adı duyulduk yerde iki kahve 120 lira. Maşallah, çok adilsin 🧿
yenGenç bu tarz konularda hep eşitlikçi hep erkeği savunan taraftasın anlam veremiyorum . Sponsor arayışında olsam sence öyle amacım olsa daha farklı davranmaz mıydım .
Buraya şuraya gittim bunu ödedim şunu yaptım diye sıralamak istemiyorum .senin dediğin gibi konu mankeni olarak adamın yanında dolaşmıyoruz .

Erkek varken kadın hesap ödemez . Ödeten veya ödeme teklifini kabul eden erkek gözümde baya puan kaybeder.
Bu nasıl bir cümle ya? O zaman kadın varken adam eline süpürgeyi almaz , makinayı yerleştirmez, yemek yapmaz.
Toplumsal cinsiyet kalıpları kadınların işine yarıyor gibi görünüyor ama en çok kadını sömürüyor.
Valla ben ne kadınım diye pozitif ayrımcılık beklerim, ne de o kişi erkek diye onun sorumluluklarini yüklenirim.
Eşitlik yoksa aşk da yok

Bende şimdi onu yazdım. Bogazda yemek ismarlamis sanki adam. Fiyatlardan kimsenin haberi yok mu yahu
KFC menu fiyatının günümüz şartlarında ne kadar komik kaldığından haberleri yok sanıyorum 🙈 ayrıca meslek/ iş güç sahibi 2 sevgili sürekli oralarda buluşuyorsa (asgari ücretli falan değilse) ayrıca ilginç.

Geçen gün yeğenime starbuckstan cool lime ekstra diye bişey aldım, 86 TL ödedim, su 11 tlydi 🤣 yani fiyatlar uçuyor doğru ama sanki her gün boğazda rakı balık yapılmış gibi tepki verilmiş.

Hadi o kişi arkadaşımdı, ama benim anlayışıma göre sevgililer de dile dökmeden bir şekilde dengeyi bulur. Diğer türlüsü aşk iliskisi olmuyor, yanlış anlaşılmaz inşallah ama sanki seni yanında gezdiriyor - karşılığında yedirip iciriyor gibi , saçma bir şey oluyor .

en adı duyulduk yerde kahve 60 lira? ben o adı duyulduk yerlere gitmek istiyorum yaa :D çünkü bizim Tuzla'da kı.ı kırık mahallede bir kafede 9 ay önce içtiğimiz kahve 50 liraydı da :D bayadır dışarda kahve içmiyorum yoksa yazardım fiyatını...

en adı duyulduk yerde kahve 60 lira? ben o adı duyulduk yerlere gitmek istiyorum yaa :KK70: çünkü bizim Tuzla'da kı.ı kırık mahallede bir kafede 9 ay önce içtiğimiz kahve 50 liraydı da :KK70: bayadır dışarda kahve içmiyorum yoksa yazardım fiyatını...
Kendisi de bayadır gitmiyor belli ki fiyat tartışmasına girecez 🤷🏻‍♀️

Erkeğin parasını yi ye cek sin
Beyinsizlerin birine bağlanması o kişiye yaptıkları yatırımla doğru orantılı 😂
Öyle vallahi. Zaten erkekler de istedikleri kadına yedirip içirince koltukları kabarıyor dayı oluyorlar sanki babamızın evinde görmedik. Ama bu kodlarında var. Bakın bakalım ayrılan çiftlere. Her zaman arkadan ağlayan maddi manevi daha fazla yatırım yapan taraf oluyor. Ben ona bunları bunları yaptım, emek verdim diye karşı taraf değerli oluyor gözünde. Ha biz çok mu becerdik seninle bunları? Hiç sanmıyorum. Ama görünen köy de kılavuz istemiyor 😂

İlk buluşmada alelade bi kafeye götürüp kendine yemek söylemeyip birlikte yiyelim istersen diyen adam gördü bu gözler pardon adam demişim😄
Ya herşeyden önce direkt söylemiş olması çok ayıp ciddiyse ilişki işte ne bileyim biraz tasarruf etmemiz lazım artık dışarda çok yemeyelim gibi girse bu kadar itici olmazdı cimri adamdan nefret

Bana bir erkekle kasada dur ben öderim muhabbeti yapmak çok varoş geliyor. Kasiyerin önünde adama saygısızlık addediyorum. Bununla beraber iki o ödüyor bir kez ödüyorsam onu yemeğe davet ediyorum. Sana yemek ısmarlamak istiyorum diye. Bu şekilde paçozluk olmadan ilerledi şimdiye kadar. Tabi bu yılların getirdiği bir şey. Yani şimdi sende hesabı ödedin diye o zaman adam seni arabasıyla evinden alıp bıraktıysa yol masrafını da hesap et onu da öde. Bunun bir sonu var mı? Kadınlar bu kadar babayiğit olmak zorunda mı? Bugün iki yetişkinin düzgün bir gün geçirmesi alkol de kullanılırsa dışarda 4 bini geçer. Böyle mekanlarda evet haklısın. Ama KFC ya KFC. Adam yok değil yoksul değil. 😂

Merhabaa
Ara sıra düşünceler yokluyor beni ayrılığıma dair .4-5 ay öncesinde ayrılmıştık .çok seviyordum gerçekten iyi biriydi ama bazı şeyler çok gözüme batıyordu tamamen kör olamıyordum
benim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC,arada restoran falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada bir gün buluşuyorduk .benim yoğun çalışmam nöbetlerden dolayı . Yani haftada bir görüştüğün insandan da esirgemezsin diye düşünüyorum .
Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim ya da gözümde mi büyüttüm bu olayları .
soğuyasınız varmış sanki.

Adam belki öyle hissetti ne bileyim sürekli ısmarlayan o ise
Kadınların bu kadar aktif şekilde iş hayatına katılımı, parasal özgürlük kazanması kaç yıllık geçmişe sahip acaba? Ben çocukken bile kadınların çoğu ev hanımıydı. O zamanki erkekler aptalmış herhalde, herşeyi erkekler ödüyordu. Şimdikiler eşitlik adı altinda sayemizde kral oldular...

Ben arkadaşlarla aynı şeyi düşünmüyorum. Yemekten sonra da siz bir seyler söylüyormuşsunuz. Sanırım öyle bir teklifle gelse kötü hissederdim. Sanki hiç elimi cebime atmıyormuşum gibi. Ama atıyormuşsunuz anladığım kadarıyla. Bence çirkin.
Adam hesap kitap işini sevdiğine göre yemeği eşitlemek için her yemekten sonra kahve ve tatlı söylemesi lazım. Tatlıyı da özsüt ya da Mado’da yesen iki kişi en az 200. O da en az. Geçen iki kişi özsüt’de tatlı ve çaya 240 verdik. Starbucks’da iki kahve içtik. 150 de oydu. Etti 390. Popeyes’da iki kişi o paraya doyar. Adam muhtemelen kuruş kuruş aynen böyle hesap yapıp kendini zararda görmüş 😅 ay ne saçma iş. Tek tek hesaplamak bile komik Aslında ama adamın tam da böyle düşündüğünü düşünüyorum. Yani konu şahini arada ısmarlıyor sanki ama adam hep eşitleme derdine düşmüş

Back
X