Sizde Annesiniz.. Anne olacaksınız..

cicek__o

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
39
0
0
Gaziantep
Sadece paylaşmak istedim. anlatacak başka kimsem yok..
Şuan 17 yasındayım. Küçüklüğümden beri hep kullanıldım. Kullanılmak istendim. Kuzenim, temizlikçinin kızı, evin altındaki esnafın oğlu, sevgilim…
Daha ne olduğunu anlamadığım yaşlarda tacize uğradım. Tecavüze uğramaktan son anda kurtuldum. Çok canım yandı.
Ailemin, en küçük kızlarının başına gelenlerden haberleri dahi yok.
Mutsuzum. Şiddet yanlısıyım. Sinirlenince kendime zarar veriyorum. İntihara kalkıştım defalarca. Stresten ortaya çıkan kalp hastalığım var. Her türlü şiddet gören kadınları izlemek bana zevk veriyor. Şiddetten nefret ediyorum özellikle kadına yönelik ama kendimi alıkoyamıyorum. Kendime gelince deliriyorum ağlıyorum.
Ben hasta mıyım?

Anlatsam kim anlar ki? Küçüklüğümün izlerini kimseye benimsetecek değilim.
17 yaşındayım..
Bir çoğunuzun çocukları var. Kızlarınızı koruyun. Kimseye güvenmemeleri için başlarına bir şey gelmesine gerek yok. Nefistir alıkoyulmaz, akrabalarınıza güvenmeyin.
Eminim iyi eğitirsiniz ama oğullarınıza kızların oyuncak olmadığını daima annesini gözünün önüne getirmesi gerektiğini söyleyin.
İstismar çok kötü bir şey inanın.
Kimseye anlatamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ama dayanamıyorum. Çok korkuyorum…
Teşekkür ederim..

Acaba fake konularla nereye varmak istiyorsunuz..Böyle salak şeylerle mutlu mu oluyorsunuz tuhaf..

Bizler yanındayız ama bir destek alsan iyi olur. Büyükşehir belediyesinin ücretsiz psikolojik destek hattı var ALO 153 bir ara istersen. Ben de psikoloji okuyorum, bana da anlatabilirsin yapabileceğim bir şey olursa elimden geleni yaparım

lütfen psikolojik yardım al.ücretsiz yardım alabileceğin kuruluşlar var.ihmal etme sakın.daha yaşın çok genç önünnde güzel yıllar var.

ayrıca konu fake değil bence.arkadaş gelip de taciz hikayesini anlatmamış,anneleri uyarmak istemiş.fake bile olsa yaptığı kötü birşey değil.

böyle seyler sadece filmlerde oldugunu sanmanız kötü. gercek hayattada böyle seyler olabiliyor. buna inanmanız veya bana acımanız bana birşey katmaz.
ben sadece anlatmak istedim..

böyle seyler sadece filmlerde oldugunu sanmanız kötü. gercek hayattada böyle seyler olabiliyor. buna inanmanız veya bana acımanız bana birşey katmaz.
ben sadece anlatmak istedim..

sahte diyenleri dinlemene gerek yok.eğer öyle olduğunu düşünüyorlarsa okumazlar olur biter.

bazı sahte üyeler sayesin de millet tedirgin oldu,olay bu aslında.

sen güzel bir konu açtın,hepimizi uyarmak istedin.çok da iyi yaptın.

Son düzenleme:
çok üzüldüm daha çok gençsin bu psikolojiyle hiçbir zaman mutlu olamazsın gençliğinin en güzel yıllarını mahvetmelerine izin verme psikolojik destek al ve toparlan inşallah bundan sonra mutlu olursun.

Canım benim eminim okullarda cocuklar elbet bu tür konularda uyarılmaları gerekiyor, ama senin ailen, annen hicmi uyarmadı?
senin bu düşüncelerin bana normal gelmedi, kim tacize uğramadiki? Kücüken kaç deva tecavüzden senin gibi zor kurtuldum,
ama senin sevgilin? Artık küçük degilsin, kötü ve iyiyi ayırt edecek yaşdasin, değilmi? Ozaman neden o cevrelere takiliyorsun?

ben 19 yaşıma kadar uzak durdum erkek cevresinden...

tacizler elbet ruhunu hasta eder, ama seninki biraz gelişmiş, hele kadınların acı çekmezsinden sevk alman beni şaşırttı. Erkeklerden nefret ediyorum desen, haklisin yani bilemedim. Yardım Alman gerekiyor, özellikle kendine zarar vermek gibi duylar içerisinde isen, daha küçüksün, bu tümör gelişmeden, söküp atmak gerek

Son düzenleyen: Moderatör:
bende acaba her konuya fake diyen arkadaşların aldığı tatmini merak ediyorum.

fake olduğuna daha ilk mesajda nasıl karar verdiniz onu anlamadım.

Sana göre fake değilse akıl ver geç.. her konuya fake dediğimi nerede gördüysen.. Bana fake geldi fikrimi söyledim burdan tartışma yaratmaya gerek yok madem öyle arkadaşın sorununa odaklanın bana değil

yazım tarzın da kendini ifade edişin de derdini anlatma tarznda bilinçli ve akıllı bir kız olduğunu gösteriyor gibi. psikolojik destek alarak en az zararla atlatırsın umarım bu yaşadıklarını çok gençsin daha sen çok da mutlu olacaksın buna inanıyorum ama destek almay ihmaln etme olur mu

KONU SAHIBI SENIN DUSUNCELERINI AZ COK ANLIYORUM...
bende hep soylerım...
sakın akrabalara eniştelere amcalara güvenmeyin..
çok sever gibi görünüp neler yapıyorlar...
allah cezalarını versın onların..
caan veremesinler inş..
yaşadım bılıyorum 7 8 yasımdaydım...
o psıkolojıyı hıc atlatamadım..
tacız bu kadar yorarken
tecavuze ugrayanlar napsın

'Sizde anne olacaksınız, kızlarınızı koruyun' diyince tüylerim diken diken oldu

Şimdi ki nesil insanlar herşey çok kötü.. Gelecekten korkmamak elde değil.. 12 yaşında ki kuzenim internette biriyle tanışmış konuşuyor Gelecek daha tehlikeli olacak
İnşallah dediğin gibi bu kötü dünyadan koruyabiliriz canım

Sana gelince canım erken anlamışssın bazı şeyleri bu çok güzel. Madem farkındasın insanların seni kullanmasına göz yummazsın bundan sonra.
Ayrıca diğer çözüm de psikolojik destek alman. Zor değil devlet hastanesinde bile ilgileniyorlar.

Kuzenin temizlikçi kızı da olabilir , başbakan kızı da olabilir....Bunu neden sorun ediyorsun ki..???...
Hımm sevgiline gelince o da esnafın oğlu mu..??? Beğenmiyorsan şimdiden bırak gitsin..Kimseyle zorla sevgili kalmak zorunda değilsin.....

uyarıldım tabiki. benimde yegenlerim var. gecti gitti artık daha iyiyim ama gercekten tek amacım hani aklınızın bi köşesinde böyle gerceklerin varoldugunu unutmayın diye dipnot eklemek istedim.
haklısınız canı sıkılıp hikaye yazan çok

geçen gün bir uzman şöyle diyor; biz çocuklarımızı hep yabancılardan koruduk,yabancılarla konuşma yaklaşma dedik..asıl taciz edenler asıl tehlikeli olanlar çocuğun en yakınında ki kişilerdir oysa..bırakın yabancılara güvenmeyi ve gerektiğin de onlardan yardım istemeyi öğrensin çocuklarınız..ve hayır demeyi öğretin..bana dokunamazsın,hayır..bunu öğretin..onlara inanın,güvenin..uydurduklarını düşünmeyin..

çünkü en yakını çocuğu taciz ederken onu diğerlerine karşı korumak daha kolaydır.

Sana göre fake değilse akıl ver geç.. her konuya fake dediğimi nerede gördüysen.. Bana fake geldi fikrimi söyledim burdan tartışma yaratmaya gerek yok madem öyle arkadaşın sorununa odaklanın bana değil

farkındaysan her konuda fake diyen arkadaşlar dedim.

senin içinde ilk mesajdan nasıl karar verdiğini sordum.

fake ise madem sen oku geç.

nerde yaşıyorsun. bu durumu yaşayan insanlar var. bu durumu yaşayan herkesin yaşadığı travmalar var. kimse böyle bir durumu yaşayıpta hiç birşey yokmuş gibi hayatına devam edemiyor. kimisi bu şekilde şiddet yanlısı kimisi içine kapanık, kimisi korkak yaşıyopr. ve ne derseniz diyin hayata 1-0 geride başlıyorlar. yaşanmış olan tacizlerin tecavüzlerin farkında olmayan ne kadar çok insan var bilemezsiniz.

sanırım yanlış anlaşılma olmuş, benim anladığım kadarıyla kuzeni ve temizlikçinin kızı ayrı insanlar, esnafın oğlu ve sevgilisi de ayrı. Ve konu sahibi bambaşka bir şeyden bahsediyor.

yanlıs anlasıldım orda kimseyi küçümsemedim 4 farklı kişiden bahsettim.
sorun benim kimler tarafından ne tür tacizlere uğradığım değil. aklınıza gelip gelmeyecek herkesin kötü niyetli olabileceğiyle ilgili.
evet zaman çok kötü.
hani durup durup küçüklüğündeki şeyleri dert edip sıkıntı mı arıyosun diye düşünebilirsiniz, normal
ama öyle değil. dediğiniz gibi yaşamak gerek. ki Allah kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…