dediklerimi yanlıs anlamayın ama siz bir anne ve ben bir genç kız olarak bunları söylesem daha iyi olacak
anneler görmez ama biz birbirimizi iyi bilir tanırız
kızınız arkadasına gidiyorsa önce arkadasını arayın yalan söylemişse kırmadan konusun
dersane okul vb takip edin. devamsızlıklarını, ders durumlarını
telefon cok tehlikeli bi aractır :S cogu anne bilmez fonksiyonlarını bin türlü şeyleri var. elinden düşmüyorsa ne oldugunu sorusturun. ( kız arkadaslarımızla saatlerce mesajlasmayız )
facebook twitter vb. hesaplar kullanmasına ızın vermeyin. neler dönüyor inanın tahmın edemezsiniz
dersane cıkısları etutler falan kontrol edin.
bunları en yakın arkadasımdan yola cıkarak söylüyorum. en yakın zamanda annesiyle konsmayı dusunuyorum cunku kadını kandırıp duruyor.
bunları eminim sizde biliyorsunuz ama kustahlık kabul etmeyin ben yasıtlarımı sizden daha iyi tanırım. ister istemez cocugunuzun en iyi rehberi arkadasıdır.
cocugunuzun arkadasıyla arkadas olun ki size yardmcı olsun.
konu dısı oldu belki ama bi cogunuz anne, ve farknda olmalısınz.
temizlikçinin kızıdamı kullandı..Sadece paylaşmak istedim. anlatacak başka kimsem yok..
Şuan 17 yasındayım. Küçüklüğümden beri hep kullanıldım. Kullanılmak istendim. Kuzenim, temizlikçinin kızı, evin altındaki esnafın oğlu, sevgilim
Daha ne olduğunu anlamadığım yaşlarda tacize uğradım. Tecavüze uğramaktan son anda kurtuldum. Çok canım yandı.
Ailemin, en küçük kızlarının başına gelenlerden haberleri dahi yok.
Mutsuzum. Şiddet yanlısıyım. Sinirlenince kendime zarar veriyorum. İntihara kalkıştım defalarca. Stresten ortaya çıkan kalp hastalığım var. Her türlü şiddet gören kadınları izlemek bana zevk veriyor. Şiddetten nefret ediyorum özellikle kadına yönelik ama kendimi alıkoyamıyorum. Kendime gelince deliriyorum ağlıyorum.
Ben hasta mıyım?
Anlatsam kim anlar ki? Küçüklüğümün izlerini kimseye benimsetecek değilim.
17 yaşındayım..
Bir çoğunuzun çocukları var. Kızlarınızı koruyun. Kimseye güvenmemeleri için başlarına bir şey gelmesine gerek yok. Nefistir alıkoyulmaz, akrabalarınıza güvenmeyin.
Eminim iyi eğitirsiniz ama oğullarınıza kızların oyuncak olmadığını daima annesini gözünün önüne getirmesi gerektiğini söyleyin.
İstismar çok kötü bir şey inanın.
Kimseye anlatamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ama dayanamıyorum. Çok korkuyorum
Teşekkür ederim..
temizlikçinin kızıdamı kullandı..
dediklerimi yanlıs anlamayın ama siz bir anne ve ben bir genç kız olarak bunları söylesem daha iyi olacak
kızınız arkadasına gidiyorsa önce arkadasını arayın yalan söylemişse kırmadan konusun
telefon cok tehlikeli bi aractır :S cogu anne bilmez fonksiyonlarını bin türlü şeyleri var. elinden düşmüyorsa ne oldugunu sorusturun. ( kız arkadaslarımızla saatlerce mesajlasmayız )
facebook twitter vb. hesaplar kullanmasına ızın vermeyin. neler dönüyor inanın tahmın edemezsiniz
bunları en yakın arkadasımdan yola cıkarak söylüyorum. en yakın zamanda annesiyle konsmayı dusunuyorum cunku kadını kandırıp duruyor.
bunları eminim sizde biliyorsunuz ama kustahlık kabul etmeyin ben yasıtlarımı sizden daha iyi tanırım. ister istemez cocugunuzun en iyi rehberi arkadasıdır.
bende kız arkadasımla saatlerce konusuyorum benmde faceim vardı.
tedbiri elden bırakmamak gerek?
ne güzel senini için bi sorun yoktur demek ki :) ama herkes öyle mi?
abartı değil böyle davranmak gerek hiçbir annenin aklına gelmez ama eminim sende arkadasımla diyip sevgilinle konusmuslugun vardır cünkü benim oldu bu kotu bişey değil ama iyi niyetli kac insan var ki?
Başına gelenlere üzüldüm fakat bende 18 yaşında bir genç kız olarak söylediklerini abartı buluyorum özellikle twitter facebook ve telefon konusunda söylediklerini . Ben kız arkadaşlarımla saatlerce mesajlaşıyorum facebook ve twitter ı da hiçbir zaman uygunsuz bir şey için kullanmadım ve benim gibi de binlerce genç kız var anormal miyiz? Hayır.
Başına gelenlere üzüldüm fakat bende 18 yaşında bir genç kız olarak söylediklerini abartı buluyorum özellikle twitter facebook ve telefon konusunda söylediklerini . Ben kız arkadaşlarımla saatlerce mesajlaşıyorum facebook ve twitter ı da hiçbir zaman uygunsuz bir şey için kullanmadım ve benim gibi de binlerce genç kız var anormal miyiz? Hayır.
Seninin illuminati oldugundan şüpheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?