yanlıs anlasıldım orda kimseyi küçümsemedim 4 farklı kişiden bahsettim.
sorun benim kimler tarafından ne tür tacizlere uğradığım değil. aklınıza gelip gelmeyecek herkesin kötü niyetli olabileceğiyle ilgili.
evet zaman çok kötü.
hani durup durup küçüklüğündeki şeyleri dert edip sıkıntı mı arıyosun diye düşünebilirsiniz, normal
ama öyle değil. dediğiniz gibi yaşamak gerek. ki Allah kimseye yaşatmasın
yanlıs anlasıldım orda kimseyi küçümsemedim 4 farklı kişiden bahsettim.
sorun benim kimler tarafından ne tür tacizlere uğradığım değil. aklınıza gelip gelmeyecek herkesin kötü niyetli olabileceğiyle ilgili.
evet zaman çok kötü.
hani durup durup küçüklüğündeki şeyleri dert edip sıkıntı mı arıyosun diye düşünebilirsiniz, normal
ama öyle değil. dediğiniz gibi yaşamak gerek. ki Allah kimseye yaşatmasın
sanırım yanlış anlaşılma olmuş, benim anladığım kadarıyla kuzeni ve temizlikçinin kızı ayrı insanlar, esnafın oğlu ve sevgilisi de ayrı. Ve konu sahibi bambaşka bir şeyden bahsediyor.
küçük bi yerde yaşıyorum. sorun maddiyat değil. ama burda olmaz aileme psikiyratrik yardımı ne için alacagımı acıklayamam onlarsa cok sorgular. anlatamam çok üzülürler. bu yıl son senem inşallah üniversiteye gidersem ilk işim yardım almak olacak bu konuda komğlekslerim yok ihtiyacım var biliyorum
anlamanıza sevindim. evet asıl tanıdıklardan korumak gerek çocukları. amca dayı kuzen bunlar abi baba değil dediğim gibi nefis iste bi anlık şey
Canım üniversite ortamının rüzgarına sakın kapılma sakın bak orada kendini daha rahat hissedersin daha kötü olursun. Arkadaşlarına çok dikkat et sende farkındasındır bu tarz takılan kadınlar başkalarının huzurunu sevmezler içleri çürümüştür çünki kendilerine benzetmeye çalışırlar onlarınki de kendilerince psikolojik rahatlama bir şekilde. Ailen üzülebilir ama en çok desteği de onlar gösterir unutma bunu.
Bundan sonra herşeyi sil çevren dahil kendini önemse ve at kendin için şu adımı seneye felan boş ver bu gün şimdi.
küçük bi yerde yaşıyorum. sorun maddiyat değil. ama burda olmaz aileme psikiyratrik yardımı ne için alacagımı acıklayamam onlarsa cok sorgular. anlatamam çok üzülürler. bu yıl son senem inşallah üniversiteye gidersem ilk işim yardım almak olacak bu konuda komğlekslerim yok ihtiyacım var biliyorum
anlamanıza sevindim. evet asıl tanıdıklardan korumak gerek çocukları. amca dayı kuzen bunlar abi baba değil dediğim gibi nefis iste bi anlık şey
Her türlü şiddet içeren kadını izlemekten zevk alıyorum kısmını anlamadım ben. Günlük hayatta gerçekleşen birşey değil sanırım bu değil mi? Daha çok fantazi boyutunda birşey?
ben kendini bilen biriyim zaten, insallah kendimi kaybetmem sanmıyorum.
peki en yakın zamanda halletmeyec çalısıcam :) tesekkür ederim
Her türlü şiddet içeren kadını izlemekten zevk alıyorum kısmını anlamadım ben. Günlük hayatta gerçekleşen birşey değil sanırım bu değil mi? Daha çok fantazi boyutunda birşey?
Tekrar söylüyorum ALO 153
bunu bende kavrayamıyorum bi an birilerinin acı cekmesi hosuma gidiyor gibi kadın erkek farketmıyo ama normal olmadıgını biliyorum belki o an sinirle olur ya herkes senden kötü durumda olsun istersin hani ama sonra bi kendime geliyorum sen ne düşünüyosun falan oluyorum kendi kendime.
ben biraz farklı derin düşünnen biriyim. o an birşeyleri anımsıyorum ama üstünde durmuyorum çok. nadiren olan birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?