- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Bende çok tiksinirim bazılarından da korkarım doğal yaniYani çok şükür evimde fazla görülmüyor ama nadiren de olsa böcek görünce kendimden geçiyorum neredeyse özellikle ama özellikle şu hamam böceği..kocaman ve hızlı bir hayvan ne yapacağımı bilemiyorum..Sizde de var mı bu durum daha önce öyle büyük hamam böceğiyle karşılaştınız mı ve siz kendileriyle karşılaşınca ne yapıyorsunuz?
Ben karşılaşınca elime ne geçerse üzerine basıp ezmeye çalışıyorum ne yapıcamYani çok şükür evimde fazla görülmüyor ama nadiren de olsa böcek görünce kendimden geçiyorum neredeyse özellikle ama özellikle şu hamam böceği..kocaman ve hızlı bir hayvan ne yapacağımı bilemiyorum..Sizde de var mı bu durum daha önce öyle büyük hamam böceğiyle karşılaştınız mı ve siz kendileriyle karşılaşınca ne yapıyorsunuz?
Ahh çok ilginçmiş bir erkeğin bu denli korkmasıBende yok ama eşimde var görünce çığlık atıp bayılıyor
Ahh çok ilginçmiş bir erkeğin bu denli korkması
herkes tiksinir de bu kadar korkması şaşırttı
düzelir inşallah kolay değilKötü bir çocukluk geçirmiş bazen anlatır küçük haseratlara karşı çok hassas çok kötü oluyor çoğu zaman da bayılıyor bir ara terapi aldı düzelir gibi oldu ama olmadı
düzelir inşallah kolay değil
Evet değişik canlılar olduklarından korkutabiliyorlar:)ufaklar neyse ama bu dediğim hamam böcekleri gerçekten acayipler normal böceklere göre iriler..siz karşılaştığınızda ne tepki veriyorsunuzBende yok ama eşimde var görünce çığlık atıp bayılıyor
Ben karşılaşınca elime ne geçerse üzerine basıp ezmeye çalışıyorum ne yapıcam
yada eşimi çağırırım o halleder
çok şükür ki kırk yılda bir karşılaşırım, evde yok öyle şeyler
küçük böcek gördüm bir kaç kere banyoda o kadar
Evet değişik canlılar olduklarından korkutabiliyorlar:)ufaklar neyse ama bu dediğim hamam böcekleri gerçekten acayipler normal böceklere göre iriler..siz karşılaştığınızda ne tepki veriyorsunuz
Ne fareden korkarim ne de yilandan. Ama hamambocegi deyince iste orada kaliveriyorum. Yani yalniz degilsin arkadasim. Yillar once bir hamambocegi gormustum, yururken ayak seslerini duyuyordum inan. Ben bir de oldurmeye de korkuyorum, ustune asla basamam, gazeteyle vurmam icin gazetenin cok uzun olmasi lazim. En iyisi bocek ilaci. Ilaci sikarken bile gozlerimi kapatiyorum neredeyse
Ben o hamamböcekleri yüzünden ne kabuslar yaşadım arkadaşım.... üniversitedeyken başıma gelen bir olayı anlatayım..... haziran ayıydı, sınav haftasıydı, öğrenci evim vardı, sabaha kadar ders çalışmıştım arkadaşla beraber, hava yeni aydınlanıyordu, benim üzerimde şort vardı, birden balkondan bacağıma bişey uçtu yapıştı ben çığlık kıyamet.... uçan hamamböcegiydi bacağıma yapışan
Ve ben bir gece daha o evde gecirmicegime yemin ederek aynı gün içinde sıfır bina ev buldum parasını ödedim ve taşındım, düşün artık bendeki fobinin büyüklügünü
8 senedir Almanya'da yaşıyorum, bulunduğum yerde daha bi tane hamamböcegi görmedim
Nasıl mutluyum anlatamam
Hemen evini ilaçlat eğer taşınma şansın yoksa
Aynen aynen beni anlayacak birilerinin olması sevindirici:))Bende hiçbir şekilde öldüremem doğru düzgün ilaç dahi sıkamıyorum hamam böceklerine hoş bazılarına ilaç dahi etki etmiyor adamlar resmen gargara yapıyor ilaçla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?