Sizde de böcek fobisi var mı:(?

normalde korkmam.ama bigün misafirlige gittik yatıya kaldık.o gece benı dudagımın kenarından ısırdı o gün bugundur nerde görsem ıcım urperir.süleymancık favorı hayvanımdır ona bayılırım :)

çığlığı basıyorum tabiki..... ayyy yok o bişi yapmaz diyene de ayrıca gıcık oluyorum....ne demek yapmaz.... yumurtalarını derime bırakırsa....

süleymancık mı yusufçuk duydum da bunu duymamıştım....

çok seker bir hayvan . her evde bence bulunmalı.tüm küçük böceklerı yıyor örümcek sinek karınca vb

Eklentiler

• images.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 58
Bizde cok var mutfakta odada heryerde nasil bas edilir bilmiyorum ilaclatsak bebegim var biz dogal bi yontem uyguladik pudra sekerini cok severlermis karbonatla karistirinca midelerini patlatirmis hamam boceklerinin bnde tiksiniyorum gordukce ya evi temizlemeye firsatim oldukca silip supuruyorum bitmiyolar yinede

Ben korkmam çok şükür alır atarım dışarı ama arkadaşımın kocası örümcek falan görünce arkadaşımı çağırıyormuş çok hassasmış bu konuda gece bile uyandırdığı oluyormuş dışarı at diye garip şey ya.

bende aynı valla kesinlikle öldüremem bile içim çekilirmiş gibi oluyo görünce

Gerçekten korkunç ya onun dudak civarında gezdiğini düşününce bile aklımı kaçıracak gibi oluyorum..Evet süleymancık çok sevimli ve zararsız bir hayvan:))

Evet kadın erkek farketmeksizin birçok insanda var böcek fobisi

Gerçekten korkunç ya onun dudak civarında gezdiğini düşününce bile aklımı kaçıracak gibi oluyorum..Evet süleymancık çok sevimli ve zararsız bir hayvan:))
ayy bide gördum yaa hafif aydınlıktı ıcerısı.bişey dolastıgını hıssettım actım gozumu bı makas aldı kactı tbı ben evı ayaga kaldırdım

Aman deyim o kimyasalları eve sokmayın onlar sadece böceği değil insanı da zehirliyor uzmanlar çok karşı kimyasal ilaçlara..Zor bir durummuş ya en kısa zamanda kurtulursunuz umarım..Siz de korku var mı karşılaştığınızda ne yapıyorsunuz bazıları çok büyük ve hızlı oluyor

Ben sokakta ters dönmüşünü görsem düzeltiyorum kıyamıyorum hiç. Evde olurda görürsem peçeteyle alır camdan atarım.

ayy bide gördum yaa hafif aydınlıktı ıcerısı.bişey dolastıgını hıssettım actım gozumu bı makas aldı kactı tbı ben evı ayaga kaldırdım

Off Allahımmm bu ne böyle(Peki şimdi karşılaltığınız da napıyorsunuz bu olaylara onlara karşı korku mu yarattı sizde yoksa onlara karşı daha acımasız olmanızı mı sağladı

Off Allahımmm bu ne böyle(Peki şimdi karşılaltığınız da napıyorsunuz bu olaylara onlara karşı korku mu yarattı sizde yoksa onlara karşı daha acımasız olmanızı mı sağladı
vucuduma degmedıgı surece sıkıntı yok ama öldüremem yıne tıksınırım.her hayvanı severım yılanı bıle tutmuslugm var ama bu kara böcükler benı benden alıyor çok hzlılar ya üstüme atlar dıye korkuyorm

Alistim ben sevmem sadece bnde fare yilan korkusu var oldurmuyorum bitmiyo nasilsa diye

Hicbir canlidan korkmam ama hamamboceginden aklim cikiyor igrenc ya elim ayagim buz kesiyor . Yakinimda kim varsa cagiririm heralde . Allaha sukur evimde hic gormedim (

Siz yine cesursunuz bana kalırsa ilk anlattığınız olay kolay bir şey değil e onun üstüne yılanı bile tutmuşsunuz daha ne olsun:)

Hicbir canlidan korkmam ama hamamboceginden aklim cikiyor igrenc ya elim ayagim buz kesiyor . Yakinimda kim varsa cagiririm heralde . Allaha sukur evimde hic gormedim (

İnşallah bundan sonra da görmezsiniz her zaman yanımızda birileri olmuyor ki maalesef:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…