- 29 Mart 2013
- 549
- 332
- 123
- 32
- Konu Sahibi minikkedii07
-
normalde korkmam.ama bigün misafirlige gittik yatıya kaldık.o gece benı dudagımın kenarından ısırdı o gün bugundur nerde görsem ıcım urperir.süleymancık favorı hayvanımdır ona bayılırım :)
Bizde cok var mutfakta odada heryerde nasil bas edilir bilmiyorum ilaclatsak bebegim var biz dogal bi yontem uyguladik pudra sekerini cok severlermis karbonatla karistirinca midelerini patlatirmis hamam boceklerinin bnde tiksiniyorum gordukce ya evi temizlemeye firsatim oldukca silip supuruyorum bitmiyolar yinedeYani çok şükür evimde fazla görülmüyor ama nadiren de olsa böcek görünce kendimden geçiyorum neredeyse özellikle ama özellikle şu hamam böceği..kocaman ve hızlı bir hayvan ne yapacağımı bilemiyorum..Sizde de var mı bu durum daha önce öyle büyük hamam böceğiyle karşılaştınız mı ve siz kendileriyle karşılaşınca ne yapıyorsunuz?
bende aynı valla kesinlikle öldüremem bile içim çekilirmiş gibi oluyo görünceNe fareden korkarim ne de yilandan. Ama hamambocegi deyince iste orada kaliveriyorum. Yani yalniz degilsin arkadasim. Yillar once bir hamambocegi gormustum, yururken ayak seslerini duyuyordum inan. Ben bir de oldurmeye de korkuyorum, ustune asla basamam, gazeteyle vurmam icin gazetenin cok uzun olmasi lazim. En iyisi bocek ilaci. Ilaci sikarken bile gozlerimi kapatiyorum neredeyse
normalde korkmam.ama bigün misafirlige gittik yatıya kaldık.o gece benı dudagımın kenarından ısırdı o gün bugundur nerde görsem ıcım urperir.süleymancık favorı hayvanımdır ona bayılırım :)
Ben korkmam çok şükür alır atarım dışarı ama arkadaşımın kocası örümcek falan görünce arkadaşımı çağırıyormuş çok hassasmış bu konuda gece bile uyandırdığı oluyormuş dışarı at diye garip şey ya.
ayy bide gördum yaa hafif aydınlıktı ıcerısı.bişey dolastıgını hıssettım actım gozumu bı makas aldı kactı tbı ben evı ayaga kaldırdımGerçekten korkunç ya onun dudak civarında gezdiğini düşününce bile aklımı kaçıracak gibi oluyorum..Evet süleymancık çok sevimli ve zararsız bir hayvan:))
Bizde cok var mutfakta odada heryerde nasil bas edilir bilmiyorum ilaclatsak bebegim var biz dogal bi yontem uyguladik pudra sekerini cok severlermis karbonatla karistirinca midelerini patlatirmis hamam boceklerinin bnde tiksiniyorum gordukce ya evi temizlemeye firsatim oldukca silip supuruyorum bitmiyolar yinede
Ben sokakta ters dönmüşünü görsem düzeltiyorum kıyamıyorum hiç. Evde olurda görürsem peçeteyle alır camdan atarım.
ayy bide gördum yaa hafif aydınlıktı ıcerısı.bişey dolastıgını hıssettım actım gozumu bı makas aldı kactı tbı ben evı ayaga kaldırdım
vucuduma degmedıgı surece sıkıntı yok ama öldüremem yıne tıksınırım.her hayvanı severım yılanı bıle tutmuslugm var ama bu kara böcükler benı benden alıyor çok hzlılar ya üstüme atlar dıye korkuyormOff Allahımmm bu ne böyle(Peki şimdi karşılaltığınız da napıyorsunuz bu olaylara onlara karşı korku mu yarattı sizde yoksa onlara karşı daha acımasız olmanızı mı sağladı
Alistim ben sevmem sadece bnde fare yilan korkusu var oldurmuyorum bitmiyo nasilsa diyeAman deyim o kimyasalları eve sokmayın onlar sadece böceği değil insanı da zehirliyor uzmanlar çok karşı kimyasal ilaçlara..Zor bir durummuş ya en kısa zamanda kurtulursunuz umarım..Siz de korku var mı karşılaştığınızda ne yapıyorsunuz bazıları çok büyük ve hızlı oluyor
Alistim ben sevmem sadece bnde fare yilan korkusu var oldurmuyorum bitmiyo nasilsa diye
vucuduma degmedıgı surece sıkıntı yok ama öldüremem yıne tıksınırım.her hayvanı severım yılanı bıle tutmuslugm var ama bu kara böcükler benı benden alıyor çok hzlılar ya üstüme atlar dıye korkuyorm
Hicbir canlidan korkmam ama hamamboceginden aklim cikiyor igrenc ya elim ayagim buz kesiyor . Yakinimda kim varsa cagiririm heralde . Allaha sukur evimde hic gormedim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?