Sizde de böcek fobisi var mı:(?

hamam bocegi kirkayak haric hepsini pecete yardimiyla elimle tutar oldurmeden disariya atarim, hic bir canliyi oldurmem, sivrisinek haric. hastalik tasiyabiliyrlar malum.

Size iki kere bravo öyleyse iki tarafta zararsız ziyansız atlatıyormuş olayı ama benim hele ki canlı temas etmem mümkün değil onlara:)

Off ne olacak bu halimiz bende aynı durumdayım

Bendede kurt fobisi var hani şu elmanın yeşilliğin içinden çıkanlar inanılmaz derecede korkuyorum veya tiksiniyorum bilmıyorum bayılcak gibi oluyorum çogu zamanda aglıyorum

Benim böcek değilde örümcek fobim var ama tüm böcek türünden tiksinirim Uğur böceği hariç :)

Off ne olacak bu halimiz bende aynı durumdayım

Valla bi çözüm bulamadım ben her türlüsünden korkarım büyük küçük fark etmez bana yani Allahtan şimdi ki evimde bi iki kere yaz günü denk geldim eşim halletti sağolsun o yokken görürsem elektirik süpürgesiyle çekiyorum makinayı da on dakika kapatmıyorum yapacak bişey yok

Evimde hamamböceği yok ama o iğrenç yaratıkla bende karşılaştım aklıma geldikçe kendimden geçiyorum yaa jet hızıyla kaçıyorlarr. Ben onların üzerine bile basamaaam çok korkuyorum normalde de bütün böceklerden korkarım karınca ve uğur böceği hariç. Onun dışında bi yerde bi böcek göreyim hemen basarım çığlığı. Geçen sene uyuyordum bi sese uyandım gözümü bi açtım bacagımda bilmedigim bir böcek. Öyle bi çığlık attım ki annem babam koşa koşa odama geldiler. Ben ağlamaktan konuşamadım bile korkudan bir hafta odamda yatamadım çünkü böcek kayboldu daha sonra odadaki herşeyi dışarı attım belki biyerde yavrulamıştır diye her tarafı çamaşır suyuyla sildik annemlebirlikte çünkü odama giremiyordum. Kendimi o kadar kaptırmışım ki çamaşır suyu kokusundan bayılmak üzere oldugumu hatırlıyorum..

Bir başka seferinde yurttaydım üst ranzada yatıyordum tavanda bi örümcek gördüm kendimi ranzadan aşağı attım sabahın beşinde çığlık atarak. Merdivenden bile inemedim siz düşünün...

hala aklıma geldikçe bi fena oluyorum hamam böceği görmek istemiyorum bidaha aslaaa. En korkuncu o çünkü
Yani halinize şükredn benden daha fazla korkuyo olamazsınız

Bendede kurt fobisi var hani şu elmanın yeşilliğin içinden çıkanlar inanılmaz derecede korkuyorum veya tiksiniyorum bilmıyorum bayılcak gibi oluyorum çogu zamanda aglıyorum

Hadi ya bunu ilk kez duyuyorum heralde İnşallah bir daha hiçbirisiyle karşılamak durumunda kalmayız zor duruma düşürüyorlar bizi

Evet sanırım sizin kadar değil off ya sizin adınızı da üzüldüm gerçekten çok zor bir durum Nerede ne zaman karşımıza çıkacakları hiç belli olmuyor ki inşallah bir daha hiç karşılaşmayız

Benim böcek değilde örümcek fobim var ama tüm böcek türünden tiksinirim Uğur böceği hariç :)

Evet örümcek fobisi olan da duymuştum daha önce..Keşke bende korkmadan sadece tiksinebilsem:)O durumda müdahele edilebiliyor sanırım siz hamam böceği vb. böcekler görünce ne tepki veriyorsunuz

Ben de fareden korkmam mesela ama böcek demeyeceksin işte.. Bazen o kadar da korkmuyorum aslında diyorum ama hele bir minik böcek göreyim unutana kadar huylanırım ve korkarım. Arılardan da çok korkarım.

Ben de fareden korkmam mesela ama böcek demeyeceksin işte.. Bazen o kadar da korkmuyorum aslında diyorum ama hele bir minik böcek göreyim unutana kadar huylanırım ve korkarım. Arılardan da çok korkarım.

Bende sadece normalden büyük olanlardan korkuyorum aslında küçük bir böcek ya da daha sevimli olanları uğur böceği gibi falan korkutmuyor beni..fakat şöyle normalden büyük olanlar hamam böceği,kırkayak gibi bende kayışın kopmasına neden oluyor:)

Evde hamam böceği varsa kurtulmanız çok sıkıntılı.bende çok korkarım kaşınmaya başlarım bahsedince bile. Çığlık çığlığa kaçarım hareketli bir böcekse. Ve asla kendim öldüremem uzun bir gazeteyle dışarı atabilirim maksimum oda uyuz bir böcekse. Evde hiç olmaz ama yazlıkta bahçede çok zorlanıyorum her yerden bir şey geliyor dışarıda oturamıyorum akşamları

Dipnot: Şuan omuzlarım sırtım kaşınmaya başladı bile.

Bende hiç hoşlanmıyorum ama envai çeşit böcekle yaşıyorum.

Düzenli görmüyorum ama özellikle yazın bir yeri açık bırakmaya korkuyorum açık bulduklarını kapı,cam ne varsa direkt dalıyorlar içeriye..Her zaman yanımızda da birileri olmuyor ki işimiz zor valla

Hayir sadece farelerden ve siçanlardan acayip tirsiyorum.

Onlardan genelde korkuyoruz zaten kadınlar olarak:)Benim bahsettiklerimde küçükleri değil aslında şöyle hormonlu normalden büyük hamam böcekleri oluyor onlarla karşılaştınız mı daha önce tepkiniz ne oluyor

Bende hiç hoşlanmıyorum ama envai çeşit böcekle yaşıyorum.

Hadi ya bir an önce kurtulursunuz umarım..Bahsettiğim gibi büyük olanları var mı hamam böceği,kırkayak gibiler onlar daha bi korkunç ve ne tepki veriyorsunuz karşılaşınca zor bir durum gerçekten

Bizim evimiz mustakil, ilk tasindigimiz sene bodrum katta hamambocegi gormustum, Bauhaus'tan bir ilac aldik, her turlu haserat icin, 3-4 ayda bir onu sıkıyorum evin her kosesine, cok sukur hic gormedim 2,5 senedir. Kesinlikle evini ilacla derim ben

Mesleğim gereği "ne enteresan bir hayvan bu ya" diye bakıyorum.
Korku, tiksinme hiç yok bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…