- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Ben korkmam görürsem vururum depigi
hamam bocegi kirkayak haric hepsini pecete yardimiyla elimle tutar oldurmeden disariya atarim, hic bir canliyi oldurmem, sivrisinek haric. hastalik tasiyabiliyrlar malum.
Çok korkuyorum ve tiksiniyorum şükür evimde çıkmıyo böcek ama arka balkon bahçeye bağlı olduğu için makas böceği derler ya ondan oluyo balkonu iptal ettim hiç açmıyorum kapısınıYazın yıkayıp geri kapatıyorum...
Hele ki hamam böceği ıyyk görünce çığlık çığlığa kaçarım üstüme atlayıp yiyecek sanki beni
Off ne olacak bu halimiz bende aynı durumdayım
Bendede kurt fobisi var hani şu elmanın yeşilliğin içinden çıkanlarinanılmaz derecede korkuyorum veya tiksiniyorum bilmıyorum bayılcak gibi oluyorum çogu zamanda aglıyorum
Evimde hamamböceği yok ama o iğrenç yaratıkla bende karşılaştımaklıma geldikçe kendimden geçiyorum yaa jet hızıyla kaçıyorlarr. Ben onların üzerine bile basamaaam çok korkuyorum normalde de bütün böceklerden korkarım karına ve uğur böceği hariç. Onun dışında bi yerde bi böcek göreyim hemen basarım çığlığı. Geçen sene uyuyordum bi sese uyandım gözümü bi açtım bacagımda bilmedigim bir böcek. Öyle bi çığlık attım ki annem babam koşa koşa odama geldiler. Ben ağlamaktan konuşamadım bile korkudan bir hafta odamda yatamadım çünkü böcek kayboldu daha sonra odadaki herşeyi dışarı attım belki biyerde yavrulamıştır diye her tarafı çamaşır suyuyla sildik annemlebirlikte çünkü odama giremiyordum. Kendimi o kadar kaptırmışım ki çamaşır suyu kokusundan bayılmak üzere oldugumu hatırlıyorum..
Bir başka seferinde yurttaydım üst ranzada yatıyordum tavanda bi örümcek gördüm kendimi ranzadan aşağı attım sabahın beşinde çığlık atarak. Merdivenden bile inemedim siz düşünün...
hala aklıma geldikçe bi fena oluyorum hamam böceği görmek istemiyorum bidaha aslaaa. En korkuncu o çünkü
Yani halinize şükredn benden daha fazla korkuyo olamazsınız
Benim böcek değilde örümcek fobim var ama tüm böcek türünden tiksinirim Uğur böceği hariç :)
Ben de fareden korkmam mesela ama böcek demeyeceksin işte..Bazen o kadar da korkmuyorum aslında diyorum ama hele bir minik böcek göreyim unutana kadar huylanırım ve korkarım. Arılardan da çok korkarım.
Evde hamam böceği varsa kurtulmanız çok sıkıntılı.bende çok korkarım kaşınmaya başlarım bahsedince bile. Çığlık çığlığa kaçarım hareketli bir böcekse. Ve asla kendim öldüremem
Hayir sadece farelerden ve siçanlardan acayip tirsiyorum.
Bende hiç hoşlanmıyorum ama envai çeşit böcekle yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?