• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde de böcek fobisi var mı:(?

Benimde eşim çok korkar beni çağırırdı bende öldürmek istemediğimden tutup dışarı atardım. Kedi olduğundan artık hiç görmüyoruz canlı böcek örümcek falan sağolsunlar küçük haşere ekibim hallediyor :D bazen bana öldürüp getiriyorlar hediye diye ozman kocam yine çığlığı basıyor bende peçeteyle atıyorum :D

yalnız değilsin bende aynı şekilde hem korkuyorum hem iğreniyorum. 4 aylık evliyim evi tuttuğumuzda çok pis kullanmışlardı bizden önce suriyeliler yaşıyomuş. her yerden böcekler çıkıyodu mutfak dolaplarından özellikle. dedim ben bu evde oturmam ağladım. babam her yeri alçıyla kapattı böcek ilacı aldık şuan çok şükür hiç görmedim ama hala dolapları açtığımda bi korkarım

Benım abım dag gıbı adam. Evde bı yerde bocek gordugu zaman tiz bi ses tonuyla hemen yengemın ismini bagırmaya baslıyor.Yengemde onu o minnacık böcücükten kurtarıyor. Sadece size özel bir durum olmadıgını bılın yanı.Fobinizle basa cıkmak ıcın psıkolojık destek alabilirsiniz.

Ne fareden korkarim ne de yilandan. Ama hamambocegi deyince iste orada kaliveriyorum. Yani yalniz degilsin arkadasim. Yillar once bir hamambocegi gormustum, yururken ayak seslerini duyuyordum inan. Ben bir de oldurmeye de korkuyorum, ustune asla basamam, gazeteyle vurmam icin gazetenin cok uzun olmasi lazim. En iyisi bocek ilaci. Ilaci sikarken bile gozlerimi kapatiyorum neredeyse:KK34:
Siz ben misiniz?
Aynı bede bu durumdayım, ilk ve 3. evimde vardı Allah'ım aklımı kaçırıyorum.
Hahahah anılarımı anlatasım geldi.
Evliliğin ilk günleri kahvaltı hazırlıyorum, söylemesi ayıp tavaya sucuğu koydum altını açtım anam o da ne :KK57::KK57:
Ocağın altından kırıta kırıta tanımlanamayan bir cisim çıkıyor.
Ben çığlık çığlığa kaçtım:KK53::KK53: eşim panik, ne olduğunu anlamıyor neyse ben bir şekilde meramımı anlattım eşim gidip vahşiyi peçete ile yakaladı.
Bu arada ben sucuk sevdasındayım, yanmasın diye eşim mutfaktan çıkar çıkmaz ocağın başına gittim.
O arada eşim elinde peçete mutfağa geliyor ben kendimi yırtıyorum gelmeeeee gelmeeee adam anlamıyor ne olduğundan habersiz garibim beni sakinleştirebilmek için yaklaşmaya çalışıyor.
Sonra nasıl fark etti bilmiyorum elindeki peçeteyi bırakıp geldi ben biraz kendime geldim ve durumu anladı.
Adamcağız meğer böceği camdan dışarı atmış, boş peçeteyi çöpe atmaya geliyormuş. :oops:

Bir akşam yine ocak başındayım pırasa yapıyorum benim zalımlardan biri çıktı yine ocağın altından.
Eşim evde yok, hemen aradım çabuk gel mutfakta böcek, ocakta yemek var:KK45:
Eşim, Tuzlada denizin ortasında kıyıdan 3 km. açıkta çalışıyorum nasıl gelebilirim? Bu arada ev Fatihte.
Velhasıl karısının huyunu artık öğrenmiş olduğundan kardeşini aramış geldi, yenge evde böcek varmış nerede o zalım diyerek mutfakta aramaya koyuldu.
Mendebur gudubet çıkmıyor ortaya, çocuk aradı taradı, bekliyor yok çıkmıyor.
Haliyle ben mutfağa giremiyorum, Velhasıl çocuğu daha fazla rehin alamadığımdan yemeği pişirttirip, koltuğun üstüne tüneyip eşimin gelmesini bekliyorum. :KK75:

Yani çok şükür evimde fazla görülmüyor ama nadiren de olsa böcek görünce kendimden geçiyorum neredeyse özellikle ama özellikle şu hamam böceği..kocaman ve hızlı bir hayvan ne yapacağımı bilemiyorum..Sizde de var mı bu durum daha önce öyle büyük hamam böceğiyle karşılaştınız mı ve siz kendileriyle karşılaşınca ne yapıyorsunuz?
Ben kelebekten bile korkarım fobim var aşmaya çalışıyorum ama pek başarılı değilim.. Bir böcek gördüğümde terlemeye başlıyorum baş tarafıma doğru bi karıncalanma oluyo eğer yalnızsam ve kaçamıycak durumdaysam da bayılıyorum.. Çok kötü bişey :(

Iyyy kafayi yuyom gorunce kaciyom direk oldurememde yazin sokakta onume baka baka giderim hep ya ustume tirmanirsa diyeee :KK17::KK34:

Siz ben misiniz?
Aynı bede bu durumdayım, ilk ve 3. evimde vardı Allah'ım aklımı kaçırıyorum.
Hahahah anılarımı anlatasım geldi.
Evliliğin ilk günleri kahvaltı hazırlıyorum, söylemesi ayıp tavaya sucuğu koydum altını açtım anam o da ne :KK57::KK57:
Ocağın altından kırıta kırıta tanımlanamayan bir cisim çıkıyor.
Ben çığlık çığlığa kaçtım:KK53::KK53: eşim panik, ne olduğunu anlamıyor neyse ben bir şekilde meramımı anlattım eşim gidip vahşiyi peçete ile yakaladı.
Bu arada ben sucuk sevdasındayım, yanmasın diye eşim mutfaktan çıkar çıkmaz ocağın başına gittim.
O arada eşim elinde peçete mutfağa geliyor ben kendimi yırtıyorum gelmeeeee gelmeeee adam anlamıyor ne olduğundan habersiz garibim beni sakinleştirebilmek için yaklaşmaya çalışıyor.
Sonra nasıl fark etti bilmiyorum elindeki peçeteyi bırakıp geldi ben biraz kendime geldim ve durumu anladı.
Adamcağız meğer böceği camdan dışarı atmış, boş peçeteyi çöpe atmaya geliyormuş. :oops:

Bir akşam yine ocak başındayım pırasa yapıyorum benim zalımlardan biri çıktı yine ocağın altından.
Eşim evde yok, hemen aradım çabuk gel mutfakta böcek, ocakta yemek var:KK45:
Eşim, Tuzlada denizin ortasında kıyıdan 3 km. açıkta çalışıyorum nasıl gelebilirim? Bu arada ev Fatihte.
Velhasıl karısının huyunu artık öğrenmiş olduğundan kardeşini aramış geldi, yenge evde böcek varmış nerede o zalım diyerek mutfakta aramaya koyuldu.
Mendebur gudubet çıkmıyor ortaya, çocuk aradı taradı, bekliyor yok çıkmıyor.
Haliyle ben mutfağa giremiyorum, Velhasıl çocuğu daha fazla rehin alamadığımdan yemeği pişirttirip, koltuğun üstüne tüneyip eşimin gelmesini bekliyorum. :KK75:

Ay cok guldum :KK70: Valla bence de siz bensiniz. Esim de yakalar peceteyle ben evin en ucra kosesine kacarim atana kadar, yoksa saka yapacam diye beni bas bas bagirtir:KK70:

Ben elime alip seviyorum gordugum yerde :) ama kocam korkuyor.evde yok Allahtan.

Bende inanılmaz fare fobisi var :KK17: Gördüğüm zaman istifra etme noktasına geliyorum, bayılacak gibi oluyorum.. :mad:

Benimde eşim çok korkar beni çağırırdı bende öldürmek istemediğimden tutup dışarı atardım. Kedi olduğundan artık hiç görmüyoruz canlı böcek örümcek falan sağolsunlar küçük haşere ekibim hallediyor :KK70: bazen bana öldürüp getiriyorlar hediye diye ozman kocam yine çığlığı basıyor bende peçeteyle atıyorum :KK70:

Ahahah genelde tam tersi olur:))Bazen bir kedi kadar cesaret olmuyor bizlerde:)Bazıları çok kıpır kıpır hamam böceği falan yakalanmıyor ki:))

Benım abım dag gıbı adam. Evde bı yerde bocek gordugu zaman tiz bi ses tonuyla hemen yengemın ismini bagırmaya baslıyor.Yengemde onu o minnacık böcücükten kurtarıyor. Sadece size özel bir durum olmadıgını bılın yanı.Fobinizle basa cıkmak ıcın psıkolojık destek alabilirsiniz.

Evet bir şekilde üstesinden gelmek gerekiyor hepsinden de değil aslında şöyle hamam böceği karafatma gibi dengesiz ve normale göre irilerden çekiniyorum:))

Ben karşılaşınca elime ne geçerse üzerine basıp ezmeye çalışıyorum ne yapıcam:KK53:

yada eşimi çağırırım o halleder

çok şükür ki kırk yılda bir karşılaşırım, evde yok öyle şeyler

küçük böcek gördüm bir kaç kere banyoda o kadar
Aman ne komik Köpek kedi ezilince imza kampanyalari duzenleniyor
Böcek çirkin ya yaşama şansı yok değil mi ? Ezilebilir

Bir canliyi öldürmek yerine biraz zahmete girin de böcekleri uzak tutan sistemler var onlardan yararlanin

Benimde eşim çok korkar beni çağırırdı bende öldürmek istemediğimden tutup dışarı atardım. Kedi olduğundan artık hiç görmüyoruz canlı böcek örümcek falan sağolsunlar küçük haşere ekibim hallediyor :KK70: bazen bana öldürüp getiriyorlar hediye diye ozman kocam yine çığlığı basıyor bende peçeteyle atıyorum :KK70:
Ya insan kiyamiyor değil mi öldürülmez ki =)
Allah herkesi böceğin canını acitmaktan bile sakinan vicdanlı insanlarla karsilastirsin

Ya insan kiyamiyor değil mi öldürülmez ki =)
Allah herkesi böceğin canını acitmaktan bile sakinan vicdanlı insanlarla karsilastirsin

Siz böyle yazınca, şu dereye düşüp insanlar(!) tarafından işkenceye maruz kalan domuz geldi aklıma. Bir canlıyı çirkin diye ve ya yemesi haram diye öldürmeye hakkımız yok, aslında onların yaşam alanlarını işgal eden bizleriz. Nasıl içim yandı o yobazların domuza yaptıklarını izlerken, anlatamam.

Ahahah genelde tam tersi olur:))Bazen bir kedi kadar cesaret olmuyor bizlerde:)Bazıları çok kıpır kıpır hamam böceği falan yakalanmıyor ki:))

Valla benim cadılar uçan sineği bile hallediyor. Bide oynayarak öldürüyorlar öyle hemen de öldürmezler doğaları gereği görünce ellerinden alıyorum ama yapıcak bişey yok tabiatları öyle :/

Siz böyle yazınca, şu dereye düşüp insanlar(!) tarafından işkenceye maruz kalan domuz geldi aklıma. Bir canlıyı çirkin diye ve ya yemesi haram diye öldürmeye hakkımız yok, aslında onların yaşam alanlarını işgal eden bizleriz. Nasıl içim yandı o yobazların domuza yaptıklarını izlerken, anlatamam.
Tabiki yok domuz haram değil ki yemek haram
Ya o olaydan haberim yoktu
Turkiyede mi olmuş ya mahvolurum görürsem qi defang yazıp gorsellere bakar misiniz o duvar kenarina sinen maymuna Ağlıyorum 3 gündür hiç dayanamiyorum hayvanlara .
Başlığı görünce dedim kesin çok normal gibi eziklerinden bahseden vahşiler olacak

Dusunsenize benim mahalledeki kediler çok ses çıkarıyor eşim de çok korkuyor eziyorum onları diye konu açtığımı
Haberlere filan çıkarım heralde

Çok iki yuzluyuz hatta ben daha ileriye götürebilir miyim
Can aksoyla bunu normal olarak söyleyenler arasında fark görmüyorum
O sadece boyutu daha büyük bir canlıyı öldürdü
Elbette karınca eziyoruz, kazayla canlıların ölümüne sebep oluyoruz
Ama uzaklaştırmak varken bile bile öldürmek vahşilik

Yani çok şükür evimde fazla görülmüyor ama nadiren de olsa böcek görünce kendimden geçiyorum neredeyse özellikle ama özellikle şu hamam böceği..kocaman ve hızlı bir hayvan ne yapacağımı bilemiyorum..Sizde de var mı bu durum daha önce öyle büyük hamam böceğiyle karşılaştınız mı ve siz kendileriyle karşılaşınca ne yapıyorsunuz?
olmazmi:(

Tabiki yok domuz haram değil ki yemek haram
Ya o olaydan haberim yoktu
Turkiyede mi olmuş ya mahvolurum görürsem qi defang yazıp gorsellere bakar misiniz o duvar kenarina sinen maymuna Ağlıyorum 3 gündür hiç dayanamiyorum hayvanlara .
Başlığı görünce dedim kesin çok normal gibi eziklerinden bahseden vahşiler olacak

Dusunsenize benim mahalledeki kediler çok ses çıkarıyor eşim de çok korkuyor eziyorum onları diye konu açtığımı
Haberlere filan çıkarım heralde

Çok iki yuzluyuz hatta ben daha ileriye götürebilir miyim
Can aksoyla bunu normal olarak söyleyenler arasında fark görmüyorum
O sadece boyutu daha büyük bir canlıyı öldürdü
Elbette karınca eziyoruz, kazayla canlıların ölümüne sebep oluyoruz
Ama uzaklaştırmak varken bile bile öldürmek vahşilik

Kastamonu da olmuş, hayvan dereye düşmüş, çırpınıyor, görenlerde kartopu falan atıyorlar başına, yani taş bulsalar taş da atarlardı kesin. En son biri tüfekle vuruyor, ölmüş, suya kapılıp gitmiş. Bir iki gün önce izledim. Benim de maymun olayından haberim yok ya, ne kadar vahşileştik biz böyle.

Back
X