Sizde de boyle midir durum ?

zerafetli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
1.121
422
123
41
Arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim eşimi aşırı derecede seviyorum ve bunu ona gösteriyorum ama o pek göstermiyor bazen beni sevmediğini düşünüyorum soruyorum sevdiğini söylüyor sizce erkeklerin yapısından mi böyle yoksa baska bir durum mu söz konusu olabilir çünkü ilk evlendigimiz yıllar gösterirdi sevgisini ??yoksa zamanla değişiyor mu hersey siz ne dersiniz ?

sevgi gösterme şekli değişiyor ınsandan ınsana,
o sevıyordur ama 7 yılın verdıgı alışkanlıkla dile dökmüyodur yada atıyorum senınle haftasonu cıkmak onun için sevgi gösterısıdır..
onemlı olan huzur bozacak birşey varmı evlılıkte?
yada saygısı nasıl?benım acımdan bunlar cok daha onemlı acıkcası..
benım esımden bekledıgım sevgı seklı benımle ılgılensın sevgı sozcuklerı soylesınden ziyade,sevdıgım yerleri bılsın oralara gidelım,yada sevdıgım yemegı alsın gelsın,ben bısey anlatırken dıkkatle dınlesın vs..
bızde 4 yıldan fazladır evlıyız ılk zamanlarda askımlar canımlar cok oluyor da sonra farklı bir moda geçiyor sankı evlılık:)

bizde 5 yıldır evliyiz, durum öyle değil. Hala sevgimizi birbirimize gösteririz. İlk adımı siz atıp ona romantik şeyler yaptığınızda tavrı nedir? Karşılık veriyor mu yoksa ilgisizliğe devam mı? Hayat yoruyordur belki eşinizi durum sizinle alakalı olmayabilir bile.

bizde 5 yıldır evliyiz, durum öyle değil. Hala sevgimizi birbirimize gösteririz. İlk adımı siz atıp ona romantik şeyler yaptığınızda tavrı nedir? Karşılık veriyor mu yoksa ilgisizliğe devam mı? Hayat yoruyordur belki eşinizi durum sizinle alakalı olmayabilir bile.
Yok durumun benle alakalı olmadığının farkındayım beni seviyor aslında bunu da biliyorum bakışları hala ilk günkü gibi ama tavır biraz değişti tabi zamanla evlilik aşkı öldürür derler ya öldürsün ama sevgiyi oldurmesin derim ben romantik şeylere alıştı başlarda baya sıkıntılı oluyordu şimdi yapmayınca tuhafina gidiyor yapmıyorsun artık diyor durum bu yani

Benim eşimde öyledir. Sevgisini gösteremez ama ben sevdiğini bilirim. Örneğin öyle aşkımlı, canımlı cicimli değildir. Sana her gün seni seviyorum dediğim de mi sevgimden emin olacaksın yani sevgi gösterme yöntemi bu mudur? diyor. Ona göre o gösteriyor ama ben anlamıyorum. Bir keresinde şöyle canım, aşkım, bitanem gibi kelimeler kullansan bana seslenirken dedim. O akşam sürekli bitanem deyip durdu her cümlesinin başında ve sonunda. Alışık olmadığımdan galiba sıkıldım ay ağzına bile yakışmıyor tamam tamam vazgeçtim fabrika ayarlarına geri dön dedim. :)

sevgi gösterme şekli değişiyor ınsandan ınsana,
o sevıyordur ama 7 yılın verdıgı alışkanlıkla dile dökmüyodur yada atıyorum senınle haftasonu cıkmak onun için sevgi gösterısıdır..
onemlı olan huzur bozacak birşey varmı evlılıkte?
yada saygısı nasıl?benım acımdan bunlar cok daha onemlı acıkcası..
benım esımden bekledıgım sevgı seklı benımle ılgılensın sevgı sozcuklerı soylesınden ziyade,sevdıgım yerleri bılsın oralara gidelım,yada sevdıgım yemegı alsın gelsın,ben bısey anlatırken dıkkatle dınlesın vs..
bızde 4 yıldan fazladır evlıyız ılk zamanlarda askımlar canımlar cok oluyor da sonra farklı bir moda geçiyor sankı evlılık:)
Senin dediklerinin aynısını bende istiyorum kısmen yapıyor Allah var beni mutlu etmeye çalışıyor zaten benim ailem yok bunu da biliyor bunun yokluğunu da eksik etmemeye çalışıyor bilmiyorum ama bana az geliyor sanki biraz daha olmalı ben kaçan taraf olmayı istiyorum mesele koşan taraf değil

Benim eşimde öyledir. Sevgisini gösteremez ama ben sevdiğini bilirim. Örneğin öyle aşkımlı, canımlı cicimli değildir. Sana her gün seni seviyorum dediğim de mi sevgimden emin olacaksın yani sevgi gösterme yöntemi bu mudur? diyor. Ona göre o gösteriyor ama ben anlamıyorum. Bir keresinde şöyle canım, aşkım, bitanem gibi kelimeler kullansan bana seslenirken dedim. O akşam sürekli bitanem deyip durdu her cümlesinin başında ve sonunda. Alışık olmadığımdan galiba sıkıldım ay ağzına bile yakışmıyor tamam tamam vazgeçtim fabrika ayarlarına geri dön dedim. :)
Ben devamlı ilk zamanlar dediği gibi aşkım desin demiyorum ama arada desin mesele arada bana sevgilim diyor kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor diyorum sık sık dese hani arada diyor nadir yani hayatim diyor genelde canim diyor ama bana sözü vardı evlirsek canim değil ne kelimelerle sana hitap edeceğim derdi dediğini yapmaması tuhafıma gidiyor ben 7 yıl önceki aşkı isteyen en elbet ama yakın olsa diyorum ona göre tabiki sevgi gösterme şekli farklı ama benim isteklerim doğrultusunda ilgi gösterse ben ilgiyi seven biriyim ama karşılıklı olsun isterim

Arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim eşimi aşırı derecede seviyorum ve bunu ona gösteriyorum ama o pek göstermiyor bazen beni sevmediğini düşünüyorum soruyorum sevdiğini söylüyor sizce erkeklerin yapısından mi böyle yoksa baska bir durum mu söz konusu olabilir çünkü ilk evlendigimiz yıllar gösterirdi sevgisini ??yoksa zamanla değişiyor mu hersey siz ne dersiniz ?

Bu esinizle ilgili bir durum .Esim gosterir benim tekken .

Back
X