Sizde de oluyor mu bu durum ben çok rahatsızım bu durumdan :(

Piremsesim11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
252
159
53
Hepinize iyi akşamlar. Küçüklüğümden beri ben evde tek başıma kalamıyorum. Üniversitede yurtta okurken de tek kaldığım geceler sabaha kadar ışık açık yatardım. Evlenince ne yapacağım ben şimdi diye düşünüyorum. Evleneceğim kişi gece nöbeti olan bir meslekte çalışıyor. (Her gün değil) benim mesleğim ise erken saatlerde bitiyor 2-3 gibi. Ben evde tek başıma kalmaktan çok korkuyorum bir çıt sesi duysam sanki evde biri var gibi korkuyorum. Ve sadece gece değil gündüz de korktuğumu farkettim elimde olmadan ister istemez tek başımayken aklıma kötü şeyler geliyor. Zamanla geçeceğini düşünmüyorum. Dediğim gibi çocukluğumda oluştu bende bu. Yıllardır da var. Düşünürken bile kötü oluyorum. Akşama kadar tek başıma ne yaparım ya da nöbeti olduğunda sabaha kadar nasıl uyurum diye düşünüyorum. Bu durumda olup düzeldim diyen var mı?

Ben de öyleydim Üniv'e başlayınca geçti, alıştım yani. Siz de alışırsınız.

Ben o düzelen kişilerdenim ben de küçüklüğümden beri karanlıktan yalnızlıktan korkan bir insanım, çocukken yattığım odadan teee yatak odasına sesim gitsin de annem gelsin diye bağırırdim gecenin dördünde, büyüdükçe de değişen bir şey olmadı holde ışık yanmasın salondan mutfağa gidemezdim lavaboya gidicem birini illa yanımda götürürdüm lavabonun ışığını kapatıp salona kadar gidemezdim ailedeki herkesin burnundan getirmişliğim vardır:) ama üniversitede geçti bu durumum mesleğe başladım ve şu anda evde tek başıma Müge anlı seyrediyorum:)) ben öyle çıt sesi duymamaya çalışırım kendimi kandıririm bir nevi yok canım ne sesi filan diye, aklımı meşgul edecek şeylere veriyorum kendimi arada sırada o paranoyak halim gelir yoklar beni de aldırış etmiyorum artıkın:)

En sevdiğim şeydir yalnız takılmak bir oğlum var adeta enerjimi emiyor arada yalnız kalmak zihnimi ve bedenimi dinlendiriyor

travma vs mi yaşadın

Kucukken ve gençliğimde ben de cok korkardim ama geçti. Dusunmezsen korkmazsin.

Su an bu yorumu kapkaranlık evden sadece gece lambası ışığıyla yazıyorum Allah yardımcın olsun psikolojik

Benim de eşim arada sırada gece çalışıyor. Evlenmeden önce kendi anneme, onun annesine giderim filan diyordum. Ama sonra zor geldi göçebe gibi ordan oraya. İşim de evime yakın olduğu için mesafeyi uzatma istemedim. Yani el mecbur alıştım :) ışığı açık bırakıyorum, bi de güldür güldür tarzı şeyler açıyorum ki zihnim dağılsın. Öylece uyuyorum.

Ben de oyleydim korku filmlerinden oldu diyip bol bol korku filmi izledim hem de üstüste gece gece.. 10 sezon supernatural izledim:) sonuç çok iyiyim karanlık boş ev tikirti umrumda değil.. varsa bişey çıkar karşıma amaaan o düşünsün diyorum:)

Canım benım esımde haftada bır nobete gıdıyor hatta dun nobetcıydı tektim evde ıkıncı tek kalısım ılk kaldıgımda delı gıbı cıt sesı duyssm gıttım baktım dun hıc takmadım komsudandır dedım yattım uyudum bı baktım sabah olmus gunduzde korkutucu seyler gelıyor aklıma bazen ama bende tv acıyorum son ses gecıyo bıraz ustune gıtmemeye calıs ınan gecıyo zamanla

yalnızlık fobisi bende de var sabaha kadar tv yi ışığı kapatmadigimi bilirim evde teksem. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…