- Konu Sahibi littlebadgirls
-
regl oldugum dönemlerde sıkça oluyor
sanki kimse beni sevmiyor , herkes bana düşman
herkesi yanlış anlıyorum ne derlerse tersine çekiyorum
sonra iyice kötüleşince kendime geliyorum ya resmen şımarıklık yapıyorum diyorum kendi kendime
regl bitince bitiyor tabi
ayy sorma bahane edip aglama bende de var hatta ben o günlere ağlama günlerim diyorumoluyo çok duygusallaşıyorum her ay bi konuyu bahane edip ağlıyorum ama ağlayınca kötü hisler gidiyo içinden ağlıyo biliyosan ağla rahatla
Bazı dönemler sanki dünya batmış herşey benim başıma gelmiş gibi hissediyorum hiç bişeyle mutlu olamıyorum yaşadığım hayatı sorgulamaya başlıyorum bi karamsarlık herşeyden bıkkınlık kaçıp gitme isteği ve bu genelde hep regl olacağım zamanlarda oluyo ve ben bu durumdan çok sıkıldım bunu geçirmenin bir yolu var mıdır sizdede öyle oluyor mu ?
kızlar bu bhsettiğiniz ruh hali bende de adetten 1 hafta önce başlıyordu. dikkat edince eşimle adet öncesi hariç tartışmadığımızı görüuordum. biri dokunsa da ağlasam modunda geziyordum 1 hafta boyunca. adetim geldiği anda hepsi gçiyor pamuk gibi oluyordum :)
bende hormon bozukluğu var buna çare olduğunu öğrendim ve hayıt tohumu kullanmaya başladım. ve bir kez bile ağlamadan bir kavga bile çıkarmadan adet oldum. bahsettiğim sinirlilik vs. hiç biri olmadı.
forumlarda bununla ilgili bilgi bulabilirsiniz. bi araştırın derim.
Bazı dönemler sanki dünya batmış herşey benim başıma gelmiş gibi hissediyorum hiç bişeyle mutlu olamıyorum yaşadığım hayatı sorgulamaya başlıyorum bi karamsarlık herşeyden bıkkınlık kaçıp gitme isteği ve bu genelde hep regl olacağım zamanlarda oluyo ve ben bu durumdan çok sıkıldım bunu geçirmenin bir yolu var mıdır sizdede öyle oluyor mu ?
Hayıt tohumu bende aldım ezip kaynattım şeker falan koymadım ancak yarıya kadar içebildim az daha kusuyodum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?