Sizde durum nedir?

elizz0006

Gülümse hayata...
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
686
916
303
Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir sorum var uzun uzun yazıp sizi sıkmak istemiyorum sadece canımı sıkan bir konuda sizdeki durumu merak ediyorum konu annem...Ben aramadıkça aylar hatta bir yıl bile olsa arayıp sormaz insan kaç yaşına gelirse gelsin annesinin bi kızım nasılsın diye iki kelime demesini bekliyor sizin anneniz sizi ne kadar sıklıkla arar?Ben bunu kendisine sordum siz beni arayacaksınız ben aramam diyor kendisi ablamda kalıyor tek te kalsa asla aramaz hep bizden bekler aramızda hiç bir sıkıntı yok bu arada içinden gelmiyor sanırım ama ben buna çok takıldım bu aralar.Size çok basit bir konu gibi gelebilir ama benim annem gibi olan var mı acaba merak ettim.

Nispet yapmak gibi olmasında 2 gün aramasam 3.gün arar hem annem hem kayınvalidem. Ama bazı insanlar vardır soğuk tabiatlıdır. Sizde aramayın epey belki özler arar kendisi

Çok güzel işte ben 1 yıl bile aramasam ölü müyüm diri miyim umrunda bile olmayıp aramaz hep tek taraflı da insani üzüyor aslında çok acı bir durum hayatım hep anne kız ilişkisi arkadas gibi olan kişilere özenmekle geçti

Ben de örnek vereyim. Kendi annemle günde 5 kez konuşurum belki ama eşimde durum tam tersi. Kaynanam, 1 hafta geçse aramaz kocamı oğlum napıyorsun diye. Hep kocam arar, sorar. Yapı meselesi mi, yetişme tarzı mi, nasıl alışırsa öyle gider mi bilemedim şimdi.

benim kv öyle, işi düşmese aramaz hiç. birde niye aramıyorsunuz diye trip atar. ben arayıp sormam hiç, oğluyla kendi arasındaki ilişki bana bulaşmadıkları sürece sıkıntım yok.

Sizin anne bayagi vurdumduymaz
İnsan çocuğunu merak etmez mi
Benim annemimki de aşırı mesela buda iyi degil
Sizinki de tam tersi.
Ortasi lazim.
Esimim annesinin teli olmamasina ragmen kocasından aratir onlarda hergun konusur.

evimiz yakın olmasına rağmen hergün görüntülü arama yaparız rutine bağladık .kimin aradığı fark etmiyor ama o gün mutlaka konuşulur..
tabi herkesin ilişkisi farklı benim annemle paylaşımım çok. o derdini bana anlatır ben ona.
madem sizden bekliyor siz arayın ne farkeder ki

cevabi sizde. her annenin huyu suyu farkli. kimi de aramaktan biktirir.

hep oyle miydi? ilgi istiyor belki de. belki de gururu oksaniyor, kibir yapiyor (siz arayacaksiniz lafi oyle hissettirdi).

size guveniyor cok merak etmiyordur iyi mi kotu mu diye.

bence biraz da sen ara anne sen arayinca mutlu oluyorum sevildigimi hissediyorum gibi guzelce ona hissettirin.

ablanizdan sizle ilgili havadis aliyorsa o sebeple merak edip aramiyor da olabilir.

esiniz bir sey diyor mu bu duruma? evde oldugu zamanlara denk gelirse veya gelmese de.

Bence yapısı böyle. Sizi seviyordur. Ama belli etmiyordur. Hep sizin aramanızı istiyor demek ki. Beni ikide bir aramayın da diyebilirdi :)
Ama sinir bozucu bir durummuş citten.

Eşimin annesi de sizin ki gibi normal şartlarda aramaz. Çok çok nadir arar onda da kesin biri gelmiştir bize gelin demek için arar.
Ölsek kalsak haberi yok yani biz aramasak.
Bazı insanlar öyle görmüşler evladını küçük olduğu için aramıyorlar.

Arama konusunda kesin konuşamam çünkü ben de kimseyi aramam. Telefonla konuşmayı sevmiyor olabilir benim gibi. Ben kimseyi aramam ama annem babam beni arar. Annem her gün arar internet bulursa görüntülü aramaya çalışır. Ama çocuğunun hangi şubede okuduğunu bilmeyen annem olsa ben de kırılırım

Bazı arkadaşlar sen ara nolcak demiş tamam güzel de ya 1 kere 6 ayda bir kere bile arasa mutluluktan ağlarım herhalde inanın abartmıyorum ben zaten cuma günleri mutlaka arıyorum çok mu abartıyorum benim yerimde olsanız cidden sizin de moraliniz bozulurdu Allah korusun bisey olsa bana aylar sonra duyacak galiba biri haber vermezse tabi

Biz ayni evde yasarken bile ben isteyken uzun uzun konusurduk ,halad oyleyiz 2 gunde bir goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…