esiniz bir sey diyor mu bu duruma? evde oldugu zamanlara denk gelirse veya gelmese de.evimiz yakın olmasına rağmen hergün görüntülü arama yaparız rutine bağladık .kimin aradığı fark etmiyor ama o gün mutlaka konuşulur..
tabi herkesin ilişkisi farklı benim annemle paylaşımım çok. o derdini bana anlatır ben ona.
madem sizden bekliyor siz arayın ne farkeder ki
Arama konusunda kesin konuşamam çünkü ben de kimseyi aramam. Telefonla konuşmayı sevmiyor olabilir benim gibi. Ben kimseyi aramam ama annem babam beni arar. Annem her gün arar internet bulursa görüntülü aramaya çalışır. Ama çocuğunun hangi şubede okuduğunu bilmeyen annem olsa ben de kırılırımHer zaman böyleydi düşünün ilkokuldan itibaren annem hangi şubeye bile gittiğimi bilmezdi ama son zamanlarda çok üzülmeye başladım çünkü çocukken çok fazla farkında değildim şimdi velilerimi görüyorum da ....
eşim pek denk gelmiyor işte olduğu için ama bişey demez . en çok kardeşlerim söylenir annem onlara aratıyor bir saate yakın kadarda konuşunca onlar sıkılıyor bu durumdanesiniz bir sey diyor mu bu duruma? evde oldugu zamanlara denk gelirse veya gelmese de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?