Sizde erkeksiz olmaz diyenlerdenmisiniz?

hayır değilim :)
yerı gelıyor biz onlara muhtacız yer gelıyor onlar bize muhtac :))
özellıkle boyları bizden uzun olmaları acısından.. mutfak dolabındakılerı almak adına (gerci benı pk baglamıyor öhöm boyum bi haylı sırık olduna )
bizden daha gucluler ..agır esyları kaldırmak , veya vidaları bizden daha iyi sıkabılıyorlar..

onlarda bizsiz bişey yapamaz..bizim gibi evi dip kose tam olarak temızleyemezler.. ;-)

iki tarafta bırbırne muhtac.. duygusal acılarına hiç girmiyorum yani.

Evet bir bakıma öyle.................................

Hayatımda bir erkek olmadan da yaşayabilirim tabiki.
Erkeksiz olmaz diyenlerden değilim.
Ama yanımda aşık olduğum bir erkek varsa,yaşamıma güzellikler katıyorsa herşey daha farklı olur.

Erkeksiz olur...bal gibi de olur...ammmannn napicam erkegi yaa...ben ozgurlugu seviyorum,kisitlanmaya tahammulum yooook!!!! erkeklerin de isi bu oldugu icin tek bir cumleeyle diyorummmmmmm "erkeksiz olur....."

doğanın kanunu, Allahın emri peygamberin kavli. eyvallah.
ben hayırsızı olacağına hiç olmasın diyenlerdenim. üstte charmingin dediği gibi, sevdiğim ve sevildiğim biri olur değer görürüm onsuz olamam tamam. ama illllllllla bi erkek olcak diye düşünmüyorum. insan olarak Allahtan başka kimseye muhtaç değiliz, rabbim muhtaç etmesin de.:ecrin_bebek:

ewet olmas:asigim: yane zaman zaman onlardan cok nefret etsemde bos kalamam bn yane kalamıorum:1rolleyes: birinin bitcegini anladıım anda dierini kenarda tutuorumm:S:S:jeyyar:

Ben bunu bir ara denedim.. sonra kendimi baygın baygın çiftlere bakarken buldum..-tatlicadiarzu-

İmreniyor insan.. kendini kötü hissediyor.. ben neden yalnızım diyor

Şevkat.. ilgi ..sevgi.. her kadının istediği birşeydir..doğanın kanunu bu

Tamam şu var bir erkeğe illaki ihtiyac var diyemem.... olmalı mutlaka diyemem

Olmayınca.. bazı duygulardan yoksun.. paylaşımsız yaşıyorsun..bu var

Bunu ve buna benzer durumları göze alıyorsa kadın.. yaşar ama nasıl yaşar..

Ot.. çöp gibi bir ara benim yaşadığım gibi.kafamçokkarıştı. valla denedim bi yanım eksikti hep..

Şimdide yalnızım ama uygun gördüğüm olursa .. düşünebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…