sizden baska dertlescek kimsem yok kızlar :(

Gunes1556

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
244
149
103
31
Öncelikle merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım umarım yanlış yere konu açıp sizi rahatsız etmemişimdir.Şimdi geleyim sıkıntıma 2 senelik bir ilişkim var daha doğrusu vardi.1 haftadir ayriyiz sevgilim kisa kollu giymeme bile kiziyor arkadaslarimla dışarı çıkmama kesinlikle izin vermiyor beni o kadar bunaltiyor ki. Staj yapıyorum bu yaz arkadaşlarimin sevgilisi is cikisina gelip süpriz yapiyorlar bende bekliyorum ama yok her aksam bir umutla çıkıyorum fakat ben hep ikinci plandayim onun icin kuzenleriyle bulusur tatile gider doğum günümde bile yanimda yoktu biraz naz yaptim olabilir boyle seyler hep yanında olamayabilirim diye sinirlendi doğum günümde bile kavga ettik bugün bari özel olduğumu hissettir dedim ama yok.Aslında onu cok seviyorum yani sürekli kavga etmesek sevgimi daha iyi anlayacağım ama her gün kavga ediyoruz surekli benden Özür bekliyor bir kerede o gönlümü alsin diye bekliyorum sinirleniyorum ama yeter diye kiziyor Özür diliyorum boyle Özür mü olur he he yeter bitsin der gibi bu ne diyor.Derdin ne soyle diyor anlatıyorum beni dinlemiyor bile asil sen şunu yaptın asil sen bunu yaptin diye başlıyor hemen yanindayken elimle agzini kapatip kendimi dinletiyordum yoksa imkani yok hic susmuyor bana fırsat vermiyor bazen diyorum ki hayalimde ki erkek değil .s Şimdi de bu kıyafet konusundan ayrıldık ben buyum yapabilcek biseyim yok dedim o zaman ben ayrılıyorum dedi facebooktan sil numaramı sil dedi bu ne ya cocuk musun sen diye sinirlendim ben 20 sevgilim 21 yasinda ama bu halleri lise çağında gibi silmiş beni faceden falan o kadar sinirliyim ki ne yapsam bilmiyorum acida çekiyorum aslinda barissam mi yoksa boyle mi kalsam bilemedim hoş barismak icin asla mesaj atmaz ben atsam da kendini naza ceker dertlescek kimsem yok aklima sizler geldiniz bana yardim edin kizlar

Daha sevgiliyken böyleyse evlensen evden de çıkarmazdı bu adam seni Bence mesaj atmamalısın adam sen konusunda oldukça rahat gibi geldi bana çünkü ne isterse yapmışsın onda kaybetme korkusu yok madem bitirdin bence biraz sosyalleşmeyi dene mesele arkadaşlarımla dışarı çıkmama izin vermıyo demişsin çık dolaş biraz özgürlüğünde tadına bak o zaman çok düşünmemeye başlarsın ve elin telefona gitmez sürekli

Öyle diyordu zaten canım evlendikten sonra dışarı çıkmak hic yok simdi tadini cikar falan deyip dururdu

canım bence hayatta bırı ıcın yasayamazsın o senı yonetmemelı bir kadın yaptırmak ısteıgı seyı ılla yaptırır bnce sevgılın ılıskı konusunda acemı ve sen onun acemı zamanına denk gelmıssın

Öyle diyordu zaten canım evlendikten sonra dışarı çıkmak hic yok simdi tadini cikar falan deyip dururdu

amaaannnn ayrılmakla doğru karar vermişsin o zaman evden çıkarmamak nedir yahu bir daha ne zaman geliceksin ki 20 yaşına bu yaşta arkadaşlarınla gezmeyeceksin eğlenmeyeceksin istediğini giyip istediğini yapamayacaksın da ne zaman yapıcaksın sana saygısı olmayan adamla zaten yeniden başlasanda uzun sürmez o yüzden hayatın tadını çıkar kafa dağıtacak uğraşlar bul yoksa boş kaldıkça onu ararsın

arkana bakmadan kaç ... sakın barışma SAKIN!!! .. önünde güzel uzun bir hayat var .. yaşamana bak sana saygı duyan değer veren seven birisi inanki karşına çıkacak

Olabilir ilk sevgilisi benim zaten canim.Aksine hic benim dediğim olmaz ama bir kavga edelim senin mutluluğun icin uğraşıyorum terbiyesizsin sen diye kizar

Buda senin hosunAmi gidiyordu ayyy bak beni ne kadar seviyor nasil kiskaniyor diye Ya birakin su keko kendini bilmez kenar mahalle erkeklerini yaa.daha yasin kac senin allah askina en guzell gunlerini bu tiple harcama degmez.hayat sevgiliykenki gibi tozpembe degil.hayat ewlendikten sonra oyle bir tokatlA uyandiriyorki insanki o pembe ruyadan keskeeee diyosunda is isten geciyor.silkelen kendine gel.benim bu cocukla ne isim var de isine gucune bak.sacma sapan coluk cocuk laflari moron ya

Allah aşkına bırakın şöyle adamları diyecem ama çok itici gelecek...en iyisi bu paylaşımım burda dursun 1-2 yıl sonra bakar beni hatırlarsınız

böylesi evlenince şiddet te uygular allah bilir bu ne ya.evet erkek biraz kiskanmali ama cilgini çıkarmış seninki.meselaben de kiizi ruj sürerdim erkek arkadaşim azaltmami istedi şeftali pembe tonları kullanıyorum şimdi ,etek giymemi istemez ama katı bi şekilde söylemez.evet onunda hep haklıyım gibi bi havası var ama en sonunda hep o dayanamaz yelkenleri suya indirir.senin ki de abartmış yani

Kız dediğin ugrasirmis Özür dilermis benim gibi Özür beklemezmis laf iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…