Sizden baska kimsem yok..

Hic alinmadim kirilmadim da , aksine birinin beni tokatlayip kendime getirmesi lazim :) . Yazdiklarinda cok haklisin bende sehir disinda okumak istiyorum zaten imkanim olsa bir dakika durmam , ama sehir disina izin cikarmi birde o konu var :)

Kendisinin hic arkadaslari varmi? hic gitmezmi gune felan

Kendisinin de yok , bizim evimize en son misafir 8 ay once gelmisti . Dusun artik ondan oncede 3 senedir misafir gelmemisti eve . Kendisi kavgaci biridir ayrica .

Baban ne dusunuyor annen hakkinda?
Hic kavga cikmiyomu ya sen beni nasil kisitlarsin diye? Bban bildigin daha gorusmuyomu o arkadaslarla karim dedi diye.

Baban ne dusunuyor annen hakkinda?
Hic kavga cikmiyomu ya sen beni nasil kisitlarsin diye? Bban bildigin daha gorusmuyomu o arkadaslarla karim dedi diye.
Yok canim cesitli bahaneler uyduruyor isim var vs gibi . Ayrica bizim evde kavga olmadigi zaman biz acayip hissederiz kendimizi . Defalarca evimizi polis basti avrupada . Annemle babam kanli bicakli kavga ettiler defalarca . Hatta su an kavgalardan birtanesi su an yasaniyor :)

Hic alinmadim kirilmadim da , aksine birinin beni tokatlayip kendime getirmesi lazim :) . Yazdiklarinda cok haklisin bende sehir disinda okumak istiyorum zaten imkanim olsa bir dakika durmam , ama sehir disina izin cikarmi birde o konu var :)

Ister çıksın ister cikmasin , gitmek zorundasiniz ya, bilmiyorum orda tercihler filan nasil ama siz gidin sehirdisi bir yer yazin izin vermezlerse gizlice yapin, sonra bir kavga kiyamet kopar ama merak etmeyin kabullenmek zorunda kalirlar. Yani ben bunları diyecek insan degildim aile bağlarına cok onem veririm ama bir de sizin hayatiniz var rezil edilmemesi gereken. Annenizi suclamayin o bilerek yapmiyor eminim ama farkinda olmadan zarar veriyor size, bir sekilde onune geçmek lazim bu da sizin elinizde

Evet muhakkak ki kabullenmek zorunda kalicaklar ama o zamana kadar da ben kanser olurum . birdahaki tercihlerim eylul ayina , o zamana kadar dayanabilirsem ne ala :)

Annen sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz bu yaştan sonra degismicegine gore üniversiteyi kazanmaya bak.annene saygısızlıkta yapma alttan al hosgor.dusunki annenden öte kim sevebilir seni annelerimiz canımız bizim boyle dusun.ve bunlara asla odaklanıp dertlenme şuan yapman gereken tek şey çalışmak ve kazanmak.

Ne? aile ici tartismalariniza polismi yetisiyor
Anneni ben hic cozemedim ya, rahatmi batiyor bu kadina.
Illla birisiyle tartismasi lazim galiba.
Simdiki kavganin sebebi ne?

Tum planlarimi bu sene giricem diye yapmistim , ve giremeyince de cok kotu hissettim kendimi .
Zaten tek umudum universiteyi kazanip biseylerle mesgul olmak yoksa Allah yardimcim olsun .

Evet muhakkak ki kabullenmek zorunda kalicaklar ama o zamana kadar da ben kanser olurum . birdahaki tercihlerim eylul ayina , o zamana kadar dayanabilirsem ne ala :)

O surece kadar internetten bir iki arkadas edinebilirsin, ama dikkatli ol cok hani cok kelimesinin anlatmaya yetemeyecegi kadar cok kotu kalpli insanlar var. Bunlarin yaninda yuzde 1 oraninda da iyi insan var. Sadece muhabbet etmek uzerine iletisim kurabilirsin insanlarla, hem bir degisiklik olur hem de dayanma gucun artar bu arada bak yazarken unuttum sinavlarin var senin sinavlari aksatma, kazanmak zorundasin sehirdisi.

Psikolojik şiddet bende de var, yorgunum çok..
Panik atak belirtileri gösteriyorum artık ben ufaktan anladığım kadarıyla, geçici olduğunu umuyor dua ediyorum artık... Daha az takmaya gayret göstermeye çalışıcam olabildiğince. Çalışmaktan başka çare yok gibi benim için de.
Allah yardımcın olsun senin de, kalbine ferahlık versin inşallah...

Haklisin canim insallah hayirli haberlerimlede konu acmak nasip olur . Sizler varsiniz cok sukur en azindan sizlere derdimi anlatabiliyorum :) Hic de usenmeden yardim ediyorsunuz . Allah razi olsun :)

Yok bu normal degil.
Annen hepmi boyleydi? yoksa zamanlami oldu?
Bi insan bagirmaktan kavga etmekten neden hazedirki ya?
Anlamiyorum bende inan . Bende cozemedim . Kucukken daha da sert bir kadindi , olesiye korkardim annemden , kucuk kardesim annemi hic sevmezdi hep anneanemde kalirdi o zamanlar .
Bu arada , Aramizda bir psikolog varsa su duruma bir el atarsa sevinirim . :)

Amin canim benim Allah hepimizin yardimcisi olsun . Bende de panik atak var ama teshis icin doktora gitmedim . Gecen gun kalp krizi geciriyorum sandim son anlarim diye sehadet getirdim, sonra kendimi toparlayip guc bela saglik ocagini aradim. Doktor guldu yasin kacki kalp krizi geciricen dedi . Basbayagi panik ataksin dedi bana . Hakkatten belirtilerine baktimda ayni ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…