Boşanma konusunda fikir sorarken gülen bir smiley kullanmışsınız.ben sadece fikir istedim "ciddiyetsiz" diye bir yakıştırma değil. saygıyı bozmayalım..
yeni üyelik değil bu durum fake de değil. ama kolay geliyor böyle eleştiriler. pişman oldum zaten paylaştığıma. buyrun istediğiniz kadar hakaret edin eleştirin ozaman. kadın kadına dertleşmek mümkün değil zaten bunu birkez daha anlamış oldum..
sinirli bir yapısı var ama öyle dayak falan yemedim sadece bi kaç kez öyle bacağıma vurmuştur tekme şeklindeve evet herşey çok monoton bir halde. çok kez konuştum yorulduğumu sıkıldığımı.. o hep öyle dinledi bunun için bir şey yapmadı bile. her akşam eve geldiğimizde hep ben ilgilendim senelerce günün nasıl geçti vs.... diye. konuşmaya çalıştım. hakettiğim değeri alamadım diyelim. beni sevip sevmediğine net değilim. ama ben çalışıp para kazanan borçları ödeyen atm gibi, evde yemek temizlik yapan hizmetçi gibi, çocuğuyla ilgilenen dadı gibiyim. son zamanlarda biraz baş kaldırış durumuna geçtim sanırım şaşırıyor bu duruma alıştı tabii herşey rutin gidecek sanıyordu. ama evlilik herşeyi öldürüyor eskisi gibi değil evlilikler. herkes artık kolay boşanıyor gözüyle bakılıyor. aslında şöyle bir fark var arada geçmiş zamanla şimdiki zaman arasında, kadınlarda çalışıyor artık ve erkekler bu durumdan pek memnun hayat müşterek evet ama buna bağlı olarak kadında özgür olmalı ozaman. köle gözüyle görülmemeli. çocuğum herşeyim tek dalım. ama sorunlu bir ortamda çok sağlıklı değil onun için biliyorum. ortada kalmış durumdayım resmen
konu sahibinin üyelik tarihi 2008
yeni üyelik diyen çıkmış :)
konuya gelirsek,
bence evliliğiniz ve hayat çok monotonlaştığı için bu sıkıntılar
hak ettiğiniz ilgi, sevgi ve şefkati görememekten sıkılmışsınız
boşanmak çok radikal bir karar
yalnızlık, babasız bir çocuk büyütmek, istanbul gibi pahalı şehirde tek başına yaşam idame ettirmek falan
bence sizin biraz ara verip kafa dinlemeye ihtiyacınız var öncelikle
bir tatil olabilir, başka bir alternatif olabilir
biraz yalnız kalıp sağlıcakla düşünmeye
acele karar vermeyin derim..
:44: yani herşeyi geride bırakıp gitmek yeni bir hayat kurmak mantıksızcamı? bu dünyaya kaç kere gelicezki? evlenmek çokta iyi birşey değil. bir kadın ne olursa olsun kendi ayakları üzerinde durup kendi hayatını kurmalı. çünkü bu erkekler hiç birşeyin değerini bilmiyor zamanla tüketiyorlar bizleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?