kabalık yapmam istemem; ama şey hissettim
sanki gönlünüzde başka birine yer açmışsınız?
öncelikle eşinizle oturup bu sıkıntılarınızı paylaşın (belki paylaştınız bile bilmiyorum) yani birden çıkıp ben boşanmak istiyorum deyince şaşırmasın diye öyle dedim. sonra istanbulda tek başına yaşamak zor. ben bekarım ama ben bile zorlanıyorum. ha yapamaz mıyım diyorsan yaparsın hiç merak etme. küçük bir ev tutup oğlunla yaşar gidersin. ama zorlanırsın. istedikten sonra herkes herşeyi yapar diye düşünüyorum.
hakkında hayırlısı olsun..
:) yok değil.. sadece evli olmak yordu diyelim. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü.
bekarlık sultanlıktır durumu yanive boşanma sürecindeki korkular malesef.
evet konuştum tam net olmasada. böyle yürütemeyeceğimi falan. oda aynı fikirdede boşanmaya pek yanaşacak gibi değil. yalnız yaşamanın zor yanları nedir peki?beni neler beklerki öyle bir durumda
ben mucadele ederdim benı yanlış anlamanızı ıstemem ama ortada cok cok abartılacak bı durum yok aldatılma olsa tamam derdim.ama eskinin kadınlarına bakıyorumda hakıkaten cok emek vermişler.oyle esım benle ılgılenmıyo ben bosancam deselerdi eminim simdi bi çoğumuzun anne babası ayrı olurdu.bence ilişkinize yeni şeyler katmmak sizin elinizde.çocuğunuzunda psikolojisini dusunerek atın adımlarınızı.hiç evlenmedim.nacızane fikrimKısaca anlatmak istiyorum. 8 yıllık evliyim ve aşırı bunalmış durumdayım. maddi sıkıntılar, eşimin ilgisizliği,
umursamazlığı birçok şeyi bitirdi içimde. bir oğlum var 7 yaşında. 6 senedir çalışıyorum. hem ev hem çocuk hem iş
hepsini bir arada götürmek zor ve yorucu. ve eşinde bu duruma anlayış göstermiyorsa evdede herşey kusursuz olsun
istiyorsa daha çekilmez oluyor hayat. resmen köle gibi. arkadaş çevren kalmıyor bir kere vakit yokki çıkıp eğlenmeye
kafa dağıtmaya. son iki aydır iice kopmuş durumdayım ondan. yeni bir hayat kurmak istiyorum. yüzüne karşı net bir şekilde boşanmak istiyorumda diyemiyorum erkek ya kaba kuvvet durumu var korkuyorum ne olur diye. antalyadayım ben. bu şehirdende sıkıldım. boşansam oğlumu alabilirmiyim yanıma. kesin vermek istemeyecek. boşansak ne şekilde olacak bilmiyorum haberlerde çıkan cinayetler korkutuyorbilemiyorum. üzerime çekilmiş krediler var. çalışıp kendimi idare ederimde birazda bu maddi durum esir alıyor zaten. ne yapıcam bilmiyorum kafam çok karışık. aşk bitti sevgi saygı yok. cinsellik yok. o seviyor gibi ama seven adam böyle davranmaz eşine. herşeyi bitirdi içimde. istanbulda yaşamak kolay değil biliyorum ama tek yaşamak istediğim yer orası. köklü bir değişim yani istediğim birazda cesarete ihtiyacım var. ailem ayrı zaten pek görüşmüyorum onlarla. siz ne yapardınız bu durumda :44: yani herşeyi geride bırakıp gitmek yeni bir hayat kurmak mantıksızcamı? bu dünyaya kaç kere gelicezki? evlenmek çokta iyi birşey değil. bir kadın ne olursa olsun kendi ayakları üzerinde durup kendi hayatını kurmalı. çünkü bu erkekler hiç birşeyin değerini bilmiyor zamanla tüketiyorlar bizleri....
radikal kararlar verme aşamasındasınız gördüğüm kadarıyla...
hem boşanmak istiyosunuz hemde şehir değiştirip yeni bir hayata başlamak istiyosunuz..kolay olmayacak şüphesiz...
ama eğer böyle mutlu olacağınızı düşünüyosanız,karar sizin tabiki..
ama oğlunuzunuda düünmek zorundasınız..o nasıl etkilenecek bu durumdan..hem babadan ayrılıcak hemde yeni bi çevre ortam...
onuda buna hazırlayın derim...
eşinizden neden çekiniyosunuz bunları konuşmaya?daha önce şiddet mi uyguladı ki?
ben sanki birada şey sezdim:artık sizin evliliğiniz monotonlaşmş vede siz bariz bi sebeb olmadıı halde ayrımak istiyosunuz..nasıl olsa çalışıysunuzda maddi özgürlükde var yani....yanlışsam düzeltin..
ben mucadele ederdim benı yanlış anlamanızı ıstemem ama ortada cok cok abartılacak bı durum yok aldatılma olsa tamam derdim.ama eskinin kadınlarına bakıyorumda hakıkaten cok emek vermişler.oyle esım benle ılgılenmıyo ben bosancam deselerdi eminim simdi bi çoğumuzun anne babası ayrı olurdu.bence ilişkinize yeni şeyler katmmak sizin elinizde.çocuğunuzunda psikolojisini dusunerek atın adımlarınızı.hiç evlenmedim.nacızane fikrim
bu arada mesajlarınızın tümünü okumamıştım ama gördüm ki siz ciddiyetsiz biirine benzıyosunuz hakıkaten macera arıyosunuz
siz kendi hayatınızı ciddiye almıyosunuz ben mi alıcamben sadece fikir istedim "ciddiyetsiz" diye bir yakıştırma değil. saygıyı bozmayalım..
seninle aynı fikirdeyim ..yeni üyelik ben de fake diye düşünüyorum konu için. insanlar evliliklerini ne sorunlar arasında kurtarmaya çalışıp nelere göğüs geriyorlar; sen can sıkıntısından yeni bir hayat için boşanmak istiyorsun. nedenleri de yok tam olarak. yani bana inandırıcı gelmedi konu uslup da etkili bu düşüncemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?