Kısaca anlatmak istiyorum. 8 yıllık evliyim ve aşırı bunalmış durumdayım. maddi sıkıntılar, eşimin ilgisizliği,
umursamazlığı birçok şeyi bitirdi içimde. bir oğlum var 7 yaşında. 6 senedir çalışıyorum. hem ev hem çocuk hem iş
hepsini bir arada götürmek zor ve yorucu. ve eşinde bu duruma anlayış göstermiyorsa evdede herşey kusursuz olsun
istiyorsa daha çekilmez oluyor hayat. resmen köle gibi. arkadaş çevren kalmıyor bir kere vakit yokki çıkıp eğlenmeye
kafa dağıtmaya. son iki aydır iice kopmuş durumdayım ondan. yeni bir hayat kurmak istiyorum. yüzüne karşı net bir şekilde boşanmak istiyorumda diyemiyorum erkek ya kaba kuvvet durumu var korkuyorum ne olur diye. antalyadayım ben. bu şehirdende sıkıldım. boşansam oğlumu alabilirmiyim yanıma. kesin vermek istemeyecek. boşansak ne şekilde olacak bilmiyorum haberlerde çıkan cinayetler korkutuyor
bilemiyorum. üzerime çekilmiş krediler var. çalışıp kendimi idare ederimde birazda bu maddi durum esir alıyor zaten. ne yapıcam bilmiyorum kafam çok karışık. aşk bitti sevgi saygı yok. cinsellik yok. o seviyor gibi ama seven adam böyle davranmaz eşine. herşeyi bitirdi içimde. istanbulda yaşamak kolay değil biliyorum ama tek yaşamak istediğim yer orası. köklü bir değişim yani istediğim birazda cesarete ihtiyacım var. ailem ayrı zaten pek görüşmüyorum onlarla. siz ne yapardınız bu durumda :44: yani herşeyi geride bırakıp gitmek yeni bir hayat kurmak mantıksızcamı? bu dünyaya kaç kere gelicezki? evlenmek çokta iyi birşey değil. bir kadın ne olursa olsun kendi ayakları üzerinde durup kendi hayatını kurmalı. çünkü bu erkekler hiç birşeyin değerini bilmiyor zamanla tüketiyorlar bizleri....
umursamazlığı birçok şeyi bitirdi içimde. bir oğlum var 7 yaşında. 6 senedir çalışıyorum. hem ev hem çocuk hem iş
hepsini bir arada götürmek zor ve yorucu. ve eşinde bu duruma anlayış göstermiyorsa evdede herşey kusursuz olsun
istiyorsa daha çekilmez oluyor hayat. resmen köle gibi. arkadaş çevren kalmıyor bir kere vakit yokki çıkıp eğlenmeye
kafa dağıtmaya. son iki aydır iice kopmuş durumdayım ondan. yeni bir hayat kurmak istiyorum. yüzüne karşı net bir şekilde boşanmak istiyorumda diyemiyorum erkek ya kaba kuvvet durumu var korkuyorum ne olur diye. antalyadayım ben. bu şehirdende sıkıldım. boşansam oğlumu alabilirmiyim yanıma. kesin vermek istemeyecek. boşansak ne şekilde olacak bilmiyorum haberlerde çıkan cinayetler korkutuyor