• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizden öncesini önemser misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Sevgiliniz veya eşinizin sizden önceki hayatını kafaya taktığınız oldu mu? Nasıl üstesinden geldiniz?
Daha önce sevgilisini aldatan biriyle olup mutlu olan varmı karşısındakine güvenip ilerleyen?

Zira kendim cok kuran bir insan olarak önceyi takmamaya zorlanıyorum da.

Sevgiliniz veya eşinizin sizden önceki hayatını kafaya taktığınız oldu mu? Nasıl üstesinden geldiniz?
Daha önce sevgilisini aldatan biriyle olup mutlu olan varmı karşısındakine güvenip ilerleyen?

Benden önceki kadın/sevgili/nişanlı/eş kafama takmam.

Ama sevgilisini aldatan biri derseniz orada durun. O kısım benden önceki hayat değil ki, resmen bir adamın karaktersizliği. Güvenemem de ilerlemem de.

Ne kadar 'takmam yeeaaa' desekte şimdi kendimizi kandırmayalım, kadınlar olarak bu konuda çok iyiyiz.
Hem takar, hem kurar hem de hayatı hem kendimize hem de karşı tarafa zehir ederiz.

Haa ama daha önce sevgilisizi aldatmış birini ne kafama ne de koluma takarım.

önemsemem.. benden öncesinde sevgilisiyle yatmış kalkmışlığı da varmış sallamadım. ha ona da çok sadıkmış hatta aldatılmış. önemli olan ilişkisindeki sadıklığı.. onun dışında bana ne benden öncesinden önemli olan benimle olan hayatı.

Esimin benden onceki ozel hayatini anlatmasini dahi istemedim, duymak istemedim hala da istemem:stop:
Yoksa kafamda kurar dururum, kendimi biliyorum:KK42:

Amaaa aldatmaya gelince hooop yavas aldatsin:sopa: Onu bana anlatmasi bile, bak dikkat et boyle bi huyum var demek bence:oha:
o yuzden hadi gule gule der gecerdim :mapus:

önemsemem normalde tabi eskide kalan kişi/ kişileri anıp orda burda aratıp ya etmiyorsa
ama aldatma varsa bu o kişinin karakteriyle alakalı öyle bir kişi ile olmak düşündürücü

1003983733663 kere chatten tanıştığın adama güvenme yazmadık mı? Sen de chatten avlayıp vakit geçirdim dediği kızlardan birisin anla artık.

Soruya cevap, onursuz şerefsiz bir insanla olamam. Hayattaki en önemli şey onur, olmayınca insanlığın gidiyor solucana dönüyorsun.

1003983733663 kere chatten tanıştığın adama güvenme yazmadık mı? Sen de chatten avlayıp vakit geçirdim dediği kızlardan birisin anla artık.

Soruya cevap, onursuz şerefsiz bir insanla olamam. Hayattaki en önemli şey onur, olmayınca insanlığın gidiyor solucana dönüyorsun.

oooo guzel tespit. O konu sahibi = bu konu sahibi ise bende yorum yapmiyorum artik

oooo guzel tespit. O konu sahibi = bu konu sahibi ise bende yorum yapmiyorum artik

kızlar bn chatte tanısmayı umursamıyorm nerde tanırsan tanı karakter önemli.. bnde chat e girdim ama sadık biriyim sonucta. sadece biriyleyken aldattı ise bu sorun olur benim nazarımda..

Ben gecmisini umursamiyorum ama gecmisinde sevgilisini aldatmissa iliskiye baslayamam aninda sogurum.

Benden once hergun biriyle dusup kalkan cinsdl hayati aktif biriyle zaten bir gelecdk dusunmem

Ama onun disinda benden once kiz arkadasi olmustur nisan atmistir ve yahut bosanmistir bu gibi seyleri kafaya takmam benden once gelip gecmis seyler

sanırım hiç sormadım hatta bir kaçgun nişanlı kalmış onu bile evlendikten sonra ögrendim ,
hiç te sallamıyorum ,
heee adam devamlı dile getiriyorsa o sıkıntı ona ayar çekmek lazım , ama adam hiç oralı olmuyorsa
eşşeğin aklına karpuz kabugu düşürmenın alemi yok değil mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X