Öyle de yaptım gitmedim ama yine de değişmiyor . Huy sanırım bu onda ki ya dedim yapmayalım demiyorum ama nezaketen bi sor tamam haklısın özür dilerim ama yok ..Konusunca da degismiyorsa birkac planina gitmezdim ben. Onceden sormadigin icin musait degilim derdim
Kötüymüş. Emrivakiye tavizin yok diyip istediğin bir şey olsa bile yapmayacaksın. Bana soracaktın diyeceksin bozacaksın işi. Düzelene kadar durmayacaksın. Hiç taviz vermeyeceksin gerekirse olay çıkacak. Kafasına vuraaa vuraaa düzelteceksinKızlar selam
Erkekler neden bir plan yada bir şey yapmak istediklerinde danışmaz. Mesela benim eşim 3 yıllık evliyiz . Defalarca konuştum olmadı , güzellikle söyledim olmadı, kırılıyorum üzülüyorum dedim olmadı , kavga ettik olmadı , sözler verdi bununla ilgili yine yok .. normalde iyidir , ilgilidir düşüncelidir yardım eder her şeyde .. ama gel gelelim eğer bir yere gidilecekse Hayatım Ali ile karar verdik şu gün kahvaltıya gidiyoruz hep beraber ee bi sor belki bende başka bir plan yaptım belki iyi değilim. Ee Hayatım anneme kardeşim telefon alacakmış yarısını biz vereceğiz paramız yok var mı ( hesaplar bende kirada olduğumuz için ucu ucuna denk ) Hayatım hafta sonu ayşeler gelecek .liste böyle uzuyor . Ve ben ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım . Bi ara böyle davranınca bende müsait değilim gelemem istersen sen git demeye başladım . Gitmiyor ama anlamıyor , değişmiyorda. Şimdi yine kahvaltıya gidilecek mekan seçmiş rezervasyon yapmış üstelik bn ona daha önce bir mekan söylemiştim nereye gidicez dedim buraya bak dedi peki dedim çünkü ne söylesem değişmeyecek . Sonra haklısın sana sormalıydım bu seferlik böyle olsun yazmış hep böyle oluyor .. kızlar bu huyundan nasıl vazgeçirmeliyim ? Yani insan hayatında ki eşine değer verip fikir alır her şeyden önce ..
Birkaç kere ile pes etmeyeceksiniz . Anlayana kadar zorda kalacak .Öyle de yaptım gitmedim ama yine de değişmiyor . Huy sanırım bu onda ki ya dedim yapmayalım demiyorum ama nezaketen bi sor tamam haklısın özür dilerim ama yok ..
Onu da yapıyorum yaptım arkadaşım ya şimdi yine aynısı oldu ve yoruldum cidden koyverdimPlanlarına uymayarak. Her istediğinin olmayacağını anlasın. İşim var başkasına söz verdim deyin, gitmeyin. aklı başına gelsin
Aynısını sizde ona yapın. Mesela yine böyle size sormadan plan yaptığı gün aynı onun tarzıyla emrivaki bi şekilde şöyle bir plan yaptım oraya gidiyoruz diyin. Muhtemelen yüzü düşücek istemeyecek o zaman da sen bir plan yaptıgında ben böyle yapmıyodum, aşk olsun falan de. O zaman anlar ve bunu devam ettirirsen emrivaki yapmanın ne kadar kötü bisey oldugunu görür ve yapmaz.Kızlar selam
Erkekler neden bir plan yada bir şey yapmak istediklerinde danışmaz. Mesela benim eşim 3 yıllık evliyiz . Defalarca konuştum olmadı , güzellikle söyledim olmadı, kırılıyorum üzülüyorum dedim olmadı , kavga ettik olmadı , sözler verdi bununla ilgili yine yok .. normalde iyidir , ilgilidir düşüncelidir yardım eder her şeyde .. ama gel gelelim eğer bir yere gidilecekse Hayatım Ali ile karar verdik şu gün kahvaltıya gidiyoruz hep beraber ee bi sor belki bende başka bir plan yaptım belki iyi değilim. Ee Hayatım anneme kardeşim telefon alacakmış yarısını biz vereceğiz paramız yok var mı ( hesaplar bende kirada olduğumuz için ucu ucuna denk ) Hayatım hafta sonu ayşeler gelecek .liste böyle uzuyor . Ve ben ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım . Bi ara böyle davranınca bende müsait değilim gelemem istersen sen git demeye başladım . Gitmiyor ama anlamıyor , değişmiyorda. Şimdi yine kahvaltıya gidilecek mekan seçmiş rezervasyon yapmış üstelik bn ona daha önce bir mekan söylemiştim nereye gidicez dedim buraya bak dedi peki dedim çünkü ne söylesem değişmeyecek . Sonra haklısın sana sormalıydım bu seferlik böyle olsun yazmış hep böyle oluyor .. kızlar bu huyundan nasıl vazgeçirmeliyim ? Yani insan hayatında ki eşine değer verip fikir alır her şeyden önce ..
İşin ilginci oluyorda yani yaptığını yapayım dedim anlasın diye ama sıkıntı yok eğleniyor dert etmiyorSiz emrivaki ile iş yaptığınızda size ne diyor dahil oluyor mu programınıza?
Yaşattım şimdi direk yazdımAynısını yaşatın. Belki öyle anlar.
Sıkıntı olmuyor onun içinSen de bir şeyler planla o söylediği zaman değil tabiki normal bir zamanda bir yerlere gidelim de.
Sen hiç plan yapmıyor musun?
İşin ilginci oluyorda yani yaptığını yapayım dedim anlasın diye ama sıkıntı yok eğleniyor dert etmiyor
Ben olsam koyvermezdim. Bana danışmadığı hiçbir buluşmaya gitmezdim.Onu da yapıyorum yaptım arkadaşım ya şimdi yine aynısı oldu ve yoruldum cidden koyverdim
O uyum sağlıyor size O zaman ne güzel. Siz de uyum sağlayın.Sıkıntı olmuyor onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?