Size bir şey danışmak istiyorum

Yani eğer sizin emrivakilerinizi reddetse daha farklı yorumlar yapacaktım ama bunu kendi sorun görmeyen biri karşısına sorun olabileceğini daha zor görür, empati yeteneği yok ise. Çok net çizgi çizmeli ve koy vermeden sözünüzün tavrınızın arkasında durmadan onu değiştiremezsiniz.

O uyum sağlıyor size O zaman ne güzel. Siz de uyum sağlayın.
Hiç reddedecegi bir teklif sunmadiniz mi ?
Eşine uyum sağlayan insanlar mutlu olurlar iki tarafta öyle olmalı tabi.
Başkalarıyla plan yapıp söz verip eşine emrivaki yapması uyum sağlanacak bir şey değil bence, uyum sağlamak böyle bir şey değil yani. Sadece ikisi için spontane planlar yapsa hadi kalk gidiyoruz dese evet ama yok ona borç vermek yok şununla şuraya gitmek vs bence saygısızlık.

O uyum sağlıyor size O zaman ne güzel. Siz de uyum sağlayın.
Hiç reddedecegi bir teklif sunmadiniz mi ?
Eşine uyum sağlayan insanlar mutlu olurlar iki tarafta öyle olmalı tabi.
Nereye çekerse oraya gitmek uyum sağlamak değildir bence. Belki o gün dinlenmek istiyor, belki başka işleri var kadının. Eşi düşüncesiz, karısını sallamıyor. Kafasına göre plan yapıp emrivaki yapıyor. Ben biraz kıroluk sezdim. Benim dediğim olur havasında

Adam için böyle bir sorun yok demek ki.

Eşime sormadan karar versem kıyamet kopar ama o da bana aynı şekilde en ufak şeyi sorarak hareket eder.
Kendi başımıza olan işlerimizi bile birbirimizle geçireceğimiz vakti ziyan etmeden yaparız.
Bende böyle istiyorum zaten sorsun yani ne düşünüyor bilmiyorum ki bir şeye karşı çıktığımda yok . Demekki emri vakiler onun için sorun değil . Çünkü kardeşi de öyle . Kardeşi ile plan yapıyor hee she ye söylerim sana yollar hayır ya bi sor belki yok belki vermek istemiyorum benim adıma konuşamazsın sor önce bi sor kıyamet koptu dedim yok yollayamam ama ben öyle dedim sorsaydın

Para konusunda haklısınız.
Eşiniz yönetmeyi seviyor belli ki belki de sizi de kendisi gibi sanıyor. Ben onu reddetmem O da beni reddetmez diye düşünüyor.

Son düzenleme:
Başkalarıyla plan yapıp söz verip eşine emrivaki yapması uyum sağlanacak bir şey değil bence, uyum sağlamak böyle bir şey değil yani. Sadece ikisi için spontane planlar yapsa hadi kalk gidiyoruz dese evet ama yok ona borç vermek yok şununla şuraya gitmek vs bence saygısızlık.
Spontane olan şeylere lafım yok zaten bende de oluyor o an gelişiyor bu resmen yok saymak .

Para konusunda haklısınız.
Eşiniz yönetmeyi seviyor belli ki belki de sizi de kendisi gibi sanıyor. Ben onu reddetmem O da beni reddetmez diye düşünüyor.
Ya olabilir tabi ama açıkçası sanırım ben bu duruma içten içe içerliyorum geçen gün hamileliğin verdiği durumla ağladım resmen ya dedim içerliyorum yok sayma dedim ya sen böyle yaptıkça herkes yapıyor üzülme haklısın dedi özür diledi ama gene yok .

Nereye çekerse oraya gitmek uyum sağlamak değildir bence. Belki o gün dinlenmek istiyor, belki başka işleri var kadının. Eşi düşüncesiz, karısını sallamıyor. Kafasına göre plan yapıp emrivaki yapıyor. Ben biraz kıroluk sezdim. Benim dediğim olur havasında
Kıro değildir genelde heyecanlandığında bir şey olduğunda sormuyor düşüncesiz sadece . Normal şartlarda her şeyde yardım eder yanımda olur düşünür vs tek bunda sorun bu da benim için büyük bir sorun .

Ya olabilir tabi ama açıkçası sanırım ben bu duruma içten içe içerliyorum geçen gün hamileliğin verdiği durumla ağladım resmen ya dedim içerliyorum yok sayma dedim ya sen böyle yaptıkça herkes yapıyor üzülme haklısın dedi özür diledi ama gene yok .
Eşinin görüşmek istediklerini sevmiyor musun yoksa sırf emrivaki diye mi görüşmek istemiyorsun?

Yani eğer sizin emrivakilerinizi reddetse daha farklı yorumlar yapacaktım ama bunu kendi sorun görmeyen biri karşısına sorun olabileceğini daha zor görür, empati yeteneği yok ise. Çok net çizgi çizmeli ve koy vermeden sözünüzün tavrınızın arkasında durmadan onu değiştiremezsiniz.
Haklısınız empati yeteneği yok . Çünkü ben ne dersem tamam der gidelim edelim yapalım . Şimdi direk yazdım zaten bundan sonra böyle durumlarda kim olursa olsun yapmayacağım gitmeyeceğim dedim tek gider tek yaparsın yeter artık dedim . Okudu ama cvp vermedi . Yani kısacası yine anladım haklısın ama devam

Haklısınız empati yeteneği yok . Çünkü ben ne dersem tamam der gidelim edelim yapalım . Şimdi direk yazdım zaten bundan sonra böyle durumlarda kim olursa olsun yapmayacağım gitmeyeceğim dedim tek gider tek yaparsın yeter artık dedim . Okudu ama cvp vermedi . Yani kısacası yine anladım haklısın ama devam
Maalesef erkekler böyle siz çizginizden taşarsanız onlar karalar atar o çizgiyi, bu yüzden o bunu tamamen kabullenene kadar çizginizden taşmamalısınız. O eşim birine laf eder üçüne gelir mantığından çıkmalı :)

Eşinin görüşmek istediklerini sevmiyor musun yoksa sırf emrivaki diye mi görüşmek istemiyorsun?
Çok severim iş arkadaşı ve eşi . İyi insanlar ailecek görüşürüz her zaman gelip gideriz . Zaten sevmediğim insanlarla yapmaz planlarını gitmeyeceğimi biliyor . Hatır için pek bazı şeyleri yapan biri değilim .

zor geçiniyorken kardeşine telefon parası vs verdirmeyin
ya da inat etti yaptı mı öbür ay siz de kardeşinize bişey yapacağınızı söyleyin she86 she86
size sormadığı hiçbişeye katılmayın bikaç kere değil hep yapın

Back
X