Size bir soru ? Pazar günü ne kadar uyunmali

önceki konularınızda zaten söylemiştiniz yemek yapmadığınızı,
eşiniz de işe gitmiyorum git kendin çalış kazan paranı demez inşallah
Alkisliyorum valla ev hanimlarinin genel vidi vidisi bu bence bir iki gun ise gitmeleri gerekiyor calisan kadin hem evin sorumlulugu hem esin hem isin giklari cikmiyor ama ev hanimlatina bir dokunssan bin ah mazur gorun benim kafam basmiyor bu duruma

pazar 11 de uyanr eşim ben kıyamam biraz dha uyu derm oruçlu oldğu içn. oruç deilse bi yerlere giderz ama oruçta bırak uyusun napcn.. çockla biraz vakit geçr özlüyo seni de o vakit ayırcaktr.

Allh aşkına ya . Pazar günü öğleden sonrasına kadar uyurmusunuz yada evde olduğunuzda ? Eşim uyuyor işim yok dıyor orucluyuz napcam dıyor . Vantılator actı akşam kemiklerın agrıyor dıyor . Yahu işin ben ve cocuk var ya . Az vakıt ayır ya offdddddddd sinirden geberecem
Valla cnm ben pazar günleri asla eşimin uykusuna karışmam yeri geldi mi 4e kadar uyur e adam haklı oruçlu bigün var dinlenmek için dinleniyor sonra gezerek gezeriz

Ses gürültü yapın çocuğu gönderin yanına telefon çaldırın zile basın uyuyamasın. Tamam bir pazarı var da sizin oda yok.

Uyumasam da ayağımı uzatıp akşama kadar yatabilirim boş vaktim varsa hiç affetmem yatarım.

Bırakın adam uyusun günah ya pazar günü belki de tek dinlediği gün.

bence konu sahibi sadece ramazan icin degilde hep oyle oldugu icin şikayetci.sadece ramazanda biraz daha sinirleri yıpranmış.bu duruma tahammul gosteremiyor. ev hanımı demek evde boş boş oturan demek değil.esimde ara sira is yaptim diyince dalga gecer gibi gülüyor.ama inanin ev isi hic bitmiyor.cocuguniz kucukse uyanikken hep onla vakit geciyor.uyuttugunuzda hemen bir iki iş yapmaya calisiyorsunuz.aksama yemek bulaşık derken.gün bitiyor.tabi evli olup colugu cocugu olup çalışan annelere ise gipta ediyorum.konu sahibi gurbette anladigim kadariyla.vakit gecirebildigi konusabildigi eşi var bir etrafinda.o da istiyor ki muhabbet etmek konusmak.esinizin cokda yorucu bir işi yoksa konusarak aşilabilecek bir durum. bugunlerde gececek elbet. sabredin biraz

Ya herkes bırak adamı uyusun diyor da annelerin bir pazarı bile yok dinlenecek.

Benim eşim de Oruçluyum diye uyur ama ben çocuklarla birlikte kalkarım kahvaltılarını yaptırırım vs. Ee ben oruçlu değil miyim?

Uyumak en doğal haksa benim hakkım nerede?

Konu sahibini çok iyi anlıyorum. 15 saat aç kalmayla kimse ölmez. Fazla abartıyoruz oruç olayını.

Bizimki de normalde pamuk gibidir. Çocukları gezdirir,yedirir,yıkar,uyutur ama Ramazan'da dokunmayacaksın.

Eh ben de idare ediyorum 1 aycık :):)

Back
X