Size bir soru ? Pazar günü ne kadar uyunmali

Hım o zaman haklısınız.
Sizinki de can sonuçta.Kalksın azıcık da çocukla o ilgilensin biraz da siz dinlenin.(sanırım çocuğunuz küçük)
Şu an ikinizin de birbirinize pek vakit ayıracağını sanmıyorum insan aç ve susuzken bunalıyor daha çok.
Evet sekız aylık dokuza gırecek

İftardan sonra çıkar dolaşırsınız ya da iftara gidersiniz bir yerlere .Bırakın uyusun adamcağız.

Ayy uykuma bile karışan bir eşim olsa çıldırırım herhalde... Bizde de ben uyurum en az 1e kadar, eşim ayaktadır erkenden. Ama birgün gelip hadi kalk demedi. Bebek olunca da sen emzir yeter, ben bakarım zaten uyumuyorum diyor. Ee ben ilgisiz anne mi olacağım?
Ama genelde ben bakıyorum gece bazen bakıyor ama al emmek istiyor dıyor . Cok baktığı soylenemez

Bende de sanırım fazla sinir var onda da var aslında . Gerçekten artık huzurlu iyi bir evlılık istiyorum . Birinın ahını mı aldım dıye de düşünüyorum bazen:KK43: hayat cok zor keşke pozitif bşr insan olsam . Kızlar siz hiç bekarlıgı özlüyormusunuz? Ben özlüyorum Eski tek olduğum daha huzurlu olduğum günleri . Ailem abimler pek istememsıt evlenmemı tanı falan demıslerdı . Eşim kötü biri degıl ama sinir var onda da ama onsan kaldıramıyor :KK43:
çok normal, üzülmeyin lütfen
Uyuması daha iyi işte o zaman, ne güzel yalnız kalıyorsunuz
Kendinize meşgale bulun bence. Biliyorum çocukla çok zor ama

Bunun bir kuralı saati yok. Benim eşim normal pazar günü de çok uyumaz oruçluyken de. Gün hemen bitmesin diye. Ben de aynı şekilde.

Eşin başka türlü dinlenemiyor demek ki. Oruçluyken izin ver sonrası için erken kalkması için ısrar edersin. İnsan yata yata şişer yahu.

Bende de sanırım fazla sinir var onda da var aslında . Gerçekten artık huzurlu iyi bir evlılık istiyorum . Birinın ahını mı aldım dıye de düşünüyorum bazen:KK43: hayat cok zor keşke pozitif bşr insan olsam . Kızlar siz hiç bekarlıgı özlüyormusunuz? Ben özlüyorum Eski tek olduğum daha huzurlu olduğum günleri . Ailem abimler pek istememsıt evlenmemı tanı falan demıslerdı . Eşim kötü biri degıl ama sinir var onda da ama onsan kaldıramıyor :KK43:

Ama genelde ben bakıyorum gece bazen bakıyor ama al emmek istiyor dıyor . Cok baktığı soylenemez

Anladım siz biraz bunalmışsınız bence... Ama bunu oruçluyken uyumasıyla bağdaştırmayın. Hem bebeğin sorumluluğu, hem de eşinizin siniri size baskı oluşturmuş.

Bunu oruç olayı bittikten sonra eşinizle konuşun. Ama sakin ve tatlı bir dille. Bebeğe ve eve tek başınıza yetişemediğinizi anlatın. Psikolojim bozuldu artık falan deyin. En azından akşamları, bebeği emzirdikten sonra ona vereceğinizi söyleyin. Ben de o arada mutfağı toplarım, bir kahve içerim, bana da bir soluk olur deyin.

Anakucağınız varsa salonda, eşiniz tv izlerken bebek yanında durabilir. Veya 8 aylıksa koltukta yanında oturabilir 1-2 yumuşak oyuncak verin yanlarına. Siz geçin mutfağa veya balkon varsa balkona. Biraz soluklanın...

Valla cevremdekiler mi normal ben mi garibim bilmiyorum.Saat kacta yatarsam yatayim fiks 8 bucuk en gec yatakta elimde telefonla oyalanirsam 9 da uyaniyorum.Hafta ici hafta sonu farjetmiyor.Millet nasil 1 2 lere kadar uyuyor anlamiyorum.Beni yatak basiyor resmen.Oglen 2 de uyanir mi yahu ?

Bence sen boşan. Bu sefer ciddiyim. Kendi kendine sorun cikartiyorsun? Adam uyuyacak ne yapacak baska havalar sicak, oruclu..!

Allh aşkına ya . Pazar günü öğleden sonrasına kadar uyurmusunuz yada evde olduğunuzda ? Eşim uyuyor işim yok dıyor orucluyuz napcam dıyor . Vantılator actı akşam kemiklerın agrıyor dıyor . Yahu işin ben ve cocuk var ya . Az vakıt ayır ya offdddddddd sinirden geberecem
Siz çalışıyor musunuz?

Eşim,"misafir" abisi,ablası ve aileleri sahurdan bu yana uyuyorlar. Evin içinde kendimce dönüp duruyorum. Bu yorgunluk falan değil bambaşka bir şey. Sizi anlayabiliyorum.

Pazar günü beni uyandıracak adamın alnını karışlarım :deli:
Uykum ne zaman biterse o zaman kalkarım...eşim erken kalkıyo diye mecbur muyum sabahın köründe kalkmaya...
İyi artık yaa yatma kalkma saatlerimize bari karışmayın...

Sen eşine takmışsın bir kere ya adam ne yapsa batıyor.Yani yok fazla uyuyor yok dizi izliyor yok kilolu.Karşınızda bir birey var niye bu kadar karışıyorsunuz anlamadım ki.Madem eşinizin tipine huyuna ve karakterine bu kadar çok takacaktınız niye evlendiniz hayatı kendinize ve ona zindan etmek için mi?

Haftaiçi 5 buçuk haftasonu 9 bucukta uyarırım. Kimi insan uykuyu çok sever, hiç öğleden sonraya kadar uyumadim, orucken bile. Ama herkesin yapısı farklı, şimdi ben böyleyim diye benim gibi olmayan eşime kizamam. Ramazan harici böyle değildir diye tahmin ediyorum.

Haftaiçi 5 buçuk haftasonu 9 bucukta uyarırım. Kimi insan uykuyu çok sever, hiç öğleden sonraya kadar uyumadim, orucken bile. Ama herkesin yapısı farklı, şimdi ben böyleyim diye benim gibi olmayan eşime kizamam. Ramazan harici böyle değildir diye tahmin ediyorum.
Ramazana harıcı de evde olunca uyumak ister çünkü gec yatar . Ben mecburmuyum oyle görmeğe rahatsız oluyorum evde ilgilensın çocukla ilgilenson az istyorım

Eşim,"misafir" abisi,ablası ve aileleri sahurdan bu yana uyuyorlar. Evin içinde kendimce dönüp duruyorum. Bu yorgunluk falan değil bambaşka bir şey. Sizi anlayabiliyorum.
Bende orucluyum çocukla da ugrsıyorum neden ben yatar halde degılım evde olunca

Kizim kucukken esim de kendini uykuya vuruyordu.
Gece 2 den once yatmazdi.
Ben tabi bebekle sabah 7 de ayaktayim, hatta bazen daha erken.
12 ye kadar onu beklerdim ac ac, ne saflik.
Sonra kalkardi kahvaltiya, ben masayi toplarken bakardim yine uyuyor. Boyle böyle aksami ederdi. Ben de ihtiyaci var herhalde diye idare etmeye calisirdim.
Artik yagma yok, sabah 10 olmadan kaldiriyorum, gun icinde de asla uyutmam, cocuguyla ilgilensin. Surekli uyuyan insanlar sinirimi bozuyor.

Kizim kucukken esim de kendini uykuya vuruyordu.
Gece 2 den once yatmazdi.
Ben tabi bebekle sabah 7 de ayaktayim, hatta bazen daha erken.
12 ye kadar onu beklerdim ac ac, ne saflik.
Sonra kalkardi kahvaltiya, ben masayi toplarken bakardim yine uyuyor. Boyle böyle aksami ederdi. Ben de ihtiyaci var herhalde diye idare etmeye calisirdim.
Artik yagma yok, sabah 10 olmadan kaldiriyorum, gun icinde de asla uyutmam, cocuguyla ilgilensin. Surekli uyuyan insanlar sinirimi bozuyor.
Aynen Ya aynennnn . Bende dedım Kı sende benden degışmemi bekleme sen degıs sonra gel benden bısey iste . Gıt kendın yemek gap dedım markete gıt alacaklarını al kendın yap ye yapmam dedım . Allah Allah

Back
X