Size bir soru ? Pazar günü ne kadar uyunmali

Bende orucluyum çocukla da ugrsıyorum neden ben yatar halde degılım evde olunca

Haklısın canım.Şurda başka konu olsa hemen eşitlikten dem vurulur.
Sen de uyu demişler,ortada küçük çocuk var,herkes uyursa ona kim bakacak ?
Tamam erken kalkmasın ama bütün gün de miskin miskin uyunmaz.

Aynen Ya aynennnn . Bende dedım Kı sende benden degışmemi bekleme sen degıs sonra gel benden bısey iste . Gıt kendın yemek gap dedım markete gıt alacaklarını al kendın yap ye yapmam dedım . Allah Allah
Cok iyi anliyorum seni. Bebeğin ne kadarlık bilmiyorum, buyukse sal ustune.
Simdi kizim bazen birak uyusun desem de musade etmiyor. Her dk tepesinde.
Oturmasin gecenin korune kadar napayim.
Ramazanda seslenmedim ama diger zamanlarda uyutmam.

Cok iyi anliyorum seni. Bebeğin ne kadarlık bilmiyorum, buyukse sal ustune.
Simdi kizim bazen birak uyusun desem de musade etmiyor. Her dk tepesinde.
Oturmasin gecenin korune kadar napayim.
Ramazanda seslenmedim ama diger zamanlarda uyutmam.
Dokuz aylık olacak ufak daha bana daha cok muhtaç ama büyüsün oyle yapıcam

Haklısın canım.Şurda başka konu olsa hemen eşitlikten dem vurulur.
Sen de uyu demişler,ortada küçük çocuk var,herkes uyursa ona kim bakacak ?
Tamam erken kalkmasın ama bütün gün de miskin miskin uyunmaz.
Evet nefret edıyorum asalakılktan

Ramazana harıcı de evde olunca uyumak ister çünkü gec yatar . Ben mecburmuyum oyle görmeğe rahatsız oluyorum evde ilgilensın çocukla ilgilenson az istyorım

merhaba, ilgimi cekti, "mecburmuyum oyle gormeye " demissiniz. esinize karsi baya dolusunuz sanki. konu uykusu degil anladigim kadariyla. adam sadece uyuyor cunku birsey yaptigi yokki. haftasonu, oruclu, iftar gec vakit. napsin uyaninca da bebekle ilgilenecekmis.. hayati zorlastirmayin lutfen sizde uyuyun, kitap okuyun bebekle ilgilenin... olmaz mi

benimkide uyuyo hala 4ten beri, 2-3 kere kaldırmaya çalıştım kalkmıyo. bütün ramazan dışarda sıcağın altında çalıştı, orucunuda bırakmadı. o yüzden fazla üstüne gitmiyom uyusun. normal zamanda uyumaz zaten, çıkar gezeriz. ama seninki sorumuszmuş haklısın

sizi gayet iyi anliyorum. derdiniz uyumasindan ziyade. evde herşeyin size bakması.cunku ayni durumdayım.haftasonu diye gec yatiyorlar. tabi sabah da uyanmiyorlar. bebek kalkiyor 7de. sonra bekle kahvaltı icin. şu fikir de yanlış sadece haftasonu varsa bırak uyusun. malesef biz anneler çocuk olduktan sonra oyle bir luksumuz yok.haftasonumuz yok. istiyoruz ki en azindan cocuk olduktan sonra sorumlulugu paylasalim. bebeginiz biraz daha buyuyunce kaldirirsiniz 10 gibi. ben oyle yapiyorum cok sukur daha iyiyiz. cocugun kahvalti yapmasi lazim diyorum uyandiriyorum.esim oglumla oynarken bende kahvalti hazirliyorum.onun icin sizi anlıyorum. biraz daha sabredin. bebeginiz buyuyunce uykulari yemesi icmesi duzene girince sizde rahat edeceksiniz. ama kesinlikle babalar kadar rahat edemeyeceksiniz bir anne olarak.

sizi gayet iyi anliyorum. derdiniz uyumasindan ziyade. evde herşeyin size bakması.cunku ayni durumdayım.haftasonu diye gec yatiyorlar. tabi sabah da uyanmiyorlar. bebek kalkiyor 7de. sonra bekle kahvaltı icin. şu fikir de yanlış sadece haftasonu varsa bırak uyusun. malesef biz anneler çocuk olduktan sonra oyle bir luksumuz yok.haftasonumuz yok. istiyoruz ki en azindan cocuk olduktan sonra sorumlulugu paylasalim. bebeginiz biraz daha buyuyunce kaldirirsiniz 10 gibi. ben oyle yapiyorum cok sukur daha iyiyiz. cocugun kahvalti yapmasi lazim diyorum uyandiriyorum.esim oglumla oynarken bende kahvalti hazirliyorum.onun icin sizi anlıyorum. biraz daha sabredin. bebeginiz buyuyunce uykulari yemesi icmesi duzene girince sizde rahat edeceksiniz. ama kesinlikle babalar kadar rahat edemeyeceksiniz bir anne olarak.
Evet neden ama neden Ya keşke bekar kalaaydım

Ben 6 ya kadar yatiorum aksam 6 oruc tutuyormusun bilmiorum ama hem o4uc turuorum hemde surekli insanlarla konustugum bir isimm var cts pazari iple cekiyo4um yatip uyumak icin kocanin yaptigi cok dogallll bence 3mpati kur

Ben 6 ya kadar yatiorum aksam 6 oruc tutuyormusun bilmiorum ama hem o4uc turuorum hemde surekli insanlarla konustugum bir isimm var cts pazari iple cekiyo4um yatip uyumak icin kocanin yaptigi cok dogallll bence 3mpati kur
Saat beşe gelıyor burda hala zıbarması normal mi

Bıde uyanık gibi bazen ama yatıp duruyor cinlerim tepemde asla ama asla yemek yapmam kalksın kendı yapsın

6 gün çalışıp birgün dinleniyor diyorum kızmıyorum. .
Aksine beraber uyuyoruz. .

:uykucu::uykucu:

Back
X