- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Üzülme
Senin eşin gerçekten çok ama çok tuhaf bir adamdı zaten
Tek istediğim ama tek istediğim bir an önce kurtlmakSana da kızamıyorum aslında şuan eminim ruh gibisindir.
Biliyorum bu durumları çünkü.
Boş mezar görse içine girip yatmak ister insan.
Çaresiz hisseder. O yüzden kedin için bir şey yapamıyorsun.
Ama kedini , eğer eline fırsat geçerse almayı dene olur mu ?
En kötü başkasına sahiplendirirsin.
Ama o şerefsiz adam onu sokağa atabilir
Neden bu kadar hızlı bi karar aldın sinirli olabilirsin şuan ama bi yuvayı bozmak için iyi düşünmek lazım oturup uzun uzun konuşmak lazım nedenini sordun mu hiç
Sizi üzmek için vermemiştir , çok sinir oldum.Kedimi vermedi
Guclu durusunuz icin tebrik ederim.
Kedinizi de alirsiniz umarim isteyken falan anahtariniz varsa gidip alabilirsiniz.
Fakat evlilik oncesi tanimadiniz mi ailenizi istememesi gibi huylari oldugunu bilmiyor muydunuz merak ettim.
Tekme mi? Hönk
Bunların bu motivasyonu nedir? Nasıl eşlerine tekme tokat dalabiliyorlar ki...
Geçmiş olsun, geçen 3 ay olsun, ömür heba etmekten iyidir.
Eminim tekmeyle başlayıp kadın cinayetine dönüşüyor bunlar.Kız evliliğinin ikinci ayında tekme yemiş farkında mısın?
"Bebeğim niğçün tekme attın? Oluyo mu böyle aa?" mı deseydi acaba oturup?
Allah yanına kar bırakmaz inşallah bilmiyorum şikayet edebileceğim bir yer var mı kediye evde şiddet uyguluyor diye mahkemede talep edebilir miyimSizi üzmek için vermemiştir , çok sinir oldum.
Kedinizin kimliği var mıydı? Sahibi kim görünüyor , yazıyor mu öyle şeyler kimliğinde kedinizin?Allah yanına kar bırakmaz inşallah bilmiyorum şikayet edebileceğim bir yer var mı kediye evde şiddet uyguluyor diye mahkemede talep edebilir miyim
Evet o görünüyor sahibi talep etmem zorKedinizin kimliği var mıydı? Sahibi kim görünüyor , yazıyor mu öyle şeyler kimliğinde kedinizin?
Bu halde nasıl olur , bilmiyorum.O evde yokken girip alsanız belki kedinin peşine düşmez.Ama aileniz de eve getirmenizi hoş karşılar mı işte? Gerçekten zor bir durum.Kediler anlıyor bi' de böyle şeyleri , evin çocuğu gibi oluyorlar.Şimdi birisi okusa belki saçma gelir bu yazdıklarım ama ben sizi anlıyorum.Allah yardımcınız olsun.Evet o görünüyor sahibi talep etmem zor
Biliyor geldiğimi sadece engelledi numaramı.Flört ederekmi evlendiniz?nişanlilik döneminde nasildi? Simdi sizi evde bulamayinca arayacak kesin
Çok zor durum inanın yavrumu nasıl özledimBu halde nasıl olur , bilmiyorum.O evde yokken girip alsanız belki kedinin peşine düşmez.Ama aileniz de eve getirmenizi hoş karşılar mı işte? Gerçekten zor bir durum.Kediler anlıyor bi' de böyle şeyleri , evin çocuğu gibi oluyorlar.Şimdi birisi okusa belki saçma gelir bu yazdıklarım ama ben sizi anlıyorum.Allah yardımcınız olsun.
Kız evliliğinin üçüncü ayında tekme yemiş farkında mısın?
"Bebeğim niğçün tekme attın? Oluyo mu böyle aa?" mı deseydi acaba oturup?
Dilerim bundan sonra çok mutlu olursunuz.Eminim tekmeyle başlayıp kadın cinayetine dönüşüyor bunlar.
Umarım kedimi alabilirim. Dua edin ama en çok istediğim şey boşanmak.
Merak etme evde tek kalmaz ailesi hemen üşüşür başına yada kendisi gider,allah hakkınızda hayırlsını versinBiliyor geldiğimi sadece engelledi numaramı.
Evlendikten sonra ailesi bizim şehire taşındı ve sorunlar orda başladı ve hiç bitmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?